Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΚΑΡΕ ΜΕ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ Η ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ

Λίγα πράγματα στο μεσοβδόμαδο κουπόνι γι αυτό και δεν ανέβασα στήλη, δεν προέκυπτε κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία και προτίμησα να απέχω. Άλλωστε, το γράφω για τους νεότερους αναγνώστες, ότι εδώ στο Betsecret δε θα δείτε πότε στήλη απλά γιατί πρέπει να ανέβει, προκειμένου να πάρω κάποια κλικ επισκεψημότητας παραπάνω. Στήλη ανεβαίνει όταν έχω να πω κάτι και προφανώς το έχω παίξει. Ούτως ή άλλως, υπάρχουν αρκετά site, που και Αλγερία και Ν. Αφρική να έχει μόνο το κουπόνι για να μην πέσει επισκεψημότητα τους όλο και κάτι θα προτείνουν. 

Επειδή αρκετά φλυάρησα, πάμε στα σημερινά, όπου προέκυψαν τέσσερις επιλογές, με φαβορί ως επι τω πλείστον.

669 1 1,50/ 1,53 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Έβερτον δείχνει να βρίσκει φόρμα, έχει φτιάξει και το κλίμα στην ομάδα, προέρχεται από δύο συνεχόμενες τριάρες στο πρωτάθλημα, που επειδή την παρακολούθησα σε αμφότερα παιχνίδια, ήταν όντως εξαιρετική. Παραμένει στο κόλπο για το Europa League, όντας στο -6 απ τη Γιουνάιτεντ, πρακτικά δε νομίζω να βγει αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει το οτιδήποτε στη φετινή Πρεμιερ Λιγκ όπου η Λέστερ είναι στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω της όλα τα μεγαθήρια. Η Έβερτον έχει τρομερή φόρμα τόσο τον Λουκάκου όσο και τον Μπάρκλει και είναι αυτοί που κάνουν και τη διαφορά. Δεν αναμένονται αλλαγές στην 11αδα με Λέννον, Μπάρκλει και Κλέβερλι πίσω απ τον Λουκάκου. Απ την άλλη η Γουεστ Μπρομιτς είναι ντεφορμέ, αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, εκτός έδρας δυσκολεύεται πολύ στο γκολ ενώ συν τις άλλοις ο Πιουλις έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση απ το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στην Πιτέρμπορο όπου πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Κάτι που φυσικά είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί η Έβερτον και να καθαρίσει το παιχνίδι. 

625 1 1,42/1,57 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Ντέρμπι παρά το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτει και θεωρούνταν απ τα πρώτα φαβορί για την απευθείας άνοδο εν τούτοις έχει κάνει μία μεγάλη αγωνιστική κοιλιά, με (0-4-3) στα τελευταία εφτά παιχνίδια και ως απόρροια αυτού του γεγονότος ο Κλέμεντ απολύθηκε. Αναμενόμενο με τη μεσογειακή λογική, για Αγγλία έκανε εντύπωση. Η Ντέρμπι είναι στο -5 απ την απευθείας άνοδο, δηλαδή όχι και κάποια σημαντική διαφορά. Προφανώς η διοίκηση έκρινε ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ. Όπερ και εγένετο η απόλυση. Στη θέση του Κλεμεντ, ανέλαβε την ομάδα ο Γουόσολ ο οποίος ήταν στα εφηβικά της Ντέρμπι. Συνεπώς γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα. Φυσικά καλύτερο αντίπαλο για να μπει με το δεξί και να επιστρέψει στις νίκες, η Ντέρμπι δε θα μπορούσε να βρει, αφού υποδέχεται τους Ντονς που και ντεφορμε είναι και εκτός έδρας μετρούν μόλις μία νίκη σε 15 παιχνίδια. Θα μου προξενήσει εντύπωση αν σπάσει ο άσσος.

625 2 draw no bet 1.90 (17:00)
Κάπως δυσανάλογες οι αποδόσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι μπουκ εχουν βγει με οριακό φαβορί τη Ρέντινγκ, με το διπλό της Μπέρνλι να ξεπερνά ακόμα και το 3,00. Για μένα υπάρχει λάθος. Το φαβορί θα έπρεπε να είναι η Μπέρνλι. Μία Μπέρνλι που είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, με μόλις δύο ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια, βρίσκεται σε απόσταση βολής απ την πρώτη δυάδα και απ την άλλη έχουμε μία Ρέντινγκ που είναι ντεφορμέ, στη μέση της βαθμολογίας, δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο και επί της ουσίας δεν έχει και κάποιο ορατό στόχο για το υπόλοιπο της σεζόν. Για μένα η απόδοση στη Μπέρνλι είναι λάθος, το διπλό θα έπρεπε να ήταν στο 2,50 ίσως και στο 2,45. Επειδή όμως παίζει και η ισοπαλία, πηγαίνω πιο συντηρητικά στο draw no bet.

591 1 1,63/1,72 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Αλλη μία ομάδα που κάνει κοιλιά η Ιστλιχ, αγνοώντας τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές. Ωστόσο, παρά αυτήν την αγωνιστική κοιλιά, παραμένει εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο μέσω των πλέι οφ, άλλωστε και πέρσι εκεί τερμάτισε για να αποκλειστεί στη συνέχεια. Στην Ιστλιχ έγινε το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ όπου αποκτήθηκε ο 31χρονος Αγγλος Τεμπς, ο οποίος μετρούσε 16 γκολ σε 800 λεπτά συμμετοχής με την Πόρτσμουθ. Αναμφίβολα είναι μεταγραφή που κάτι δείχνει και αν μη τι άλλο θεωρώ δεδομένο ότι θα βοηθήσει. Απ την άλλη η νεοφώτιστη Μπάρρου βρίσκεται στο +10 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, ως στόχο φυσικά έχει την αποφυγή του υποβιβασμού. Παίζει ένα ανοιχτό ποδόσφαιρο, έχοντας μία απ τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Ο άσσος στο 1,72 είναι fair. Όπου fair σημαίνει εύλογος και όχι δίκαιος όπως το μεταφράζουν ορισμένοι, διότι όπως μας έλεγε και ένας καθηγητής μας στο Οικονομικό του Καποδιστριακού, δεν υπάρχουν δίκαιες και άδικες τιμές, η τιμή μπορεί να θεωρηθεί ως εύλογη ή μη.

781 1 1,60/1,67 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:00)
Να το πω απλά; Αν δεν κερδίσει σήμερα η Γκαζαλεκ, θα πέσει. Θα μου πείτε, τι μας λες τώρα; ακόμα είναι Φεβρουάριος. Σωστό. Προσέξτε όμως η Γκαζαλέκ είναι σε τραγική κατάσταση, οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει πίσω της, τις σαφέστατα πιο έμπειρες Μονπελιέ και Τουλούζ. Κατά συνέπεια, μάλλον είναι εκείνη το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό και όχι η Μονπελιέ. Σήμερα η Γκαζαλεκ έχει μία χρυσή ευκαιρία να πάρει μία υπερπολύτιμη νίκη κόντρα στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και ήδη υποβιασμένη, Τρουά. Την Τρουα την κόντραρα και την προηγούμενη βδομάδα, πάλι σε must win παιχνίδι με τη Μπαστιά. Κακά τα ψέματα, όταν θες να σωθείς, ε είναι το παιχνίδι που πρέπει να πάρεις με το καλό ή με το κακό. Η Τρουά είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Αν στη Γκαζαλεκ θέλουν να σωθούν πρέπει να το πάρουν. Άσσος λοιπόν.

Καλή τύχη και τα λέμε σε facebook και twitter για live betting.