Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

Μετά από μία εξαιρετική βδομάδα όπου απ την Κυριακή μέχρι και την Πέμπτη ότι προτάθηκε στο site και στο live, είχαμε το απόλυτο, πραγματικά κάναμε παπάδες, τα γραπτά μένουν ακόμα και Χ προτάθηκε ως δυνατό σημείο. Αυτά μόνο στο betsecret. Χτες σε μία δυάδα προθέρμανσης ενόψει ΣΚ, η ρέντα μας έγινε μερέντα. Η Ντεν Χααγκ ήρθε 0-2 απ τη Τσβολε και χάσαμε το γκολ/γκολ. Το Ντεν Χααγκ Τσβολε μετρούσε 10 σερί αμφίσκορα στην προϊστορία ενώ και φέτος αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ για πλάκα. Ε, λοιπόν χτες που παίξαμε εμείς το γκολ/γκολ, έμεινε στο 0-2, με το δεύτερο γκολ της Τσβολε να μπαίνει στις καθυστερήσεις.

Αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά, όπου πραγματικά το κουπόνι είναι εξαιρετικά δύσκολο εξού και έχω καταλήξει μόλις σε μία δυάδα.

1295 2 2,15/ 2,25 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις λέει ο λαός και νομίζω μου ταιριάζει γάντι και εξηγούμαι. Την προηγούμενη βδομάδα αν θυμάστε, είχα κρατήσει τον άσσο της Ντέρμπι κόντρα στην αδύναμη Μίλτον Κέινς Ντονς, ως σημείο ανάκαμψης για τη Ντέρμπι, που είναι σε τραγική κατάσταση και με την αλλαγή προπονητή, θεώρησα ότι κόντρα στην πολύ αδύναμη Μίλτον θα έκανε μία καινούργια αρχή. Αντ αυτού κατάφερε και έχασε και απ τη Μίλτον!! Πλέον η Ντέρμπι μετρά 8 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Αν συνεχίσει έτσι όχι μόνο θα χάσει την απευθείας άνοδο αλλά και τα πλέι οφ ανόδου. Η Ντέρμπι που ήταν και εκ των πρώτων φαβορί για την άνοδο. Η αλήθεια είναι ότι μετά και τη γκέλα κόντρα στη Μίλτον, είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ όπως και το έγραψα. Εν τούτοις, βλέποντας αυτό το διπλό του 2,25, το οποίο βρίσκεται και σε συνεχή πτώση, μου μπήκαν σκέψεις στο μυαλό. Η Μπρέντφορντ όπως και να το κάνουμε πρόκειται για μία ομάδα που βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Καλοδουλεμένο σύνολο όχι όμως και κάτι το εντυπωσιακό. Προφανέστατα δε θα αποτελέσει εύκολη λεία για την Ντέρμπι, πόσο μάλλον στην κατάσταση που είναι. Θα πάω στο διπλό για μία πραγματικά τελευταία ευκαιρία για τη Ντέρμπι. Υπόσχομαι δημόσια δε θα ξανα ασχοληθώ μαζί.

1365 Combo goal/goal και Over 1.80 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
*Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ
Ιστ Στερλινγκ Ανναν το παιχνίδι και μοιάζει να είναι ο ορισμός του παιχνίδι για γκολ και ας έρθει 0-0. Σπάνια εξετάζω την παράδοση ωστόσο δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι στα τελευταία 10 μεταξύ τους παιχνίδια, τα 9 έχουν έρθει over και goal/goal. Τα έξι εξ αυτών μάλιστα και over 3.50. Η Ιστ Στέρλινγκ στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια μετρά 9 over αντίστοιχα η Ανναν εκτός έδρας μετρά 5 over στα τελευταία 10 εκτός έδρας, ωστόσο είναι ομάδα που βρίσκει δίχτυα. Εν ολίγοις, όλα δειχνουν ότι θα έχουμε σκορ και θέαμα. Ακόμα και 0-0 να έρθει εμείς έχουμε παίξει σωστά.

Καλή τύχη.