Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΠΕΣΕ - ΤΟ 2 ΣΤΟ 2,50

Πιάσαμε πάτο χτες, 0 στα 3 και ξέρετε πολύ καλά ότι όπως λέω τις επιτυχίες έτσι δεν κρύβομαι και στις αποτυχίες και ούτε θα ψάξω να βρω αστείες δικαιολογίες. Η Πόρτσμουθ ας που ήταν το δυνατό μου σημείο, ισοφαρίστηκε στο 90, σε ένα παιχνίδι που ήταν κατα πολύ ανώτερη της Καρλάιλ, η οποία προηγήθηκε απλά κόντρα στη ροή του αγώνα. Εν πάση περιπτώσει, αυτό είναι απλή ιστορία που μικρή σημασία έχει....

Πάμε στα σημερινά, που σίγουρα χειρότερα από χτες δε γίνεται να πάμε... 

2469 2 2,50 (21:00)
Στη Βραζιλία βρισκόμαστε τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και τα κουκιά είναι μετρημένα σε απόλυτο βαθμό. Η Βάσκο είναι στην προτελευταία θέση με 34 βαθμούς απέχοντας απ τη σωτηρία 4 βαθμούς έχοντας και άλλες δύο ομάδες απο πάνω της κάτω απ τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Βάσκο προέρχεται απ την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της με αντίπαλο της Κορίνθιανς στον φαινομενικά "τελικό" για εκείνην. Αν δει όμως κανείς πιο προσεχτικά τη βαθμολογία, τα πάντα θα κριθούν σήμερα, όπου η Βάσκο ταξιδεύει στην ουραγό και υποβιβασμένη Τζόινβιλ. Αν δεν κερδίσει, ακόμα και Χ να φέρει έπεσε. Η Βάσκο έχει και δύσκολο πρόγραμμα, την επόμενη αγωνιστική παίζει εντός με τη Σάντος που δε θα είναι αδιάφορη. Εκτός έδρας η Βάσκο δεν είναι τόσο κακή (4-4-9), η Τζόινβιλ έχει πέσει, προφανώς δεν θα χαριστεί και όποιος το πιστεύει αυτό είναι τουλάχιστον αφελής αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα θα πάρω το ρίσκο, θα παίξω διπλό Βάσκο στο 2,50. Εγώ θα χάσω ένα δελτίο και η Βάσκο την κατηγορία, για να χρησημοποιήσω και την αγαπήμενη μου ατάκα.

2509 1 1,60 (00:00)
Τελευταία αγωνιστική στην Κολομβία με την Ντεπορτίβο Πάστο μετά το μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Κούκουτα να θέλει μόνο νίκη για να είναι σίγουρα στα πλέι οφ απέναντι στην αδιάφορη Αγκίλας. Η Πάστο για την ακρίβεια με νίκη μπαίνει σίγουρα στα πλέι οφ, αν δεν κερδίσει θέλει μη νίκη της Ντεπορτίβο Κάλι και της Πατριότας, μπλέκει σε σενάρια δηλαδή. Η Πάστο εντός έδρας είναι πολύ δυνατή (6-2-1) ενώ η Αγκίλας εκτός δεν έχει ούτε νίκη (0-6-3). Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι αν σπάσει ο άσσος θα μιλάμε για μεγάλη έκπληξη.

2531 2 1,61 (06:00)
Τελευταία αγωνιστική στη Β Ιαπωνίας, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης εκεί όπου η Τζιούμπιλο Ιβατα και η Φουκουόκα θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για το εισιτήριο της ανόδου και αυτό διότι αμφότερες οι ομάδες ισοβαθμούν και η Ιβάτα έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων στο +5 απ την Φουκουόκα. Αμφότερες οι ομάδες παίζουν εκτός έδρας, η Ιβάτα με την Τρίνιντα Οιτα που υποβιβάστηκε και η Φουκουόκα με την Τζίφου που σώθηκε ακριβώς πάνω απ τη διαχωριστική γραμμή. Η Ιβάτα συνεπώς κερδίζει και ανεβαίνει ανεξαρτήτως τι θα κάνει η Φουκουόκα. Να έχεις κάνει τόσο κόπο όλη τη χρονιά και να χάσεις την άνοδο απ την υποβιβασμένη Οιτα εντάξει είναι ντροπή. Η Ιβάτα είναι απ τις γνωστές ομάδες της Ιαπωνίας, χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και με παίχτες όπως ο Μποθρόιντ και ο Ανταίλτον που είναι και οι πρώτοι της σκόρερ. Ο Μποθρόιντ μάλιστα είναι και πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Πάμε δυνατά στο διπλό.