Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Εκτιμήσεις Δευτέρας (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας!!! Οι τελευταίες μέρες κυλούν στοιχηματικά καταπληκτικά αφού το ένα ταμείο έρχεται το ένα μετά το άλλο!!! Ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε έτσι, αν και αυτό όπως λέει η λογική δεν θα συμβαίνει πάντα, κακοτυχίες και κουβάδες πάντα θα υπάρχουν. Το θέμα είναι να μην είναι πολλοί. 

Στα σημερινά τώρα, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο το πρόγραμμα πέρα από κάτι καμένες κατηγορίες και τους αγώνες under19. Ξεχώρισα δύο αγώνες. Ο πρώτος αγώνας είναι ο επαναληπτικός Ιρλανδία-Βοσνία. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των ομάδων και αυτό γιατί η Βοσνία διαθέτει 3-4 παίκτες κλάσης που δεν έχει ίσως η Ιρλανδία (π.χ Πιάνιτς). Από την άλλη μεριά βέβαια η Ιρλανδία έχει καυτή έδρα και σε αυτή θα στηριχτεί σήμερα. Το σετ είναι σωστά μοιρασμένο για εμένα (2,50-3,10-3,30). Προσωπικά τείνω προς τον άσσο, όμως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Δεν θα αδικήσω κάποιον αν παίξει ισοπαλία ή και διπλό. Το Under βρίσκεται χαμηλά, μόλις στο 1,50 , ενώ το Over στο 2,50. Η αξία λοιπόν βρίσκεται στα πολλά τέρματα. Αν μπει κάποιο γκολ νωρίς τότε το Over δεν θα είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί. Οι..τολμηροί λοιπόν θα μπορούσατε να επιδιώξετε το Over, οι λιγότεροι το Under. Προσωπικά ακόμα και τώρα δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως σε περίπτωση που το παίξω θα είναι άσσος για εμένα στο 2,50 και δεύτερη επιλογή το Over στο 2,50 πάλι. Το γράφω εδώ γιατί όπως είπα δεν ξέρω ακόμα αν θα μπει στο παιχνίδι μου, οπότε δεν θα το βρείτε στο τέλος του κειμένου μου.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχώρισα και θα μπει στο παιχνίδι μου είναι από κύπελλο Αγγλίας, το Μπόρεχαμ-Νορθγουιτς (1,50-4,33-6,00). Για να μην σας κουράζω πολύ προτίθεμαι να παίξω το διπλό στο 6,00. Για αυτούς πάλι που είναι τολμηροί, όχι όμως και τόσο για να σκάσουν καραμπινιά στο διπλό, υπάρχει και το ωραιότατο Χ2 στο 2,80. Τέλειο. Αξιοπρεπέστατο. 

Από εκεί και πέρα αν έχετε ρευστό να διαθέσετε μπορείτε να κάνετε το εξής. Παίζετε ισόποσα και το Χ2 και το ξερό 2. Τι εννοώ; Πολύ απλά. Παίζετε για παράδειγμα 15 ευρώ (το ποσό είναι ενδεικτικό, ο καθένας μπορεί να παίξει 1,2,3 ευρώ μέχρι 10,20,50 κτλ, όσα θέλει ο καθένας) στο Χ2 και στο 2. Συνολικά έχετε διαθέσει 30 ευρώ ποντάρισμα. Αν έρθει το διπλό, θα κερδίσετε 6,00 (που είναι η απόδοση του διπλού) επί 15 ευρώ=90 ευρώ κέρδος. Επίσης επειδή έχετε παίξει και το Χ2 (που περιλαμβάνει το διπλό), κερδίζετε 2,80 Χ 15=42 ευρώ. Έτσι θα έχετε συνολικό κέρδος 132 ευρώ, καθαρό κέρδος (132-30=102 ευρώ). Αν πάλι έρθει ισοπαλία το παιχνίδι, επειδή έχετε παίξει Χ2 που την περιλαμβάνει θα κερδίσετε 42 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω και ένα μικρό κέρδος (12 ευρώ). Με αυτό τον τρόπο σε τέτοια ματς με υψηλές αποδόσεις αυξάνετε τις πιθανότητες να βγείτε κερδισμένοι. Όμως επαναλαμβάνω πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι το φαβορί είναι ο άσσος. Εμείς πάμε κόντρα σε αυτό με το Χ,Ψ  ρίσκο και περιμένουμε να δούμε αν θα πληρωθούμε. Αν δεν πληρωθούμε θα χάσουμε ένα δελτίο και λίγα λεφτά. 

Η τελική μου πρόταση λοιπόν είναι:

ΜΠΟΡΕΧΑΜ-ΝΟΡΘΓΟΥΙΤΣ: 2 στο 6,00 (ή Χ2 στο 2,80)

Καλό απόγευμα και καλή επιτυχία!

Kokki.