Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Ο ΠΕΛΑΤΗΣ (Ο ΟΠΑΔΟΣ) ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ....

Χτες η μοναδική μας επιλογή μας στο live, με το διπλό του Παναθηναϊκού στο 2,50, δεν βγήκε μιας και για ακόμη μία φορά ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός, ο Τζόρτζεβιτς δε θα μένει για καιρό ακόμα στο απυρόβλητο με όλους τους κολλητούς του, που κουβάλησε και γελάνε και τα τσιμέντα. Ειδικά ο Πάβλοβιτς που το χω γράψει εξαρχής, είναι κάτω του μετρίου. Ο δε Ραντούλιτσα τον οποίο εκτιμούσα κ επίσης το είχα γράψει, κάνει πολύ εύκολα το φαουλ, είναι απρόσεκτος, αργός και επί της ουσίας αδυνατώ να κατανοήσω το λόγο που δεν παίρνει χρόνο ο Παπαγιάννης.  Και επίσης όταν σε κάποια στιγμή στο τελευταίο δεκάλεπτο έχεις 10 στις 21 βολές, δεν πας πουθενά. Τελείωσε το παιχνίδι ο παναθηναϊκός με 51% στις βολές. Πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. 

Εν πάση περιπτώσει, αρκετά αναλώθηκα στη χθεσινή πρόταση και στον σχολιασμό της εμφάνισης του Παναθηναϊκού, επιστρέφουμε στα δικά μας, όπου έχουμε ένα καλό κουπόνι, παρ ότι δεν έχουμε μικρές κατηγορίες της Αγγλίας λόγω του κυπέλλου όπου προφανέστατα και δεν θα ασχοληθώ. Αν θέλετε να κυνηγήσετε εκπλήξεις οκ, ενδείκνυται ο θεσμός. Πάμε στις προτάσεις,

2499 1 2,00 (16:30)
Νέος προπονητής, νέα ήθη και έθιμα στη Χοφενχάιμ, την οποία ανέλαβε ο Στεφενς και πρώτο του μέλημα είναι η προσοχή στην άμυνα, κάτι που πέτυχε με το καλημέρα εκτός έδρας κόντρα στην Κολωνία. Ο Στέφενς πιστεύει ότι η ανάκαμψη της ομάδας περνά μέσα απ την άμυνα, διότι η Χοφενχάιμ με τον προκατοχό του, ήταν του όσα βάλουμε και όσα φάμε. Η Χόφενχάιμ όμως ψάχνει νίκες διότι βρίσκεται κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει μία μόλις νίκη σε 11 αγωνιστικές και σήμερα κόντρα στην Άιντραχτ νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη της νίκη εντός έδρας. Τη στιγμή που θα έχει ξανά στη διάθεση της τον σταρ φορ Φόλαντ που δεν ήταν διαθέσιμος στο προηγούμενο παιχνίδι. Η Άιντραχτ απ την άλλη προέρχεται από την επιτυχία, όπου κράτησε στο 0 τη Μπάγερν, μπορεί η εστία της να σφρυκοπήθηκε ανελέητα ωστόσο άντεξε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Και σήμερα το ίδιο θα πράξει, όχι φυσικά με τον ίδιο ρυθμό αλίμονο, θα παίξει τις αντεπιθέσεις και όπου της βγει. Θεωρώ ότι έστω και δύσκολα, με αρκετό κόπο, η Χοφενχάιμ μπορεί να πετύχει την πρώτη της εντός έδρας νίκη. Ο άσσος έξω είναι στο 2,20. Χαμηλά στον ΟΠΑΠ στο 2,00.

2622 2 1,79 (17:30)
Καταρχήν έπεσε η απόδοση του διπλού και στον ΟΠΑΠ, λογικό και αναμενόμενο καθ ότι το διπλό πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες. Η Ουντ Ντε Τσίλε προέρχεται απ την ήττα στο clasico της Χιλής κόντρα στην Κόλο Κόλο με 2-0, όπου παρά την ήττα δεν ήταν κακή, έχει μείνει όμως πίσω στη βαθμολογία και η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική. Η Ικίκε απ την άλλη είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, θέλει νίκη και εκείνη με τη σειρά της στη μάχη για την παραμονή που δίνει ωστόσο σήμερα θα στερηθεί, ότι πιο ποιοτικό έχει στο ρόστερ της, τον φορ Βιγιαλόμπος (9/3). Ας βάλω και το κερασάκι στην τούρτα μιας και το παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο για καθαρά εισπρακτικούς λόγους και όπως όλα δείχνουν το γήπεδο θα γεμίσει με οπαδούς κυρίως της Τσίλε. Πάμε στο διπλό λοιπόν που κινείται (κατεβασμένο) τούτη την ώρα γύρω στο 1,90.

2690 2 1,90 (19:30)
Όταν μιλάει ο λαός, εν προκειμένω οι οπαδοί, όλοι οι υπόλοιποι απλά σωπαίνουν. Άλλωστε αν το σκεφτείτε, είναι αυτό που λέμε ότι ο πελάτης ( ο οπαδός) έχει πάντα δίκιο. Η αποθέωση που γνώρισε ο Μουρίνιο στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου την Τετάρτη ήταν όντως μεγαλειώδης. Και σε μία Τσέλσι που έχει ξεκινήσει κάκιστα τη χρονιά, που αν δεν κέρδιζε την Τετάρτη θα έμπλεκε άσχημα και με τις φήμες για απόλυση του special one να πλανώνται πάνω απ το Στάμφορντ Μπριτζ. Η Τσέλσι λοιπόν χάρη στο γκολ του Γουίλιαν στο 83 κατάφερε να νικήσει τη Ντιναμό Κ., όπου παρ ότι έπαιξε με τη φωτιά προσπαθώντας να κρατήσει το 1-0, δέχθηκε το γκολ αλλά είχε απάντηση ο Γουίλιαν. Στο πρωτάθλημα η Τσέλσι προέρχεται απ τη βαριά ήττα με 3-1 εντός έδρας απ τη Λίβερπουλ, μία ήττα που την έφερε μόλις στο +4 απ την επικίνδυνη ζώνη και όπως αντιλαμβάνεστε, περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών και για αγωνιστικούς και για εξωαγωνιστικούς λόγους δεν υπάρχουν. Βέβαια το Μπριτάνια είναι απ τις έδρες που σέβομαι, η Στόουκ έχει μία επιθετική τριπλέτα πίσω απ τον Ντιουφ με Σακίρι, Μπόγιαν και Αρναούτοβιτς που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει πολλούς μπελάδες στην άμυνα της Τσέλσι. Ωστόσο, θα πάρω το διπλό σε αποδόσεις του 2,00 μου κάνει.

Καλή τύχη.