Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΔΥΟ ΑΣΣΟΙ, ΕΝΑ ΣΚΟΡ, ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ

Δεν πήγαμε καλά χτες διότι πολύ απλά το βασικό μας bet που ήταν ο άσσος της Ρεαλ, δεν πέρασε. Και δεν είναι μόνο ότι δεν πέρασε, η εμφάνιση της Ρεαλ ήταν άθλια. Σαν αγγαρεία ήταν το παιχνίδι, με τον Ζινταν απ τον πάγκο να βάζει στο β ημίχρονο πιτσιρικάδες σαν να πέταξε λευκή πετσέτα. Σημεία κερδίζουμε, χάνουμε η ουσία είναι ότι χτες διάβασα λάθος το παιχνίδι. Είχα τελείως διαφορετική εικόνα στο μυαλό μου αντ αυτού η Ατλέτικο ήταν εξαιρετική. Επίσης δεν πήγαμε καλά ούτε στις ισοπαλίες. Αντίθετα η βραδινή 2αδα, που έγραψα σε Facebook και Twitter, πέρασε.

Ας μαζέψουμε τα κομμάτια μας και θα πάμε πάλι σε βραδινή δυάδα με Ρόμα (2,00) και Μίλαν (1,80)
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016
Εν πάση περιπτώσει, αυτά είναι παρελθόν και πάμε στα σημερινά:

2204 1 (-1,5) 1,55 κατά μ.ο διαδικτυακά (15:00)
Ακριβές σκορ 3-0 6,50 κατά μ.ο διαδικτυακά
Νομίζω δε χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για τον άσσο του Ολυμπιακού με χάντικαπ. Λίγο έως πολύ καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου. Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό, απ την Αντερλεχτ, θα επιδιώξει να μαζέψει τα κομμάτια του, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και αυτό θα συνδυαστεί λογικά με υψηλό σκορ, παρα τις πολλές αλλαγές του Σίλβα. Συνεπώς θα πάμε στον άσσο, με ασιατικό χάντικαπ -1,50. Τις τρεις τελευταίες χρονιές, η Βέροια φεύγει με μίνιμουμ 3 γκολ. Οπότε για τσεκάρετε και ακριβές σκορ 3-0.

2367 Χ 3,20 2 3,35/ Χ 3,40 2 3,30 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
Η Αντερλεχτ πήρε μία παλικαρίσια πρόκριση μέσα στο Καραισκάκη, παρ ότι όπως είχα γράψει, την θεωρούσα κατώτερη του Ολυμπιακού και ειδικά απ τη στιγμή που η ρεβάνς ήταν στο Γ. Καραϊσκάκης, δεν τις έδινα και πολλές ελπίδες. Κι ομως ο Ολυμπιακός φάνηκε σε ένα ακόμη ευρωπαικό παιχνίδι κατώτερος των περιστάσεων και αποκλείστηκε δικαιότατα. Η Άντερλεχτ λοιπόν έπαιξε 120 λεπτά την Πέμπτη, σε παιχνίδι αυξημένης δυσκολίας και σήμερα έχοντας δηλαδή όλες κι όλες 48 ωρες ξεκούρασης, καλείται να παίξει ένα ντέρμπι με τη Σταντάρ Λ. Μία Σταντάρ που μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση αλλά ψάχνει βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να μπει στα πλέι οφ τίτλου. Είναι στο -1 απ τη Σαρλερουά την οποία και κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0. Σίγουρα το να πας να κερδίσεις την Άντερλεχτ εντός έδρας που μετρά (9-4-0) δεν είναι εύκολο, παρ ότι θα έχει κούραση η Άντερλεχτ, σε αντιδιαστολή όμως θα έχει ψυχολογία. Για μένα οι αποδόσεις θα έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένες ως εκ τούτου η αξία είναι στην κόντρα. Ομως επειδή η Άντερλεχτ πέραν της ανωτερότητας της, έχει την έδρα και ψυχολογία δεν μπορώ να πάω κατ ευθείαν στο διπλό, θα πάρω και την κάλυψη της ισοπαλίας.

2414 1 1,47/ 1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Γιουβέντους προέρχεται απ την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει με 0-2, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέμετα, ισοφάρισε και θα διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση στο Μόναχο. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να πηγαίνει με σπασμένα φρένα, κάνοντας βέβαια μία στάση την προηγούμενη αγωνιστική μένοντας στο 0-0 με τη Μπολόνια αλλά νομίζω ότι στο μυαλό των παιχτών ήταν το παιχνίδι με τη Μπάγερν και όχι αυτό με τη Μπολόνια, Ούτως ή άλλως η Γιουβέντους παρέμεινε στην κορυφή. Σήμερα υποδέχεται την Ιντερ, έχει επιστροφές (Κιελίνι, Σαντρό, Ασαμόα) και με δεδομένο ότι η Νάπολι παίζει αύριο με τη Φιορεντίνα έχει μία καλή ευκαιρία να ξεφύγει απ τους Παρτενοπέι. Η Ιντερ απ την άλλη επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Σαμπντόρια, Δίκαιη νικη, με το γκολ της Σαμπντόρια να μπαίνει στις καθυστερήσεις. Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, ωστόσο δε μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι εκτός έδρας η Ιντερ τον τελευταίο καιρό δεν θέλγει με την απόδοση της. Ακόμα και στο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια φάνηκαν οι γνωστές αμυντικές αδυναμίες και μέσα στο Τορίνο δε βλέπω να γλιτώνει. 

Τέλος μία σκέψη μόνο για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Αυτό το 4,00 του διπλού μόνο σε μένα φαίνεται τεράστιο;

Καλή τύχη.