Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΔΥΟ ΑΠ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ VALUE BET

Πραγματικά από ένα σημείο και μετά οι λέξεις στερεύουν για τα όσα έγιναν χτες στο Παρίσι, όπου για ακόμη μία φορά το πλήρωσαν με το αίμα τους οι δεκάδες ή εκατοντάδες αθώοι. Έτσι άδικα...τόσο άδικα. Είναι απ τις στιγμές που αναρωτιέσαι, μετά από αυτό τι;

Και χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω κανέναν αλλά σκεφτείτε πόσοι Τζιχαντιστές μπορεί να έχουν περάσει στο ελληνικό έδαφος μαζί με τους λαθρομετανάστες, με ότι συνεπάγεται αυτό. Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων του Τσίπρα (ο οποίος δε μπορεί ούτε να συλλυπηθεί σε σωστά ελληνικά και γελάει όλο το Twitter μαζί του) οφείλει έστω και τώρα να φερθεί ως πρωθυπουργός και όχι σαν καταληψίας 15χρονος.

Τα ψέματα τελείωσαν, ελπίζω οτι τα σοβαρά κράτη, εμείς δεν ήμαστε μέσα σε αυτά, θα λάβουν δράσεις, για να εξαφανίσουν απ τον χάρτη τη Συρία. Τόσο απλά και χωρίς περιττές περιστροφές.

Σεβόμενος εσάς τους αναγνώστες και επειδή το Betsecret είναι στοιχηματικό site, ας περάσουμε στα δικά μας παρ ότι όπως έχω πει πολλάκις, υπάρχουν απείρως πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή απ το στοίχημα.

Χτες η Βοσνία παρ ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ήταν καλύτερη απ την Ιρλανδία, χωρίς βέβαια να κάνει τις μεγάλες φάσεις, δέχθηκε γκολ στο 81 στην πρώτη φάση των Ιρλανδών στο παιχνίδι και κάπου εκεί έγινε η κηδεία και απλά ισοφάρισε στο 85 για να κυνηγήσει την πρόκριση στη ρεβάνς της Ιρλανδίας. Προσωπική μου άποψη είναι ότι με τόση ομίχλη κακώς διεξήχθη το παιχνίδι, έπρεπε στο β ημίχρονο να διακοπεί. Δεν ήταν συνθήκες για να παιχτεί μπάλα. Εν πάση περιπτώσει, το χάσαμε αυτό. Σήμερα έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2016. Εκεί όπου η Ουκρανία φιλοξενεί την Σλοβενία και η Σουηδία τη Δανία.

1114 2 1.57 (17:00)
H Τσέλντεναμ προέρχεται απ την εύκολη νίκη επί της Γκίσλει όπου τη σκόρπισε στους πέντε ανέμους, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και φυσικά μοναδικός στόχος η επιστροφή στη Λιγκ 2. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση έχει καλό ρόστερ και σήμερα φιλοξενείται απ τη Σάουθπορτ που σαν στόχο έχει την αποφυγή του υποβιβασμού, είναι ομάδα που αγωνιστικά έχει ταβάνι, δεν είναι τίποτα το σπουδαίο και το διπλό είναι νορμάλ στο 1,66.

1147 2 1,52 (17:00)
Το διπλό της Ντανφέρμλιν έχει κάνει πραγματική βουτιά, απ το 2,25 που κυμαίνοταν μέχρι την Πέμπτη πλέον με το ζόρι ξεπερνά το 1,60. Η Ντανφέρμλιν όπως έχω σημειώσει και άλλες φορές είναι η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ στη Λιγκ 1 της Σκωτίας και πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση και την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Η Ντανφέρμλιν προέρχεται εν τούτοις από δύο σερί ισοπαλίες και νομίζω δύσκολα θα τριτώσει το κακό. Η Έρντρι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έχει μόλις τρεις ήττες στα δέκα τελευταία παιχνίδια αλλά η ανωτερότητα της Ντανφέρμλιν είναι δεδομένη και το διπλό αποτελεί επιλογή μου.

1205 1 2,20 (21:45)
Ένα σημείο που το έχω γράψει ήδη απ την πέμπτη στη σελίδα μας στο Facebook, με τον άσσο έξω να κυμαίνεται στο 2,37 σε αυτή τη Σκανδιναβική μονομαχία. Η Σουηδία παρ ότι στον όμιλο της ήταν κάτω του μετρίου εν τούτοις πήρε την 3η θέση και από εκεί ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ του Euro 2016, όπου η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με τη γειτόνισσα της, τη Δανία. Η Σουηδία παρά το γεγονός ότι μπροστά έχει το δίδυμο των Ιμπρα και Μπεργκ εν τούτοις στον όμιλο παρουσίασε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η Δανία απ την άλλη σε έναν όμιλο με Πορτογαλία, Αρμενία και Αλβανία δε μπόρεσε να πάρει την απευθείας πρόκριση, έμεινε σε πολύ μέτρια επίπεδα, με τον πολύπειρο Μάρτιν Όλσεν στον πάγκο να διασφαλίζει πρωτίστως το μηδέν στα μετόπισθεν. Ο οποίος Ολσεν έχει δύο σημαντικές απουσίες αφού εκτός για τους Δανούς έμειναν ο μέσος Αντρέασεν και ο χαφ Κρον Ντέλι. Θεωρώ ότι το 2,37 του άσσου αγγίζει τα όρια του value, όταν η μεν Σουηδία έχει μπροστά Ιμπρα και Μπεργκ και η Δανία τον Μπέντνερ, αν μη τι άλλο είναι ιεροσυλία να τους συγκρίνουμε. Λίγο μπακαλίστικη η λογική μου αλλά θέλω να δείξω ότι η Σουηδία ως ρόστερ είναι ένα κλικ παραπάνω απ την Δανία, με την υποσημείωση ότι ο Ολσεν έχει καταφέρει να κάνει τους Δανούς δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Ωστόσο, έστω και δύσκολα πιστεύω ότι η Σουηδία θα πάρει τη νίκη και θα πάει με άλλον αέρα στη ρεβάνς στη Κοπεγχάγη. Άσσος λοιπόν.

Καλή τύχη.