Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΜΕ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ANYTIME SCORER

Μετά από ένα εξαιρετικό Σ/Κ όπου πιάσαμε σχεδόν τα πάντα τόσο στο site, που χάθηκε ένα σημείο το Σάββατο και ένα την Κυριακή όσο φυσικάκαι στο live σε Facebook και Twitter όπου για ακόμη μία φορά κάναμε τρομερά πράγματα (τα γραπτά μένουν....), 5 στα 6 το Σάββατο, 3 στα 5 την Κυριακή με αποδόσεις του 3,25 και του 6,00. Ενώ και χτες πάλι στο live πληρωθήκαμε το επόμενο γκολ των Τρικάλων με 3,25. Αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν, ότι κάναμε κάναμε, σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε.

Επειδή λόγω αυτών των επιτυχιών στο live, υπάρχουν και νέοι αναγνώστες που μου στέλνουν μηνύματα, περί συνδρομών και τα σχετικά. Όλα αυτά τα χρόνια στο Betsecret είμαστε μία παρέα, απ το 2009 στο Twitter που ήμουν από τους πρώτους που έκανα Live Betting και προφανέστατα τα πάντα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΔΩΡΕΑΝ. Τα καραγκιοζιλίκια με τις συνδρομές εγώ στο Betsecret δε θα τα κάνω ΠΟΤΕ. Τελεία και παύλα. 

Πάμε στα σημερινά όπου οι αποδόσεις είναι για γέλια ή μάλλον για κλάματα. Για παράδειγμα, η Μπενφίκα του Μήτρογλου (θα λείψει σήμερα) που δεν πετυχαίνει ούτε κεφτέ με πιρούνι δίνεται μόλις στο 1,45 (!!) με τη Γαλατασαράι, η Ρεάλ στο 1,65 με την Παρί κτλ. Τις έχω σβήσει απ το παιχνίδι  μου και ως εκ τούτου θα καταφύγω σε ειδικά στοιχήματα.

1921 Χ ημχ. 1,85 (21:45)
Η Γιουβέντους προέρχεται απ τη νίκη με 2-1 επί της Τορίνο με γκολ στις καθυστερήσεις, ένα γκολ που μας πλήρωσε πολύ καλά στο live οσο και στον προτεινόμενο άσσο. Ήταν μία νίκη ψυχολογίας, αν δει κανείς και τα όλε ολε στο τέλος του παιχνιδιού θα καταλάβει τι εννοώ. Η Γιουβέντους και ο Αλέγκρι είναι υπό πίεση λόγω του κάκιστου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα, στο Τσάμπιονς Λιγκ βέβαια πάει καλά, είναι στην κορυφή του ομίλου και το απόλυτο αφεντικό για την πρόκριση με δεδομένο και του παιχνιδιού Σεβίλλη Μάντσεστερ Σίτι, όπου παίζει ο δεύτερος με τον τρίτο. Πρακτικά λοιπόν η Γιουβέ με νίκη καθαρίζει, με ισοπαλία της είναι μια χαρά με ήττα όμως μπλέκει. Γιατί μπαίνει και η Γκλάντμπαχ στο παιχνίδι της πρόκρισης και ο όμιλος θα πάρει φωτιά. Μιλάμε όμως για Ιταλική ομάδα, θα το πάει προσεχτικά το παιχνίδι, η Γκλάντμπαχ έχει φορμαριστεί για τα καλά, παίζει με την πλάτη στον τοίχο αλλά και οι Γερμανοί δεν γίνεται να ανοιχτούν, το ξέρουν καλά. Οπότε αναμένω ένα συμβιβαστικό α ημίχρονο στο Χ, 1.85 στον ΟΠΑΠ, 2,10 έξω.

Άλεξ Τεξέιρα Any time scorer 1,90 (21:45)
Σαχτάρ Μάλμε και ο άσσος στο 1,33; Όχι ευχαριστώ δε θα πάρω. Η αποδυναμωμένη Σαχτάρ φέτος επ ουδενί δε θυμίζει την πάλαι ποτέ δυνατή ομάδα του παρελθόντος, κινείται στην μετριότητα. Στο πρώτο παιχνίδι στη Σουηδία, η Μάλμε ήταν πολύ ανώτερη και δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο για το 1,33 του άσσου. Αντίθετα θεωρώ ότι είναι καλη επιλογή να βρει δίχτυα ο Άλεξ Τεξέιρα που σκοράρει ακατάπαυστα έχει ήδη 18 γκολ στο Ουκρανικό πρωτάθλημα, σκοράρει και απ την άσπρη βούλα οπότε νομίζω ότι είναι μία συνετή επιλογή.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα τα λέμε στο live