Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οργιάσαμε χτες στην Αγγλία όπου πέρασα αμφότερες οι εκπλήξεις με το διπλό της Σαουθάμπτον (4,75) και το διπλό της Ντάγκεναμ (4,00) που ήταν 0-2 ήδη απ το 15. Έξοχα!! Έγινε σωστή ανάλυση και μας δικαίωσαν. Απ την άλλη όμως χάσαμε τον άσσο του Ε. Ν. Παραλιμνίου (1,95) όπου παρέβη τον κανόνα μου, να μην ασχολούμαι με τους Κύπριους τους οποίους αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι και το πλήρωσα, με το Παραλίμνι (1,95) να παίζει ένα ημίχρονο με παίχτη παραπάνω και εν τέλει να μένει στο 2-2. Τι να πείς; Η Γκινγκαμπ (1,95) τέλος το δυνατό μου σημείο μας έβγαλε τη ψυχή αλλά μας πλήρωσε έστω και στο 93 με πέναλτι. Επίσης στο live σε Facebook και Twitter πήγαμε εξαιρετικά.

μπαμ....μπουμ.... σκάσανε οι εκπλήξεις.... ειδικά η Νταγκεναμ ξεκούραστα απ το πρώτο 15λεπτο. Τα αναλύσαμε, τα διαβάσατε κ τα πληρωθήκατε. Έξοχα.
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά,

2339 2 1,83/ 2 2,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (15:00)
Ο Παναθηναικός προέρχεται απ το 0-0 κόντρα στον Πανιώνιο στην άδεια Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι μαγική εικόνα, με τους παίχτες του Στραματσόνι να χάνουν τα άχαστα και τον Διούδη να κατεβάζει ρολά. Είναι γεγονός, παρά το ότι η γνώμη μου για τον Στραματσόνι δεν αλλάζει, ο Παναθηναικός δείχνει μία βελτίωση. Οι πολλές μεταγραφές δε ξέρω τι αποτέλεσμα μπορεί να έχουν, θετικό ή αρνητικό θα το πιστωθεί ο Ιταλός τεχνικός, αφού εκείνος είναι το απόλυτο αφεντικό. Μέχρι τώρα πάντως ο Μέστο, δείχνει να είναι σε πολύ κατάσταση, παρά το ότι είχε να παίξει μπάλα καμποσους μήνες, είναι όπως και να το κάνουμε επίπεδα πάνω απ το ανέκδοτο που λέγεται Βέμερ, τον Χρηστάκη τον Μπούρμπο και την χώνα τον Τριανταφυλλόπουλο. Τους υπόλοιπους που κουβάλησε ο Ιταλός, θα αξιολογηθούν εν καιρώ. Απ την άλλη ο Λεβαδειακός έχει κάνει πολύ καλό πρώτο γύρο, ο στόχος για άνετη παραμονή είναι εφικτότατος. Εκτίμηση δική μου είναι ότι ο Λεβαδειακός θα αρχίσει απ τον Μάρτη και μετά τις δημόσιες σχέσεις αν έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Επί του παρόντος, θεωρώ ότι αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως με τον Πανιώνιο, δύσκολα ο Λεβαδειακός θα σταθεί εμπόδιο.

2274 1 1,65/ 1 1,65 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:15)
Ο Ατρόμητος αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τη φόρμα του, φτιάχνει σιγά σιγά και το κλίμα αλλά για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία και να ξεκολλήσει απ τα χαμηλά της βαθμολογίας θέλει νίκες. Και πόσο μάλλον εντός έδρας. Σήμερα υποδέχεται τον μετριότατο και αποδυναμωμένο ΠΑΣ, όπου τόσο η αποχώρηση του Βελλίδη όσο και του Τσάβες αργά ή γρήγορα θα φανούν. Δεν τον βλέπω καλά τον ΠΑΣ. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τον Ατρόμητο να πάρει τη νίκη και πολλές βαθμολογικές ανάσες. Άσσος.

Αυτήν την ώρα, ο άσσος του Ερμή Ζωνιανιων στη Γ Εθνική, στη Bet365 δίνει 2,75 και στη Stoiximan 1,90. Πάμε για sure bet ...
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Καλή τύχη.