Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Ο ΤΥΦΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ 2,00

Για ακόμη μία φορά οφείλω και δημόσια να δώσω τα συγχαρητήρια μου, στο φίλο κ συνεργάτη μου στο Betsecret, Μιχάλη Κοκκίνη όπου χτες έβγαλε το ξεκούραστο διπλό της Μονπελιέ στο 6,50 και γενικότερα είναι σε φόρμα, θεωρώ ότι είναι απ τα άτομα, ασχέτως αν θα βγουν τα σημεία ή όχι, που μελετάει το κάθε σημείο πριν το προτείνει, έχει γνώση και νομίζω ότι αποδεικνύεται σωστή η επιλογή μου να τον φέρω στο Betsecret πέρσι και να σπάσω τη μοναξιά που είχαμε τόσα χρόνια. 

Αρκετά όμως φλυάρησα και το να κάθομαι εγώ να "γλύφω" το συνεργάτη μου, είναι αστείο όπως καταλαβαίνετε αλλά όφειλα να το πω και δημόσια. Πάμε τώρα στα ενδιαφέροντα,

784 2 2,02 (17:00)
Το 2,02 του ΟΠΑΠ είναι απ τις μικρότερες τιμές της αγοράς, έξω το διπλό κατά μ.ο κινείται στο 2,15-2,20. Η Λουτόν προέρχεται απ τη σφαλιάρα κόντρα στην Καρλάιλ, όπου παρ ότι προηγήθηκε δύο φόρες στο σκορ, στις ενάρξεις των ημιχρόνων, εν τούτοις ηττήθηκε 4-3. Δεύτερη σερί γκέλα αυτή για τη Λουτον μιας και είχε προηγηθεί αυτή κόντρα στη Στιβενέιτζ. Η Λουτον είναι απ τις ομάδες ασχέτως αν βρίσκονται σχετικά χαμηλά στη βαθμολογία, έχει απ τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία, θεωρώ είναι απ τις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ στο τέλος. Εκτός έδρας δεν είναι κακή (4-2-3) και πηγαίνει σε μία Νιουπορτ που εξαρχής έχει ως στόχο μία ήσυχη χρονιά, εντός έδρας ακόμα δεν έχει νίκη (0-4-5), είναι σε καλό φεγγάρι με 4 σερί ισοπαλίες και δύο νίκες, πήρες ανάσες στη βαθμολογία, στο +5 απ τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά νομίζω ότι θα μιλήσει η ανωτερότητα της Λούτον. Διπλό λοιπόν.

923 1 1.95 (19:00)
Να πω ότι και εδώ η απόδοση του διπλού που μάλιστα έπεσε απ το αρχικό 2,00 στο 1,95 ειναι η μικρότερη της αγοράς; Μάλλον όχι. Παίζει ο τυφλός με το μονόφθαλμο. Τούβλο εναντίον τσιμεντόλιθου, πείτε το όπως θέλετε. Παίζει ο τελευταίος με τον προτελευταίο. Η Εσκισεχιρ μετά 9 συνεχόμενες ήττες (!!!) και συνολικά 10 ήττες σε 12 αγωνιστικές. Η Μερσίν μετρά 7 ήττες σε 12 αγωνιστικές και μία μόλις νίκη. Τώρα εύλογα θα αναρρωτιέται κανείς γιατί να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τη ρήση του λαού μας να είναι σοφή "οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες" παρά ταύτα θα ανακατευτώ και θα πάω στον άσσο. Ναι μετά τις 9 συνεχόμενες νίκες ίσως ήρθε η ώρα να δουν χαρά στα σκέλια τους και της Ες Ες. Με τη μπακαλιστικη λογική θα έλεγε κάποιος, αν δεν κερδίσει και τη Μερσίν, ποια θα κερδίσει; η Ες Ες ως ρόστερ δεν είναι τόσο κακή αλίμονο, είναι η αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος, έγινε η αλλαγή προπονητή την προηγούμενη βδομάδα, έδειξε κάποια καλά στοιχεία και αναμένω αυτή η βελτίωση να οδηγγήσει και στη νίκη. Βγαίνει ένα κλίμα συσπείρωσης στην ομάδα, μένει να φανεί και στο χορτάρι. Απ την άλλη η Μερσίν, πέραν του αγωνιστικού κατήφορου, έχει και πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα με παίχτες απλήρωτους κτλ. Την Μερσίν προφανώς την αναμέναμε ότι θα έχει δύσκολη χρονιά και γι αυτό και δεν εκπλήσσει με την έως τώρα πορεία της. Εκτός έδρας εν τω μεταξύ το πάει εναλλάξ, μία χάνει μία φέρνει ισοπαλία. Έχει τρεις ήττες - τρεις ισοπαλίες, στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι ήρθε 1-1 με την Γκεντσλερ. Σε πτώση ο άσσος, δυαράκι είναι ακόμα έξω, νομίζω ότι αξίζει.

932 2 1,70 (19:30)
Καταρχήν το 1,70 του ΟΠΑΠ στο διπλό, είναι μακράν η μικρότερη τιμή της αγοράς. Ενδεικτικά αναφέρω ότι το διπλό στη Stoiximan είναι στο 1,92 κι όπως καταλαβαίνετε υπάρχει διαφορετική αξία. Ο Παναθηναϊκός μετά τα γεγονότα της Κυριακής και με την καμπάνα να αναμένεται βαριά, οφείλει να μαζέψει τα κομμάτια του και στο ντεμπούτο του Στραματσόνι στον πάγκο να επιστρέψει στις νίκες. Ο Ιταλός, τον οποίο ουδέποτε είχα σε εκτίμηση και ούτε έχω, εν τούτοις θεωρώ ότι ήταν το κατάλληλο ηλεκτροσοκ για να αφυπνιστεί η ομάδα. Δεν αποκλείω να υπάρξουν εξελίξεις και σε διοικητικό επίπεδο με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει, την ανεπάρκεια του Αλαφούζου σε διοικητικό επίπεδο. Σήμερα στο Καυταντζόγλειο φιλοξενείται απ τον Ηρακλή που μέχρι στιγμής δεν εχει δείξει κάτι στο πρωτάθλημα, δίκαια βρίσκεται οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 0-0 με τη εκτός έδρας με τη Βέροια πόνεσαν τα μάτια μας. Ένα παιχνίδι όπου ο άσσος έφτασε κάτω και από 1,40. Το διπλό έφτανε στο 29,00. Στο 90 συγκεκριμένα το Χ έδινε 1,50(!!!) που το σχολίαζα στο twitter αλλά τελικά δεν ήρθε ποτέ ο άσσος. Θεωρώ ότι το γεγονός ότι ο Στραματσόνι είχε μία επιπλέον βδομάδα για να δουλέψει την ομάδα και με την ελπίδα ότι δε θα δούμε κάποια έκπληξη τύπου Τριανταφυλλόπουλου η Αντζαγκουν, το διπλό στις αποδόσεις που κυκλοφορεί είναι καλή επιλογή.

ΥΓ: Αύριο θα έχουμε ασκήσεις τριγωνομετρίας στο Betsecret;

Το γράφω από σήμερα για την επόμενη Κυριακή (29/11). Λεβαδειακος Ξάνθη 1 στο 2,30. Με σενάρια τριγωνομετριας... Θα τα αναλύσω εν καιρώ στο site.
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015