Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Κι ενώ χτες ξεκινήσαμε με το δεξί, αφού μας πέρασε η έκπληξη της Γουεστ Χαμ με 4,20 απόδοση εύκολα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού χάσαμε τη Λέστερ το δυνατό μου σημείο. Η Λέστερ όπου έμεινε στο 0-0, έχασε πέναλτι, είχε μονότερα τη Μπόρνμουθ στο β ημίχρονο, είχε την κατοχή αλλά τι να το κάνεις όταν δεν μπαίνει γκολ. Θέλει και τύχη το άθλημα... Το θέμα είναι ότι οι Αλεπούδες μας χάλασαν μία πολύ καλή δυάδα. Το βράδυ τέλος, η έκπληξη της Καλλονής, δεν βγήκε ποτέ. Το διπλό μπορεί να κατρακύλησε στο 4,20 αλλά ο Ηρακλής καθάρισε έυκολα το παιχνίδι παρά τις απουσίες που είχε με χατ τρικ του Βέλλιου.

Στο Live όμως πήγαμε πολύ καλά έχοντας 3 στα 4 με άσσο Γιουνάιτεντ (1,90), Over 1.5 Σίτι (1,93) και άσσο Ατλέτικο (2,03). Το μόνο που χάσαμε ήταν το επόμενο γκολ για Μπαρτσελόνα (2,00).

Το αναλύσαμε (εκτενώς), το διαβάσατε στο #Betsecret, το πληρωθήκατε ξεκούραστα..την έκπληξη της Γουεστ Χαμ(4,20). Με το δεξί λοιπόν το #2016
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό και πάμε στα σημερινά, σε ένα πρόγραμμα που προσωπικά δε μπορώ να πω σε καμία περίπτωση ότι με ενθουσιάζει. Μία δυάδα έχω κρατήσει και αυτή όχι κάτι το τρομερό από άποψη αποδόσεων. Ίσα ίσα να πούμε ότι παίξαμε και σήμερα....

2645 2 1,85/ 2,05 κατα μ.ο διαδικτυακά (15:30)
Δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο για τον Χίτινγκ, δεύτερη ισοπαλία κόντρα στη Γιουνάιτεντ όπου και μας πλήρωσε στην τελευταία αγωνιστική για το 2015. Και ποιος θα το πίστευε ότι θα είχαμε Γενάρη και η Τσέλσι θα ήταν μόλις στο +3 απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ έπαιξε καθαρά για την ισοπαλία, με τον Χίτινγκ να βάζει τον Αζαρ σαν φορ λόγω της απουσίας του  Ντ. Κόστα ο οποίος σήμερα επιστρέφει και πάμε σε πιο ορθολογική 11αδα με Αζαρ, Οσκαρ και Γουίλιαμ πίσω απ τον αναγεννημένο μετα τη φυγη του Μουρίνιο Ντ. Κόστα. Η Τσέλσι θεωρώ ότι θα κάνει ενα καλό ντεμαραζ στο δεύτερο γύρο. Η Κρίσταλ Πάλας προφανώς και δεν είναι εύκολη λεία, κάθε άλλο. Είναι ήδη έξι παιχνίδια χωρίς ήττα κάτι που συμβαινει για πρώτη φορά εδω και 23 χρόνια. Τα αγωνιστικά νέα δεν είναι ευχάριστα, αφού ο Καμπάιγ ο εγκέφαλος της ομάδα θα είναι εκτός, όπως επίσης και ο ταχυτατος εξτρεμ Μπολάσι. Απουσίες που προστέθηκαν στις ήδη γνωστές απουσίες των Σαμακ και Γκουικαμ. Το διπλό ειναι δυαράκι, νομίζω οτι οι απουσίες της Παλας θα φανούν και ο Χίτινγκ θα πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. 

2656 goal/goal 1.50/ 1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (18:00)
Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Αναφέρω ενδεικτικά τα τελευταία έξι εντός για την Εβερτον με 3-4 κόντρα στη Στόουκ, 2-3 με Λέστερ, 1-1 με Πάλας, 4-0 με Αστον Βίλα, 6-2 με τη Σάντερλαντ και 1-1 με Νόριτς. Αντίστοιχα και για την Τότεναμ που προέρχεται απ τη μεγάλη νίκη εκτός έδρα επί της Γουοτφορντ με 2-1, χωρίς πάντως να το αξίζει, δεδομένου ότι στο β ημίχρονο η Γουοτφορντ ήταν πολύ καλή και δέχθηκε το γκολ στα χασομέρια. Η Τότεναμ έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας της παιχνίδια απ τον Σεπτέμβριο και μετά.

Καλή τύχη.