Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 2,65

Ξεκινώνας απ το μεσοβδόμαδο κουπόνι όπου παρ ότι οι επιλογές ήταν μετρημένες, νομίζω κύλησε εξαιρετικά. Πληρωθήκαμε εύκολα και το εξόφθλαμο λάθος των μπουκ με το γκολ της Γιουβέντους στο 1,83(!!) μόλις στο 6λεπτό, στο πιο χορταστικό παιχνίδι του Τσαμπιονς Λιγκ. Συνεχίζουμε όμως σε αμείωτους στοιχηματικούς ρυθμούς, όπου ήδη από χτες τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter έχω επισημάνει κάποιες σκέψεις και σημεία για το Σ/Κ. Μην παραλείπεται να κάνετε λοιπόν Like και Follow για να ενημερώνεστε άμεσα. Θα μαστε μαζί και για live betting σίγουρα το βράδυ, πιθανόν και το απόγευμα. Ας μην φλυαρώ όμως και πάμε στα σημεία:

Βάζουμε στοιχηματακι ότι αν η Αταλάντα δεν κερδίσει την Κυριακή την Μπολόνια θα πέσει κατηγορία κι ας έχουμε ακόμα Μάρτη? Ο άσσος στο 2,20.
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

890 Goal/Goal 1,48/ 1,57 κατά μ.ο διαδικτυακά (14:45)
Δε νομίζω ότι χρειάζονται και ιδιαίτερες αναλύσεις για το πως προκύπτει το αμφίσκορο. Εβερτον και Άρσεναλ είναι κατεξοχήν ομάδες για γκολ. Όσο εύκολα βρίσκουν δίχτυα άλλα τόσο δέχονται και γκολ. Απ τη μία η Εβερτον είναι ή του ύψους ή του βάθους ενώ εντός έδρας έχει να κερδίσει απ τον Νοέμβριο. Η Άρσεναλ όντας στο -11 απ την κορυφή και με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στους οπαδούς, τις αντιδράσεις προς τον Βενγκέρ, είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει για να πάρει τη νίκη και να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρωτάθληαμ αλλά πίσω παραμένει αφερέγγυα πόσο μάλλον όταν κάτω απ τα δοκάρια θα βρεθεί ο Οσπίνα αντί του τραυματία Τσεχ. Και αν θέλετε και σκοράκι κάτι σε 1-1,1-2, 2-2.

990 Χ 3,50 2 4,25/ Χ 3,80 2 4,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Οι μπουκ συνεχίζουν και υποτιμούν σταθερά την Γουεστ Χαμ. Τα σφυριά που κάνουν ονειρεμένη σεζόν και είναι σε απόσταση βολής μόλις στο -3 απ την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπίλιτς έχει φτιάξει ένα καλοδουλεμένο σύνολο που δεν καταλαβαίνει ούτε από φαβορί ούτε από έδρες. Μάλιστα την προηγούμενη Κυριακή λίγο έλειψε μέσα στο Ολντ Τραφορντ να πάρει την πρόκριση στο Κύπελλο Αγγλίας, όπου και ισοφαρίστηκε στο 83 σε 1-1 και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στην έδρα της. Σε ένα ακόμη παιχνίδι βρήκε δίχτυα ο παιχταράς Παγιέ. Εκτός έδρας η Γουεστ Χαμ μετρά (6-5-4). Απ την άλλη η Τσέλσι ναι μεν απ τη στιγμή που την ανέλαβε ο Χίτινγκ δεν χάνει αλλά δεν νικά κιόλας. Ενώ μέσα σε μία βδομάδα έχασε και τους δύο βασικούς της στόχους το κύπελλο όπου αποκλείστηκε απ την Εβερτον και το Τσαμπιονς Λιγκ όπου αποκλείστηκε απ την Παρί. Πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στο -7 απ την τελευταία θέση που οδηγεί στο  Γιουρόπα Λιγκ. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι τα περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών, δεν υφίστανται. Αλλά αυτή η Τσέλσι δε μπορεί να σε πείσει πόσο μάλλον όταν θα έχεις εκτός του Αζαρ και Ντ. Κόστα ενώ ως αμφίβολοι δίνονται οι Πάτο και Τέρι. Η αξία βρίσκεται προς τα δεξία, δεν πάω στο draw no bet αλλά στο Χ2 διότι η ισοπαλία παίζει αρκετά.

Και αναρωτιέμαι αυτό το Τρίκαλα Πανελευσινιακος θα το ανοίξουν σε κάποια εταιρεία οεο?? Τα κόρνερ στον Πανθρακικο εξαφανιστηκαν...
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

1042 Goal/Goal 2.15/ 2.65 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:30)
Είδα αυτό το 2,65 στο goal/goal στη Λεωφόρο και έτριβα τα μάτια μου, μήπως και κοιμόμουν. Δηλαδή τόσο απίθανο είναι να σκοράρει ο Βέλλιος και η παρέα του μέσα στη Λεωφόρο; Σίγουρα πάντως πιο πιθανό απ όσο δείχνει η απόδοση. Αν το δούμε καθαρά στατιστικά ο Ηρακλής είναι ομάδα του Under (10 στα 13 εκτός έδρας) ωστόσο το πηγαίνω με βάση τη γενικότερη εικόνα των δύο ομάδων. Ένας Παναθηναϊκός όπου πληρώνει τις αμαρτίες του Αλαφούζου με τον Στραματσόνι όπου εγκληματεί κατά της λογικής με τις αλλαγές που κάνει σε κάθε παιχνίδι, φαντάζομαι όλο και κάτι θα κάνει και κόντρα στον Ηρακλή, όποτε αξίζει το ρίσκο.

καλή τύχη.