Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

Στο απόλυτο μηδέν χτες οι προτάσεις, σε μία κάκιστη μέρα όπου δεν πέρασε τίποτα, ούτε και στο live. Και όπως χαρακτηριστικά έγραψα η ρέντα μας έγινε μερέντα. Πιάναμε τα πάντα τον τελευταίο καιρό, ε λοιπόν χτες η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Και όσοι είδαν το παιχνίδι της Τσέλσι καταλαβαίνουν τι εννοώ. Παιχνίδι μαγική εικόνα, με την Τσέλσι να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, να πιέζει, να το παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, η Στόουκ να κάνει μισή φάση και να βάζει ένα γκολ, έτσι είναι μπάλα. Ήταν μία πολύ άσχημη ημέρα, την αφήνουμε στο παρελθόν και πάμε στα φρέσκα,

Από σήμερα για Κυριακή... νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Σίβασπορ. Ο άσσος κινείται γύρω στο 1,80. Αναλυτικότερα στο site. #stay_tuned

2880 1 1,68 (14:00)
Η Σίβασπορ ξεκίνησε με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και μετά το πέρας 10 αγωνιστικών είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (0-6-4). Προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Η τελευταία απ τη Μπούρσασπορ όπου στον πάγκο κάθισε ο νέος τεχνικός της ομάδας ο Μπόρουκ. Ο Μπορούκ ο οποιος στο εντός έδρας ντεμπούτο του σήμερα, θα υποδεχθεί την πρώην του ομάδα την Γκαζιαντεπσπορ, με στόχο, επιτέλους, την πρώτη νίκη στη σεζόν για τη Σίβασπορ. Εκτιμώ ότι ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη της νίκη η Σίβασπορ, που έχει καλό υλικό και φυσικά δεν της αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Η Γκαζιαντεπ είναι στα μέτρα της, στη μέση της βαθμολογίας και ο άσσος ήδη από μεσοβδόμαδα γνωρίζει σημαντική πτώση γι αυτό και το έγραψα απ την Πέμπτη.

2933 2 1,70 (16:00)
Σε άλλες εποχές το διπλό θα πλήρωνε 1,50 για τη Μεγάλη Κυρία που φέτος απογοητεύει κι έχει ήδη βρεθεί στο -9 απ την κορυφή. Όπως έγραφα και μεσοβδόμαδα που πιάσαμε το χ ημίχρονο με τη Γκλάντμπαχ, η Γιουβε πέτυχε νίκη ψυχολογίας την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην Τορίνο στο τοπικό ντέρμπι του Τορίνο, πήρε βαθιές ανάσες ο Αλέγκρι, το μεσοβδόμαδο Χ που πήρε απ την Γκλάντμπαχ την οδηγεί σε ασφαλή μονοπάτια στο Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον θεωρώ ότι είναι ζήτημα χρόνου να έρθει και η ανάκαμψη και στο εγχώριο πρωτάθλημα να κάνει ένα καλό ντεμαράζ και να βρεθεί ψηλά. Ωραία μπορεί να ακούγονται όλα αυτά αλλά άλλο οι ασκήσεις επι χάρτου και άλλο η πράξη. Είναι γεγονός ότι πάλι με την πρώτη στραβή θα επιστρέψουν οι μουρμούρες στη Γιουβέντους. Και επειδή προέρχεται από δύο σερί καλές επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, το παιχνίδι με την Έμπολι είναι σημαντικό διότι αν κερδίσει θα φτιάξει λίγο το κλίμα για να μπουν κατόπιν τα πράγματα στη θέση τους. Η Έμπολί για τα δεδομένα της έχει ξεκινήσει καλά, ωστόσο δεν έχω αλλάξει άποψη σε σχέση με αυτά που έγραφα στο αφιέρωμα του Αυγούστου ότι θα μπλέξει. Ένας Σαπονάρα μπορεί να φέρει την άνοιξη; Δε νομίζω αν και δεν πιστεύω ότι θα πέσει η Έμπολι, υπάρχουν χειρότερες ομάδες. Θα πάω λοιπόν με το διπλό, που έξω κυμαίνεται στα επίπεδα κοντά στο 1,80, δεν είναι καθόλου κακό.

 641 2 1,72 (23:15)
*Τελευταία αγωνιστική
*Πτώση της απόδοσης στον ΟΠΑΠ απ το 1,87 στο 1,72
Χωρίς ιδιαίτερες αναλύσεις, τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή με τη Σαν Λορέντζο να θέλει νίκη ώστε να κρατήσει τη δεύτερη και προνομιούχο θέση που οδηγεί απευθείας στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Σαν Λορέντζο μπορεί να έκανε μία κοιλιά στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές και να τέθηκε εκτός μάχης πρωταθλήματος ωστόσο η διαφορά ποιότητας σε σχέση με την Ατλ. Ραφαέλα είναι μεγάλη, η Ατλ. Ραφαέλα δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο είναι και κάκιστη αγωνιστική κατάσταση δεν έχει νίκη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και απλά περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Πάμε με το κίνητρο και την ανωτερότητα της Σαν Λορέντζο στο διπλό. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε όλους τους μπουκ και πλέον κυμαίνεται σε επίπεδα ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη.