Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ

Χτες φάνηκε για ακόμη μία φορά αυτό που σας λέω ότι το στοίχημα είναι απόδοση. Όχι με την έννοια ότι πρέπει να παίζουμε φαντάσματα αλλά στο ότι η απόδοση που θα πάρεις να αντανακλά τουλάχιστον το ρίσκο. Έτσι λοιπόν, έγραψα χτες κατά τη διάρκεια του live betting ότι, ακόμα και 5-0 να έρθει η Παρί στο 1,57 δεν παίζω άσσο. Και πήγα φυσικά στο να σκοράρει ένα γκολ η Τσέλσι σε απόδοση 2,10. Λες και έπαιζε η Παρί με τη Γκαζαλέκ. Το πληρωθήκαμε.

Γκοοοοοοοοοοολ η Τσελσι στο 46 σας το γραψα... Καλοφαγωτα μάγκες μου... Αυτο είναι το Betsecret, κόντρα στη μαζα #ChampionsLeague #livebetting
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016


Κι απ τη στιγμή που το πληρωθήκαμε και άσσος της Παρί είχε ανέβει στο 2,05, είχε ενδιαφέρον, το τιμήσαμε και το πληρωθήκαμε. Αυτό είναι το στοίχημα, σωστή ανάγνωση του παιχνιδιού και πληρώνεσαι (όταν έχεις και την τύχη με το μέρος σου).
Κι αφού πληρωθηκαμε πριν στο live, το γκολ της Τσελσι κόντρα στη μαζα. Τώρα θα συμπορευτουμε με τη μάζα με άσσο Παρι στο 2,15! #livebetting
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Ενώ και στο site, έστω και αν η Μπενφικά μας έβγαλε τη ψυχή πλήρωσε η δυάδα μαζί με τη Φενέρ. Ολα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά. 

2650 2 1,70/1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Ρόμα το τελευταίο διάστημα με τον Σπαλέτι στον πάγκο, δείχνει βελτιωμένη και απόρροια αυτής της βελτίωσης είναι και οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην Κάρπι σκόραρε και ο Τζέκο μετά απ τις 24 Νοεμβρίου, χαρίζοντας επί της ουσίας τη νίκη στους Τζαλορόσι. Βεβαια για να τα λέμε όλα, αμυντικά η Ρόμα παραμένει αφερέγγυα και αν σήμερα πάει το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο θα μετρήσει πολλά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βέβαια κατάφερε να βρεθεί στους 16 της διοργάνωσης, έχοντας στον όμιλος της, μόλις 6 βαθμούς!! Η κληρωτίδα δεν της χαμογέλασε αφου πλέον καλείται να αντιμετωπίσει τη Ρεαλ Μαδρίτης. Ο Σπαλέτι βέβαια ξεκαθάρισε ότι δεν φοβάται και δεν πρόκειται να κάνει κάτι ειδικό στο μαρκάρισμα του Κρ. Ρονάλντο διότι όπως είπε αν ήθελα τρεις παίχτες για καθέναν της Ρεαλ θα χρειαζόμουν 33!! Και ορθώς πράττει. Μέχρι και πριν από λίγο ήταν λίγο μπερδεμένα τα πράγματα όσον αφορά την 11αδα. Μάλλον πάει σε ένα 3-5-2, που όταν θα αμύνεται θα γίνεται 5-3-2. Με Σαλαχ, Τζέκο στην κορυφή. Απ την άλλη η Ρεαλ, μετρά πέντε νίκες και μόλις μία ισοπαλία στα έξι παιχνίδια με τον Ζιντάν στον πάγκο. Ο ανεκδιήγητος Μπενίτεθ αποτέλεσε παρελθόν και η αυρα του Ζιζου έχει μεταμορφώσει τη Ρεαλ. Αγωνιστικά βέβαια τα μετόπισθεν θέλουν ακόμα πολύ δουλειά. Στην αγωνιστική άνοδο της Ρεαλ συμβάλλει καθοριστικά η παρουσία του Μόντριτς στη μεσαία γραμμή μιας και όλο το παιχνίδι περνά απ τα δικά του πόδια και ο Κροάτης αυτή τη στιγμή είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Σε πολύ καλή κατάσταση είναι επίσης και ο Χάμες Ροντρίγκες που αντικαθιστά επάξια τον Μπέιλ. Στο δια ταύτα, τώρα, δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο με τον οποίο ο Σπαλέτι θα καταφέρει να σταματήσει τη Ρεαλ. Αν το κάνει μαγκιά του. Για μένα το διπλό αποτελεί βάση. Το μόνο αρνητικό είναι οτι υπάρχει και ρεβάνς άρα και με ισοπαλία μπορεί να βολευτεί η Ρεαλ.

Καλή τύχη