Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΙΝΤΕΡ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

 
Μπαίνουμε σιγά σιγά και πάλι σε φουλ στοιχηματικούς ρυθμούς, στα χέρια μας έχουμε ένα κουπόνι, όπου θα το χαρακτήριζα σε γενικές γραμμές ούτε καλό, ούτε κακό, βγαίνουν επιλογές πλην όμως αυτές είναι μετρημένες. 

Πριν πάμε στα προτεινόμενα σημεία, αν έχετε προσέξει, η νέα στήλη με τη βασική 2αδα, δεν πηγαίνει και τόσο καλά, έχοντας μόλις 2 στις 7 εύστοχες δυάδες. Εν τούτοις, με την ορθή διαχείριση του κεφαλαίου, όχι μόνο δεν έχουμε χρησιμοποιήσει την κάβα αλλά ακόμα είμαστε οριακά με θετικό πρόσημο. Και αυτό δείχνει και τη σημασία αυτού που λέμε διαχείριση κεφαλαίου.

1274 2 1,95/ 2,05 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Δύο ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια για την Ίντερ, με αποτέλεσμα να πέσει απ την κορυφή και πλέον να βρίσκεται στην 3η θέση πίσω απ τη Νάπολι και το τρένο της Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαντσίνι έχει δείξει μία παροιμιώδη σοβαρότητα φέτος στις εμφανίσεις της, καμία σχέση με την ομάδα του παρελθόντος, όπου ήταν ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Η Ιντερ προέρχεται απ την γκέλα εντός έδρας με τη Σασουόλο όπου δέχθηκε το 0-1 με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Και σήμερα θα επιδιώξει να ρεφάρει την ήττα, κόντρα σε μία Αταλάντα που είναι σε τραγική κατάσταση, μετά και την αποχώρηση του Μ. Μοράλες, μετρώντας 4 σερί ήττες. Η ομάδα του Μπέργκαμο είναι σε κρίση, είναι εμφανές αυτό και αν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί αποδέσμευσης και του Ντένις, μάλλον η διοικηση ή τρελάθηκε για να το πω λαϊκά ή έχει στόχο τον υποβιβασμό δε μπορώ να βρω άλλη λογική εξέλιξη. Εκτός για την Αταλάντα επίσης θα είναι και ο βασικός φορ Πινίγια. Κάτω απ τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην Αταλάντα, είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ιντερ να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς της προηγούμενης αγωνιστικής, το διπλό είναι δυαράκι.

1305 Over 1.60/ 1.65 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Σουίντον είναι η κατ εξοχήν ομάδα του over όπου εντός έδρας μετρά 11 over σε 13 παιχνίδια. Σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, υποδέχεται μία Κρου που εκτός έδρας παίζει πιο κλείστα απ ότι εντός εξού και τα 7 under σε 11 παιχνίδια εκτός έδρας ωστόσο επειδή βρίσκει δίχτυα το τελευταίο διάστημα, έχει σκοράρει στα 5 απ τα τελευταία 6 παιχνίδια, εκτιμώ ότι θα σκοράρει και σήμερα για να συνισφέρει με τη σειρά της και εκείνη στο σκορ και θέαμα.

1321 Over 1,55/1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Επίσης Combo Over και Goal/Goal 1,85
Αμφότερες οι ομάδες φέρνουν εύκολα το over. Η Φουλαμ σε 26 αγωνιστικές, έχει ήδη 18 over ενώ και η Χάντερσφιλντ δεν πάει πίσω όπου μετρά 9 over στα τελευταία 15 παιχνίδια της. Να σημειώσουμε ότι ναι μεν η Χάντερσφιλντ έχει 9 στα 15 τελευταία αλλά και τα παιχνίδια της που δεν ήρθαν over είχαν γκολ, η πλειοψηφία εξ αυτών δύο. Και επειδή λοιπόν, για να έρθουν τα πολλά γκολ θεωρώ ότι θα σκοράρουν και αμφότερες, επιλέγουμε το συνδυαστικό του over και goal/goal σε αποδ. 1,85.

Καλή τύχη και θα τα πούμε, ως είθισται το απόγευμα για live betting σε Facebook και Twitter.