Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: CHAMPIONS LEAGUE ΣΕ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Ξεκινώντας απ τα του Σαβ/κου, δεν τα πήγαμε καλά μιας και ναι μεν την Κυριακή βγάλαμε 2 στα 3, έχοντας ως βάση το μεγάλο διπλό της Βάσκο στο 2,70 αλλά το Σάββατο είχαμε πιάσει πάτο. Κατά συνέπεια το πρόσημο είναι αρνητικό. Μπροστά μας έχουμε την 5η αγωνιστική σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λίγκ, με το εν Ελλάδι ενδιαφέρον φυσικά να στρέφεται στο αποψινό παιχνίδι της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό. 

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει ξεκούραστος στο Μόναχο μιας και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω των γνωστών γεγονότων. Είναι ένα παιχνίδι όπου οι Πειραιώτες δεν έχουν να χάσουν τίποτα μιας και τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να προκρίνεται ακόμα και με ήττα απ την Άρσεναλ. Για το αποψινό παιχνίδι, δεν επιδεχέται και πολλών σχολίων, άσσος, με χάντικαπ χωρίς χάντικαπ, over κτλ. Όλα σε αποδόσεις αστείες. Συνεπώς το αφήνουμε για το live, μαζί θα είμαστε σε Facebook και Twitter να τα σχολιάσουμε, όπως κάθε φορά.

Απ τα υπόλοιπα, 

όπως θα διαπιστώσετε δεν έχω καταλήξει κάπου συγκεκριμένα, γι αυτό και δεν υπάρχει η γνώριμη δομή της στήλης. 

να κάνουμε κουβέντα για τον άσσο της Άρσεναλ με τη Ντιναμό Ζ. στο 1,20; Θα μας πάρουν με τις ντομάτες. Να πάμε στο χάντικαπ; Δεν την εμπιστεύομαι αυτήν την Άρσεναλ. Άρα το αφήνουμε για το Live.

Το Μπάτε Λεβερκούζεν που ξεκινά νωρίς, είχα αρχικά κυκλώσει το διπλό. Δεδομένου ότι είναι must win για τη Λεβερκούζεν για να πάρει την πρόκριση μαζί με τη Μπαρτσελόνα, δεδομένου ότι η Ρόμα που είναι στο +1 παίζει στη Βαρκελώνη. Αλλά με αυτήν την άμυνα που έχει η Λεβερκούζεν, με οδηγει σε δεύτερες σκέψεις για μία Μπάτε που ούτως ή άλλως προσεγγίζει επιθετικά τα παιχνίδια της.

Μπαρτσελόνα Ρόμα 1,30 ο άσσος.... Να χαμε να λέγαμε....

Το Ζενιτ Βαλένθια, δε βγάζεις εύκολα άκρη, με το κλίμα στη Βαλένθια να είναι άρρωστο, όπως ήταν και στον παναθηναϊκό λίγο πριν φύγει ο Αναστασίου. 

Στο αλλο παιχνίδι του ομίλου η Λυών υποδέχεται τη Γάνδη. Η τελευταία Λυών με έναν μόλις βαθμό σε 4 αγωνιστικές, οι ελπίδες της περιορίζονται για την 3η θέση και για το Europa League. Στην 3η θέση είναι η Γάνδη με 4 βαθμούς. Όπερ και σημαίνει ότι αν σήμερα η Λυών κερδίσει, θα κρατά εκείνη την τύχη στα χέρια της εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής που ταξιδεύει στο Μεστάγια. Είναι δίχως αύριο το παιχνίδι για τον Λακαζετ και την παρέα του ενώ η Γάνδη απ την άλλη έχει ελπίδες και για πρόκριση στην επόμενη φάση αν βολέψουν και το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού. Αν μη τι άλλο, πιο έμπειρη η Λυών ο άσσος στο 1,75 κρίνεται οριακά αποδεκτός. Αστείο 1,55 του ΟΠΑΠ, στην μικρότερη απόδοση της αγοράς. Να σημειώσουμε επίσης ότι το αποψινό παιχνίδι είναι το τελευταίο στο ιστορικό γήπεδο του Ζερλάν για τη Λυων μιας και απ του χρόνου μετακομίζει στο καινούργιο της γήπεδο το Σταντ ντε Λυων.

Το Μακάμπι Τσέλσι, νομίζω ότι η ομάδα του Μουρίνιο θα δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και θα πάρει τη νίκη για να καπαρώσει και την πρόκριση. Η Τσέλσι έχει 7 βαθμούς ενώ η 3η Ντιναμο Κ. έχει 5 βαθμούς. Το διπλό στο 1,36, το no goal στο 1,57.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου της Πόρτο με τη Ντιναμό Κιέβου, η Πόρτο επί της ουσίας έχει πάρει την πρόκριση. Η Ντιναμό Κ. θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια, θέλει οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς για να ελπίζει σε πρόκριση την τελευταία αγωνιστική. Η Πόρτο είναι πιο χαλαρή αλλά προφανέστατα δε θα κατέβει για τουρισμό. Άσσο πάντως στο 1,50-1,60 δε θα έπαιζα γιατί πολύ απλά ακόμα και με Χ σφραγίζει την πρόκριση.

Καλή τύχη.