Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΤΟ COMBO ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ MUST WIN ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Πολύ καλά κύλησε η χθεσινή μέρα όπου στο site είχαμε το απόλυτο, με το Χ ημίχρονο της Γιουβέντους και anytime scorer Τεξέιρα ενώ και στο live πήγαμε εξαιρετικά, αφού πέρασε και το επόμενο γκολ της Μάντσεστερ Γ. (2,00) και το γκολ της Γαλατασαράι (2,20) και χάσαμε μόνο το επόμενο γκολ για Ατλέτικο (2,20).

Γκοοοοοοοοοολ Γαλατασαραι 1-1 για πληρωθειτε όσοι ακολουθήσατε στο live με 2,20 το γκολ της, δώρο.
Posted by Betsecret.net on Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015
2000 1 & Over 1.50 (21:45)
*Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ
Επειδή έχει περάσει η ώρα, δεν θα αναλωθώ στο χτες δεν έχει κανένα νόημα, πάμε στα σημερινά. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός δίνει ένα απ τα πιο σημαντικά παιχνίδια της τελευταίας 10ετίας, υπό την έννοια ότι με νίκη τσεκάρει εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τόσο απλά. Παίρνοντας φυσικά ως δεδομένο ότι η Μπάγερν θα κερδίσει την Άρσεναλ. Το Καραΐσκάκη φυσικά θα είναι κατάμεστο, αν έχω καλές πληροφορίες, ετοιμάζεται και εντυπωσιακό coreo, η Ντ Ζαγκρεμπ όπως φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι στην Κροατία, είχε μία ελαφρά υπεροχή αλλά δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, το κίνητρο για τον Ολυμπιακό είναι τεράστιο, το κάκο όμως ότι αυτό το αντιλαμβάνονται και οι μπουκ. Και ο άσσος που άνοιξε στο 1,70 και τότε έγραψα αμέσως στο facebook ότι είναι ευκαιρία, πλέον έχει πέσει στο 1,45. Θα μου πείτε αξίζει;; Το 1,70 ήταν fair ίσως και λίγο value. Το 1,45 προφανώς δεν έχει παιχτική αξία. Αντίθετα το 1 & Over 1.50 σε απόδοση 1,70 στη stoiximan, μοιάζει εξαιρετική επιλογή καθ ότι πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα βρει τουλάχιστον δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα των Κροατών.

Ας το πω από σήμερα. Αυτό το 1,72 του ασσου της Τσελσι, σε όποια κατάσταση κ να είναι η Τσελσι, για μένα είναι κάτι παραπάνω από fair κ το έχω τιμήσει δεόντως.
Posted by Betsecret.net on Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

2002 1 1,60 (21:45)
Το ανέφερα και χτες στο facebook, δε νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω και κάτι το ιδιαίτερο. Λίγο εως πολύ αντιλαμβάνεστε το λόγο. Το αποψινό παιχνίδι για τον Μουρίνιο είναι Must win όχι μόνο για εξωαγωνιστικούς λόγους με τον Special One σε περίπτωση μη νίκης να αποτελεί οριστικά παρελθόν αλλά διότι αν δεν κερδίσει σήμερα η Τσέλσι κινδυνεύει σοβαρά με αποκλεισμό το οποίο θα είναι τεράστια ζημιά για τον σύλλογο, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ναι, η Τσέλσι είναι σε τραγική κατάσταση, ναι δέχεται εύκολα γκολ, ναι παίζουν οι παίχτες με μηδέν ψυχολογία, ναι κάποιοι παίχτες ίσως να μη θέλουν το Μουρίνιο, ναι υπάρχει γκρίνια σε όλα τα επίπεδα ΑΛΛΑ υπάρχει ένα τεράστιο αλλά, όταν είσαι Τσέλσι αυτά τα παιχνίδια τα καθαρίζεις γιατί όπως προείπα πλέον η Τσέλσι κινδυνεύει σοβαρά με αποκλεισμό αν δεν κερδίσει.  Σε άλλες χρονιές ο άσσος θα πλήρωνε 1,40-1,45. Σήμερα στο 1,72 ακριβώς γιατί μπαίνουν όλοι αυτοί οι παράγοντες μέσα. Παρεμπιπτόντως, στο πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία για όσους το είδαν, η Τσέλσι ήταν αρκετά καλή, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ίσως άξιζε κάτι παραπάνω. Συνεπώς, ο άσσος στο 1,72 μου κάνει και αποτελεί τη βασική μου επιλογή για σήμερα.

Καλή τυχη και τα λέμε το βράδυ για live betting.