Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΟ MUST WIN, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΖ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ KAI ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 (Update 14:34)

Καταρχήν καλό μήνα σε όλους!
Αυτά που κάναμε χτες στο live σε Facebook και Twitter και το πανηγύρι που στήσαμε απλά δεν υπάρχει. Τα γραπτά άλλωστε μένουν, τα δελτία είναι όλα ανεβασμένα για ευνόητους λόγους εδώ και χρόνια, μιας και προσωπικά αν δεν ματώσει η δική πρώτα τσέπη, δεν προτείνω σημείο.
Στο live μετά τη Γκέτεμποργκ(2,67), Τσελσι Over2.5 (1.90), Over3.50 (2.40) συνεχίζουμε, για το 4 στα 4 με επομενο γκολ Περούτζια σε αποδ. 2,05 που χάνει στο ημιχ 1-0 απ τη Σαρλεντιτάνα.
Posted by Betsecret.net on Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015
Περάσαμε αποδόσεις του 2,60, του 2,67, του 2,05 κτλ. Και ένα πανηγύρι που ξεκίνησε από νωρίς με τη Σουηδία, όπου η Νόρκεπινγκ με δικαίωσε, ένα σημείο που σας το χα γράψει στο Facebook απ την Τετάρτη για να προλάβουμε αποδόσεις. Πέρασε ξεκούραστα το διπλό του 2,75 με τη Μάλμε με το καλημέρα να μένει με 10 παίχτες (τυχαίο ή μη δε ξέρω) και η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιξε και με φουλ τις μηχανές άλλωστε έχει παιχνίδι και με τη Σαχτάρ την Τετάρτη. Φυσικά πλήρωσε και η έτερη διεκδικήτρια Γκέτεμποργκ η οποία βρέθηκε να χάνει με 0-2 απ την (αδιάφορη) Κάλμαρ.

Με γκολ στο "θάνατο" η Γιουβε μας πλήρωσε στο live στο 2,60. Αρχοντικά 5 στα 6 στο live με τέτοιες αποδόσεις, το πανηγύρι δε σταματα.
Posted by Betsecret.net on Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Πραγματικά λοιπόν, εξαιρετική μέρα η χθεσινή, το πανηγυρίσαμε πολύ με την παρέα στο Twitter, ειδικά με το γκολ της Γιουβέντους. Ωστόσο καλά όλα αυτά αλλά χάσαμε και κάτι, τη Μάντσεστερ Γ.και είναι το μόνο που μετάνιωσα. Ήταν λάθος παίξιμο το διπλό. Το χάσαμε καθαρά και πρέπει να το πούμε αυτό, διότι δεν το διάβασα σωστά. Και απ τη χθεσινή μέρα καλές οι χαρές και τα πανηγύρια αλλά τα λάθη έχουν μεγαλύτερη σημασία και αυτά πρέπει να τονίζονται.

Αυτη η Γιουνάιτεντ πραγματικά δε βλέπεται.... Δυστυχώς το χάσαμε το διπλό στο site.
Posted by Betsecret.net on Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Αρκετά φλυάρησα με το χθες, ας τα αφήσουμε στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά,

1719 1 1,57 (19:00)
*Προτελευταία αγωνιστική
Προτελευταία αγωνιστική στη Νορβηγία και τόσο οι θέσεις που οδηγούν στο Europa League, όσο και στην ουρά είναι ανοιχτές. Όσον αφορά τον υποβιβασμό, η Μιοντάλεν έχει 21 βαθμούς και αυτή τη στιγμή πέφτει κατ ευθείαν, πιο πάνω η Σταρτ με 22 βαθμούς στα πλέι άουτ και ακριβώς πάνω της η Τρόμσο με 23 βαθμούς που σώνεται. Αυτές είναι οι τρεις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Απ τις τρεις την τύχη στα χέρια της κρατά η Τρόμσο, η οποία έχει και το θεωρητικά πιο εύκολο έργο, αφού υποδέχεται την αδιάφορη Μποντο Γκλιμτ, Την τελευταία αγωνιστική η Τρόμσο παίζει εκτός με την αδιάφορη Χαουγκερσουντ, το οποίο όμως δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι γιατι όπως έχω πει πολλάκις και δε θα κουραστώ να το λέω, άλλη η σκανδιναβική νοοτροπία και άλλη η Μεσογειακή. Συνεπώς, η Χαούγκερσουντ δε θα χαριστεί και αυτό το ξέρει η Τρόμσο, οπότε το σημερινό παιχνίδι, είναι κάτι παραπάνω από must win, αν δε θέλει του χρόνου να παίζει με την Ασάνε και τη Χοντ.

Παναθηναϊκός ΑΕΚ 1 2,00 (19:30)
*Τα παιχνίδια της ΑΕΚ δεν περιλαμβάνονται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται απ την ήττα με κάτω τα παντελόνια απ τον ΠΑΟΚ, τρία και λίγα ήταν και είναι αστείο κανείς να επικαλείται τον Αρετόπουλο. Ναι προφανέστατα το πέναλτι, θύμισε πέναλτι παράγκας. Όσο και να φωνάζει ο Αλαφούζος ο Παναθηναϊκός ειναι αδύναμος σε παρασκηνιακό επίπεδο. Τώρα αυτά περί μηνύσεων και τα λοιπά είναι για να γελάει ο κόσμος. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Παναθηναϊκός πληρώνει και τις κάκιστες επιλογές του κυρίου με τα μπεζ παντελονάκια, Δε γίνεται να μένει εκτός ο Νίνης για να παίζει βασικός ο Ατζαγκούν κανένας νοήμων άνθρωπος, που ξέρει τα στοιχειώδη απο μπάλα δε θα έκανε τις επιλογές του Αναστασίου. Η Λεωφόρος όπως πάντα θα είναι πιεστική, ανά πάσα ώρα μπορεί να "εκραγεί". Εν τούτοις, το σημερινό ντέρμπι πιστεύω ότι μπορεί να το πάρει ο Παναθηναϊκός άλλωστε η ΑΕΚ έδειξε στα δύο μεγάλα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ότι είναι πολύ λίγη. Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ, το ρόστερ της ΑΕΚ είναι για να βγει το πολύ Europa League, δε μπορεί να κοντράρει Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ο Πογιέτ θα καθίσει στον πάγκο, αλλά με 4-5 προπονήσεις τι ακριβώς θα μας δέιξει στο γήπεδο. Νομίζω ότι θα ήταν πιο συνετή επιλογή να πήγαινε με Μανωλά στο ντέρμπι. Συνεπώς θα πάω με τον άσσο, αν τώρα ο Παναθηναϊκός φανεί για ακόμα μία φορά κατώτερος των περιστάσεων, νομίζω ότι θα έχουμε εξελίξεις και δε θα τελειώσει ηρέμα το παιχνίδι....

Νίκη Ροσμπεγκ στο GP Mεξικού 2,25 Update 14:34 
Μετά τη χθεσινή κατάκτηση της pole position απ τον Ρόσμπεργκ η απόδοση του υποχώρησε απ το αρχικό 3,50, το οποίο ευτυχώς πρόλαβα στο 2,25. Το σκεπτικό μου είναι απλό. Ο Χάμιλτον μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη νίκη του στο προηγούμενο Grand Prix, είναι πιο άνετος μία νίκη που προήρθε απ το γλίστρημα του teammate του Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος φέτος έβαλε πλάτη στον Χάμιλτον, (εκούσια ή ακούσια) όταν χρειάστηκε. Σήμερα διεκυβεύεται μεταξύ άλλων και η δεύτερη θέση που θα παιχτεί ανάμεσα σε Φέτελ που εκκινεί τρίτος και στον Ρόσμπεργκ. Χωρίς να θέλω να το παίξω γνώστης της Φόρμουλα, γιατί δεν την γνωρίζω κιόλας, αλλά μήπως ήρθε η ώρα και ο Ροσμπεργκ να πάρει τη νίκη, δεδομένου ότι και ο Χάμιλτον θα είναι πιο χαλαρός, πιθανώς να μη διακυνδυνεύσει και κάποιο προσπέρασμα στο Νίκο Ρόσμπεργκ και να διαφυλάξει τη θέση του μπροστά απ τον Φέτελ ώστε οι Mercedes να κάνουν πάλι το 1-2. Για μένα στο 3,50 που το πρόλαβα ήταν εξαιρετικό και στο 2,25 είναι εξίσου καλό

ΥΓ: Η φωτογραφία ειναι απ τους χθεσινούς πανηγυρισμούς των οπαδών της Νόρκεπινγκ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Καλή τύχη.