Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθόλου καλά δεν πήγαμε χτες μιας και χάσαμε τόσο το διπλό του Παναθηναϊκού όσο και το διπλό της Αμπερντίν. Εντάξει στο live, κατά τα γνωστά, τα ξέρετε εσείς σε facebook και twitter πλήρωσε το γκολ της Λυών (2,10). Απ την άλλη ο Μιχάλης Κοκκίνης, (ο οποίος επέστρεψε μετά από αποχή αρκετών ημερών μιας και πλέον πήρε το δρόμο της ξενιτιάς για τη Γερμανία) σε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις, πήγε σχετικά καλά με 3 στα 5, χάνοντας τον άσσο της Σοσό και της Αβελίνο.

2-0 η Ρος Κάουντι.... το χάσαμε αυτό. Απ ότι φαίνεται η κατρακύλα της Αμπερντίν θα έχει συνέχεια....
Posted by Betsecret.net on Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Αυτά με τον χθεσινό απολογισμό και πάμε στα σημερινά,

781 1 1,68 (16:00) Έπεσε η απόδοση απ το αρχικό 1,80
Ο Πλατανιακός βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με τον σημερινό του αντίπαλο τον Πανθρακικό. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, μόλις δύο ισοπαλίες στις έξι αγωνιστικές. Με πρόβλημα στο γκολ αμφότερες οι ομάδες, σκοράρουν μόνο με αίτηση. Ο Πλατανιάς προέρχεται απ την ισοπαλία στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 1-1 με καλή εμφάνιση ενώ ο Πανθρακικός παρ ότι κέρδιζε 1-0 τον Λεβαδειακό μέχρι σχεδόν το τελευταίο 10λεπτό παρά ταύτα κατόρθωσε να δεχθεί 3 γκολ. Τώρα θα μου πείτε, τι θέλω και μπλέκω όταν παίζει ο τυφλός με το μονόφθαλμο; Καλή ερώτηση. Αν ο Πλατανιάς δεν κερδίσει και τον Πανθρακικό ποιον περιμένει να κερδίσει; Φαντάζομαι ότι είναι απ τα παιχνίδια που έχουν μπει στο μπλοκάκι οι τρεις βαθμοί. Βάλτε στην εξίσωση και κάτι παράπονα για τη διαιτησία, μπορεί να πάρει ο Πλατανιάς κανένα φαλτσοσφύριγμα. Προφανέστατα δεν είναι εύκολο το παιχνίδι, παιχνίδι του μισό μηδέν αλλά πιστεύω ένα γκολ θα το βρει ο Πλατανιάς. Τις άκρες άλλωστε τις έχει αν χρειαστούν.....

905 1 1,53 (17:00)
Η Γκέιτσχεντ παρ ότι θεωρείται απ τις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ ανόδου εν τούτοις έχει κάνει αισθητή κοιλιά τις τελευταίες αγωνιστικές. Απόδειξη αυτού ότι έχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Σήμερα υποδέχεται την Ολντιργχαμ, που έχει ως στόχο την παραμονή, βρίσκεται οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, προέρχεται απ την ισοπαλία με 2-2 με την Κιντερμινστερ όπου ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Εκτός έδρας η Ολντιργχαμ, χάνεται και μετρά 1-1-6. Εκτιμώ ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Γκέιτσχεντ, στο 1,70 έξω ο άσσος μου κάνει. Το 1,53 του ΟΠΑΠ με αφήνει αδιάφορο.

966 goal/goal 1.55 (17:00)
Αναμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι, η Ιστ Στέρλινγκ είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, θα έλεγα είναι η παλιά "καλή" Ιστ Στερλινγκ που δέχεται τα γκολ με το τσουβάλι, 2,66 γκολ ανά παιχνίδι. Η Έλγκιν απ την άλλη εκτός έδρας δεν είναι οτι το πιο αξιόπιστο υπάρχει, δέχεται εύκολα το γκολ, πιο συγκεκριμένα έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της. Η Ιστ Στέρλινγκ εντός έδρας ένα γκολ κουτσά στραβά θα το βάλει συνεπώς πάμε με το αμφίσκορο.

1029 1 1,45 (19:00)
Προφανώς δεν ανακαλύπτω την Αμερική, βρισκόμαστε 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε στη Νορβηγία και η Στάμπαεκ θέλει τη νίκη απόψε για να αγκαλιάσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Και αυτό διότι αυτή την αγωνιστική έχουμε το ντέρμπι της Στρομγκοτσεντ  με τη Οντ Γκρελαντ, δηλαδή παίζει ο 3ος με τον 4ο, με τη Στρομγκοτσεντ χτες να κερδίζει 2-1 και να την πλησιάζει στο βαθμό ενώ την επόμενη αγωνιστική η Στάμπαεκ πηγαίνει να παίξει εκτός δύσκολο παιχνίδι με τη 4η Βίκινγκ, η οποία επίσης κυνηγά την 3η θέση. Κατά συνέπεια το παιχνίδι κόντρα στην Ααλεσουντ έχει χαρακτήρα must win και με μονόπλευρο κίνητρο. Εντός έδρας η Σταμπαεκ είναι δυνατή με (9-2-2) υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Ααλεσουντ που εκτός έδρας μετρά (2-2-9). Σημειωνούμε, το γράφω για πολλοστή φορά, ότι στην Σκανδιναβία και γενικότερα στη Βόρεια Ευρώπη σπάνια θα δεις αδιάφορο αντίπαλο να ανοίγει τα πόδια. Άλλο Ελλάδα άλλο Νορβηγία!! Μην τα προσεγγίζουμε όλα με ελληνική λογική. Ομως εδώ που έφτασαν τα πράγματα, η Στάμπαεκ δε θα χύσει την καρδάρα με το γάλα. Άσσος λοιπόν.

1095 1 1,75 (21:30)
Η Μαλίν παρ' ότι έχει ένα καλό σύνολο εν τούτοις δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά και ήδη στις 10 πρώτες αγωνιστικές μετρά όλες κι όλες μόλις δύο νίκες. Είναι απ τις ομάδες όμως που θα ανέβουν αγωνιστικά. Η διακοπή ίσως και να της έκανε καλό. Η Μαλίν προερχόταν απ το 1-1 κόντρα στην Άντερλεχτ, όπου για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας χρειάστηκε να κοιμηθεί ο θεός, η Άντερλεχτ να χάσει άπειρες φάσεις και τρία πέναλτι. Δε γίνονται αυτά κάθε μέρα... Απ την άλλη η Σιντ Τρουιντεν παραδόξως έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα για τα δεδομένα της, η έως τώρα συγκομιδή των 14 βαθμών κρίνεται αρκούντος ικανοποιητική αλλά κόντρα στη Μαλίν, δεν νομίζω να μπορεί να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Τρεις απουσίες για την κάθε ομάδα. Ο άσσος στο 1,75 στον ΟΠΑΠ, 1,85 έξω θα αποτελέσει τη βασική μου επιλογή για σήμερα.

Δίκαια ηττήθηκε ο #paobc. Πληρώνωντας την ανυπαρξία των ψηλών του, Ραντούλιτσα κ Κούζμιτς. Κάκιστος κ ο Παβλοβιτς. Επιλογές του Σάσα κ οι 3
Posted by Betsecret.net on Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Καλή τύχη.