Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ Σ/Κ

Μετά από σχετικά χαλαρό μεσοβδόμαδο κουπόνι όπου το ενδιαφέρον κυρίως επικεντρώθηκε στο live όπου για ακόμα μία φορά πληρωθήκαμε καλά, βλέπετε άλλωστε τι κάνουμε σε Facebook και Twitter.

Κατά τα γνωστά στο live για όσους ακολούθησαν....Βλέπετε τι κάνουμε τον τελευταίο καιρό... Ακόμα κ με 10 η Τουρκία μας πλήρωσε στο 3,40.... Αυτο είναι το Betsecret...
Μπαίνουμε πλέον σε φουλ ρυθμούς και πάλι, σίγουρα τα παιχνίδια που ακολουθούν της διακοπής των εθνικών ομάδων, θέλουν προσοχή διότι δε ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες και πόσο μάλλον όταν μεσοβδόμαδα έχουμε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Πριν περάσουμε στα σημερινά, μην παραλείπετε να μας ακολουθείτε στα Social Media του Betsecret, σε Facebook και Twitter διότι πέραν του live, ανεβαίνουν και εκτιμήσεις για να προλαβαίνουμε αποδόσεις. Όπως έγινε την Τρίτη όπου ανέβηκαν τόσο ο άσσος της Κέμι αύριο στη Β Φινλανδίας όσο και της Γκέτεμποργκ τη Δευτέρα. Σημειωτέον ότι αμφότερες οι αποδόσεις έπεσαν το 1,55 της Κέμι πλέον είναι 1,33 και το 2,40 της Γκέτεμποργκ πλέον 2,20.

Μιας και ήδη έχει αρχίσει η μελέτη για τα παιχνίδια του Σ/Κ, στη Β Φινλανδίας κρατήστε από τώρα τον άσσο της Κέμι κόντρα στην Τζαζ, που παίρνει τη νίκη κ ανεβαίνει. Ο άσσος στο 1,55. Δεν είναι κ για παραπάνω.
Πάμε στα φρέσκα τώρα,

608 2 1,85 (21:45)
Η Αμπερντίν μετά τις 8 σερί νίκες και το 8 στα 8 που είχε απ την εκκίνηση του πρωταθλήματος, υπέστη δύο σερί ήττες και η τελευταία κόντρα στην Σεντ Τζόνσον ήταν και εκκωφαντική καθώς ηττήθηκε με 5-1 (!!). Η Αμπερντίν φέτος ίσως είναι η χρονιά που θα μπορέσει να κοντράρει τη Σέλτικ, σίγουρα είναι ένα σκαλί πάνω απ όλες τις ομάδες της Πρέμιερ Σκωτίας, έχει καλοδουλέμενο σύνολο και νομίζω ότι οι ήττες αυτές τις έκαναν καλό παρά κακό, με την έννοια ότι επέστρεψαν πάλι τα πόδια στη γη. Ήρθαν και σε καλό timing πριν τη διακοπή, αναμένω λοιπόν απ την Αμπερντίν να δέιξει το γνώριμό της πρόσωπο και να επιστρέψει στις νίκες. Το διπλό είναι στο 1,85 στον ΟΠΑΠ, γύρω στο 2,00 έξω με πτωτικές τάσεις.

3025 2 1,52 (18:00)
Κλείνω τη δυάδα με μπάσκετ. Καταρχήν το 1,52 του διπλού του Παναθηναϊκού στον ΟΠΑΠ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Και όσοι παίζετε στον ΟΠΑΠ, είναι λάθος παίξιμο το διπλό σε τέτοιες αποδόσεις. Για να σας δώσω να καταλάβετε το διπλό στη Stoiximan, με 0% γκανιότα, είναι στο 1,80 στις περισσότερες εταιρίες στο 1,62-1,65. Όπως αντιλαμβάνεστε άλλο να μιλάμε για 1,50 και άλλο για 1,80. Εν πάση περιπτώσει, ο Παναθηναϊκός προέρχεται απ τη νίκη κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη, είναι φανερό αυτό που έγραφα και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ότι ο Παναθηναϊκός φέτος έχει ανέβει επίπεδο. Βέβαια οι ψηλοί του Παναθηναικού δεν εντυπωσίασαν ενώ εντύπωση μου έκανε η μη χρησημοποίηση των Χαραλαμπόπουλο και Παπαγιάννη που έκαναν ένα τρομερό τουρνουά με την Εθνική Εφήβων. Θεωρώ ότι με το πέρας του χρόνου ο Σάσα Τζόρτεβιτς όλο και θα βελτιώνει τον Παναθηναϊκό, ακόμα είμαστε άλλωστε στην αρχή. Η Κουμπαν απ την άλλη του Μπαρτζώκα, ο οποίος Μπαρτζώκας ως προπονητής κόντρα στον Παναθηναϊκό μετρά 7-27 (!!), ναι μεν έχασε αρκετούς παίχτες αλλά κάλυψε τα κενά, Συνεπώς και η Κούμπαν δεν έχει την απαιτούμενη συνοχή. Θεωρώντας ποιοτικά ανώτερο τον Παναθηναϊκό θα πάω στο διπλό.


Καλή τύχη,