Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Εκτιμήσεις Πέμπτης (Κοκκίνης Μ.)

Την καλημέρα μου στην Ελλάδα από το κρύο Μόναχο της Γερμανίας!!! Επέστρεψα μετά από 2 περίπου μήνες απουσίας και ελπίζω να είμαι πιο συνεπής στα ραντεβού μας και τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα να ανεβάζω προτάσεις. Όντας σε ένα κράτος και με ένα σωρό υποχρεώσεις και δραστηριότητες δεν υπάρχει χρόνος, γιαυτό και ελπίζω να με συγχωρέσετε για την απουσία μου. Ωστόσο δεν μένετε παραπονεμένοι μιας που ο φίλος και συνάδελφος Στέλιος από ταμεία σε ταμεία μας οδηγεί είτε με τις προτάσεις του πριν την έναρξη των αγώνων είναι στο live.

Πριν ξεκινήσω να γράψω τις προτάσεις μου, ήθελα να εκφράσω την θλίψη μου για τον θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ενός νέου ανθρώπου σήμερα το πρωί σε τροχαίο. Δεν έχει σημασία αν άρεσε σε κάποιον η μουσική του ή όχι, σημασία έχει ότι ένας νέος άνθρωπος ακόμα πέθανε σε τροχαίο, την μάστιγα που ταλαιπωρεί την Ελλάδα εδώ και χρόνια και όλο τον κόσμο, αλλά νομίζω ένα παραπάνω την χώρα μας. Έχω ξαναπεί οι άνθρωποι πλέον πεθαίνουν στους δρόμους και από ναρκωτικά, σαν να έχουμε πόλεμο, ως προς τον αριθμό τουλάχιστον.

Στα δικά μας τώρα. Χθες λίγο πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, έστειλα στον Στέλιο το ραβασάκι μου με 1 Γάνδη, over την Ρόμα με την Ρεάλ και 1 Σαρμιέντο από Αργεντινή. Δεν πιάσαμε ούτε κεφτέ με το πιρούνι, 0/3 και κακή αρχή για να τα λέμε και όλα. Πάντως όπως έλεγα και στον Στέλιο χθες μετά το τέλος των αγώνων, πιστεύω στην Γάνδη ότι θα κάνει την ανατροπή και θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, γιαυτό και κατά 90% θα την ποντάρω ξανά σε λίγες μέρες.

Στα σημερινά τώρα. Έχω την εντύπωση πως τα παιχνίδια του Europa σε σχέση με το Champions League, είναι ένα κλικ πιο εύκολα στο να βγάλεις κάποια προγνωστικά και να κάνεις κάποιες σκέψεις. Τουλάχιστον προσωπικά ως προς τα κέρδη και τις σωστέ προβλέψεις όσον αφορά εμένα, αυτό παρατηρώ. Βέβαια από την άλλη μεριά, όταν έχει Europa έχω πάντα το ίδιο πρόβλημα. Τόσες επιλογές που δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω. Με τα πολλά πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα.

Αυτό που βγάζει μάτι είναι το παιχνίδι Ντορτμουντ-Πόρτο με αποδόσεις 1,50-4,40-7,50. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι οι μπουκ δίνουν 7,5 την Πόρτο. Βέβαια ο φαβορητισμός της Ντορμουντ δίνεται λόγω του ότι είναι πόσο καιρό αήττητη στην έδρα της, όμως δεν παίζει με καμιά Μαιντζ ή καμιά Νταρμσταντ για να δίνεται στο 1,5..Αστεία πράγματα κατ' εμέ.. Όλη η ΑΞΙΑ βρίσκεται στο ξερό διπλό στο 7,5 ή στο Χ2 που δίνεται πάλι στο εκπληκτικό 2,62. Αν πάλι δεν σας κάνει τίποτα από αυτά, μπορείτε να πάιξετε goal/goal.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια σχεδόν για όλα έχω κάτι να προτείνω, όμως δεν γίνεται γιαυτό καταλήγω αμέσως στις προτάσεις μου για σήμερα:

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΠΟΡΤΟ : 2 στο 7,5 (ή Χ2 στο 2,62)

ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΡΟΛΙ:

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: 1 στο 2,15

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΛΑΤΣΙΟ: Goal/Goal στο 1,80

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Goal/Goal στο 1,75

Το μεγαλύτερο μέρος του πονταρίσματος μου θα πάει στα παιχνίδια παραπάνω, ωστόσο σκέφτομαι να ρίξω κάτι ψιλά και στα παρακάτω παιχνίδια:

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 2 στο 1,95 (πριν 5 λεπτά ήταν στο 2,00)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΠΟΡΤΟ: Goal/Goal στο 1,95

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Goal/Goal στο 1,95

Καλό μεσημέρι και καλή επιτυχία!

Kokki.