Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟΝ ΑΣΣΟ, ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΩ....

Το κουπόνι μπορεί να έχει περί τα 243 παιχνίδια αλλά όπως τυχόν θα έχετε δει, δεν είναι πάρα πολλά τα σημεία τα οποία ξεχωρίζουν. Αρκετά πρωταθλήματα είναι ακόμα σε διακοπές ενώ στη Βρετανία έχουμε κύπελλο Αγγλίας και Σκωτίας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αγωνιστική στις μεγάλες κατηγορίες ενώ στις μικρές το πρόγραμμα είναι ψαλιδισμένο, όπως και οι επιλογές μας απ τη Βρετανία. Πέραν του κυπέλλου, στην εξίσωση μπαίνει και ο καιρός ή μάλλον η κατάσταση του εκάστοτε αγωνιστικού χώρου και αναφέρομαι φυσικά στις μικρές κατηγορίες γι αυτό και όπως θα εχετε παρατηρήσει, τις αποφεύγω.

Για όσους ακολούθησαν χτες την πρόταση για την κόντρα της Λίβερπουλ.... Την καλημέρα μου, σε λίγο θα αρχίσουν να ανεβαίνουν κ οι προτάσεις στο site.

Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Όσον αφορά το κύπελλο της Αγγλίας, αν και ξέρετε τόσα χρόνια με τα κύπελλα έχω μία στοιχηματική αλλεργία, είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και ενδείκνυται να κυνηγήσετε φαντάσματα. Βέβαια αυτό δε σημαίνει, ότι απόδοση βλέπετε μεγάλη την κοπανάτε, όπως διαβάζω αρκετούς, για μένα είναι λάθος. Πρέπει να βασίζεσαι σε στοιχεία που θα σου δώσουν το πάτημα, να παίξεις την κόντρα, όπως κάναμε χτες με τη Λίβερπουλ, όπου μόλις επιβεβαίωσα και τυπικά τις 11αδες, έγραψα σε Facebook και twitter ότι αξίζει η κόντρα και δικαιώθηκαμε

Πάμε στις επιλογές μας,

679 1 1,60/ 1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Αν έπρεπε να ξεχωρίσω ένα σημείο, ένα φαβορί αν θέλετε, απ το κύπελλο της Αγγλίας, αναμφίβολα θα ήταν ο άσσος της Γουεστ Μπρομ. Η επιλογή μου συνίσταται αφενός στη διαφορά δυναμικότητας με την Γουεστ Μπρομ να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και την Μπριστολ Σίτι να μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Τσάμπιονσιπ και αφετέρου στο γεγονός ότι ο Πιούλις, κατέστησε σαφές ότι για εκείνον το κύπελλο είναι στόχος και θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν ενώ επιστρέφουν οι Ροντόν και Κλιν, αμφότεροι βασικοί. Παράλληλα στην Μπριστολ Σίτι, υπήρχαν και αποχωρήσεις δανεικών που δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα. Και για κερασάκι στην τούρτα, να σημειώσουμε, το ευρέως γνωστό ότι ο Πιουλις είναι δηλωμένος οπαδός της Μπρίστολ Ρόβερς. Ο άσσος στο 1,60, είναι απλά νορμάλ.

805 1 1,80/1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
Η Φιορεντίνα μας πλήρωσε μεσοβδόμαδα στο διπλό μέσα στο Παλέρμο, νίκησε 3-1 με το τριτο γκολ να μπαίνει προς το τέλος, ενώ είχε μειώσει στα μέσα του β ημιχρόνου η Παλέρμο σε 1-2. Λίγο έως πολύ τα είπαμε και την Τετάρτη στην ανάλυση του παιχνιδιού για την Φιορεντίνα, ο Πάουλο Σόουζα κάνει εξαιρετική δουλειά και φέτος είναι ευκαιρία για τη Φιορεντίνα να χτυπήσει αν όχι πρωτάθλημα (το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο), τουλάχιστον μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός που δεν ανιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός είναι μόνο ο χαφ Μπερναντάσκι που θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, θα κατεβάσει και πάλι τους Βιόλα με το κλασικό 3-4-2-1. Με τους Μπόρχα Βαλέρο και Ιλισιτς, που σκόραρε δις κόντρα στην Παλέρμο, πίσω απ τον Κάλινιτς. Απ την άλλη τα πράγματα για τη Λάτσιο δεν πάνε καλά, υπάρχει γκρίνια στην ομάδα, μεσοβδόμαδα δε μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Κάρπι και πλέον το λάδι στο καντήλι του Πιόλι τελειώνει επικίνδυνα. Αν δεν έρθουν αποτελέσματα, νομίζω σύντομα θα βρεθεί στην πόρτα του Ιταλικού ΟΑΕΔ.... Πολύ σύντομα... Μία μόλις νίκη λοιπόν η Λάτσιο στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και μοιραία βρίσκεται στην 10η θέση. Συνάμμα ο Πιόλι έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των βασικών Μαρκέτι (Τ), Μπάστα (Α), Λούλιτς (Μ), Κίνσα (Μ), των ενίοτε βασικών Τζεντιλέντι (Α) και Μαουρίσιο (Α). Τουλάχιστον επιστρέφει ο βασικότατος χαφ Μπιγλια. Ενώ σύμφωνα με ιταλικά site, ο Τζόρτζεβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Κλόζε. Ο άσσος στο 1,80 με βάση το κλίμα που υπάρχει στη Λάτσιο αλλά και την εν γένει κατάσταση των ομάδων, κρίνεται εύλογο και αποτελεί επιλογή. Μόνο αρνητικό η παράδοση όπου η Λάτσιο έχει βγάλει 4 διπλά στα τελευταία πέντε στο Αρτέμιο Φράνκι. Αλλά οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάλα όπως έχω πει κατ επανάληψιν.

Καλή τύχη.