Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΔΥΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Το σερί πλέον συνεχίζεται και χτες πλήρωσε η δυάδα στο site, με combo άσσο &Over 1.50 Ολυμπιακό και με άσσο Τσέλσι. Γενικότερα το τελευταίο μήνα κάνουμε παπάδες, τόσο στο site όσο και στο live. Χαίρομαι που λαμβάνω μηνύματά σας στα social media, με ταμεία και τα σχετικά, αυτή είναι μεγαλύτερη ικανοποίηση. Το έχω πει και θα το ξανά πω, στο Betsecret είμαστε πάνω απ όλα μία παρέα ειδικότερα στο live, όπου ανταλλάσσουμε απόψεις. Εσείς θα επηρεαστείτε από εμένα, εγώ από εσάς με σκοπό να παίζουμε "σωστά", διότι σωστή εκτίμηση είναι αυτή που βάσει της εικόνας του παιχνιδιού σε δικαιώνει και όχι αν θα έρθει το συγκεκριμένο σημείο. 

Πάμε τώρα και στα σημερινά όπου ήδη από χτες βράδυ όσοι μπήκατε στο Facebook θα τις διαβάσατε μιας ανέμενα κάποια πτώση στις αποδόσεις τους.

Την Τρίτη πλήρωσε η 2αδα, την Τετάρτη το ίδιο. Ε, πάμε να πληρωθούμε και στο Europa. Αναλυτικά φυσικά αύριο στο site.
Posted by Betsecret.net on Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015


2042 1 1,73 (18:00)
Η Μπεσίκτας παρ ότι σε εκπληκτική κατάσταση, έμεινε στο 3-3 με την Κασίμπασα, με το παιχνίδι να είναι ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, με την Μπεσίκτας να πιέζει ασφυχτικά αλλά να πληγώνεται απ τα κενά της στα μετόπισθεν. Η Μπεσίκτας στον όμιλο μετρά μία νίκη και δύο ισοπαλίες, είναι στη 2η θέση με 5 βαθμούς, πίσω απ τη Λοκομοτιβ που έχει 7β.  ενώ ακολουθεί και η Σπόρτινγκ που έχει 4β. και είναι σε απόσταση βολής. Και με δεδομένο ότι η Μπεσίκτας έχει εκτός την Σπόρτινγκ καταλαβαίνετε ότι περιθώρια για απώλειες βαθμών απλά δεν υπάρχουν. Το πρώτο παιχνίδι στη Ρωσία, ήταν αρκετά ισορροπημένο και εν πολλοίς το τελικό 1-1 θεωρείται δίκαιο. Η Μπεσίκτας σήμερα θα δώσει το παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο ως είθισται, στο αχανές Ατατουρκ. Η Λοκομοτιβ απ την άλλη είναι σε τραγική κατάσταση προέρχεται απ το 6-2 κόντρα στην Κράσνονταρ όπου στο ημίχρονο μέτραγε ήδη πέντε. Υπάρχει γκρίνια στην ομάδα ενώ σαν μην έλειπαν αυτά, ήρθαν και οι απουσίες και έδεσε το γλυκό. Πιο συγκεκριμένα εκτός θα είναι ο σημαντικότατος μέσος Ταράσοφ και οι βασικοί αμυντικοί Τσόρλουκα και Πειτσίνοβιτς. Κομβικές απουσίες και οι τρεις. Ε ας βάλουμε και το κερασάκι στην τούρτα, ακολουθεί το παιχνίδι με τη Ζενίτ όπου αν στραβώσει μην αποκλείσετε το ενδεχομένο να έχουμε και αλλαγή προπονητή. Η Λοκομοτιβ έχοντας 7β. έχει μία άνεση, συνεπώς ο άσσος στο 1,80 που ήταν χτες ήταν ικανοποιητικός στο 1,72 τώρα, απλά κάνουμε τα στραβά ματιά.

2062 2 1,60 (22:05)
Η Φιορεντίνα έτσι όπως τα κατάφερε σήμερα παίζει με την πλάτη στον τοίχο κάτι που παραδέχθηκε και ο Πάουλο Σόουζα. Οι Βιόλα μετρούν ήδη δύο εντός έδρας ήττες απ τη Βασιλεία στην πρεμιέρα και απ τη Λεχ Πόζναν την προηγούμενη αγωνιστική και κατά συνέπεια σήμερα θέλουν μόνο νίκη για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, νομίζω ότι οι παίχτες του Πάουλο Σόουζα κάπου το υποτίμησαν και παρ ότι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, το πλήρωσαν και έτσι σήμερα καλούνται να μπουν υποψιασμένοι στο χορτάρι και να δείξουν την ανωτερότητά τους στην πράξη. Προφανώς δεν αναμένεται ροτέισον απ τον Σόουζα, τουλάχιστον έτσι φαίνεται στα ρεπορτάζ. Για μία Φιορεντίνα που εκτός έδρας στα 17 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια στο Europa League, μετρά 10 νίκες, 6 Ισοπαλίες και μία ήττα. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό στατιστικό.  Η Λεχ Πόζναν απ την άλλη, πέραν του ότι είναι σαφώς υποδεέστερη των Ιταλών, δεν είναι σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις έχει όλες κι όλες τρεις νίκες. Νομίζω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Φιορεντίνα θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η απόδοση του διπλού έχει υποχωρήσει αρκετά, πλέον βρίσκεται οριακά στο 1,70. Ενώ στην Ασία το line έχει μεταβληθεί απ το -0,5 στο -0,75. 

Καλή τύχη.