Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΜΙΑ (ΔΥΝΑΤΗ) ΔΥΑΔΑ

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!!

Εξαιρετική μέρα η χθεσινή όπου πλήρωσε η ιταλική δυάδα με τον άσσο της Τσεζένα και το διπλό της Ιντερ, με τους Νερατζούρι να παίζουν μάλιστα με 10 παίχτες και να πετυχαίνουν το γκολ της νίκης. Δε σας κρύβω όταν ο Φελίπε Μέλο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν πίστευα όπως και το έγραψα εκείνη την ώρα, ότι θα έβγαινε το διπλό. Βγήκε όμως, πλήρωσε και η Τσέλσι στις καθυστερήσεις με το επόμενο γκολ στο live, στο εξαιρετικό 2,40 και έκλεισε θετικά η βραδιά. 

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ Τσελσι στο 90 με 2,40 για πληρωθειτε όσοι ακολουθήσατε στο live
Posted by Betsecret.net on Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Πάμε στα φρέσκα:

730 Ασιατικό Χάντικαπ* -1 1,775 (21:45)
*Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ
Εντάξει δεν λέω και κάτι για να σας κάνω και σοφότερους, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα ο Κλοπ να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη, έστω και στο Λιγκ Καπ. Την Κυριακή που είχαν πέσει όλοι πάνω στον άσσο της Λίβερπουλ εγώ φρόντισα να τον αποφύγω αλλά βλέποντας την εικόνα του παιχνιδιού, επέλεξα να μπω στο live, γράφοντας ότι τώρα στο 2,75 αξίζει ο άσσος, η Λίβερπουλ προηγήθηκε αλλά δέχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά το 1-1 και ο Κλοπ ακόμα να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Όπως εχω γράψει και από την πρώτη μέρα, ο Κλοπ δε μπορεί να κάνει θαύματα. Θα τη σουλουπώσει την ομάδα, αργά ή γρήγορα, Σήμερα υποδέχεται την πιο αδύναμη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που προέρχεται και απ την 5αρα απ την Τότεναμ, που επίσης την κοντράραμε και μας δικαίωσε. Ας μην μακρηγορώ άλλο είναι ευκαιρία για τη Λίβερπουλ, ακολουθεί και το ντέρμπι με τη Τσέλσι, να φτιάξει ψυχολογία και να πάρει την πρώτη του νίκη ο Κλοπ. Επιλέγω το -1 στο ασιατικό για να ανεβάσω την απόδοση. Αν η Λίβερπουλ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω, αν κερδίσει με πάνω απ ένα γκολ διαφορά πληρωνόμαστε το 1,775.

737 2 1,75 (21:45)
Πολλά φαβορί μαζεύτηκαν σήμερα στο Καμπιονάτο. Ρόμα και Νάπολι σε αποδόσεις λες και παίζουνε με την Κόμο, Γιουβέντους, Φιορεντίνα και Μίλαν σε αξιοπρεπείς μεν αποδόσεις αλλά θα μαζέψουν όλο το χαρτί της ημέρας με ότι συνεπάγεται αυτό. Προσωπικά κράτησα το διπλό της Φιορεντίνα μόνο. Μιας και το ιταλικό πρωτάθλημα το παρακολουθώ στενά εδώ και χρόνια, νομίζω ότι απ τα τρία ήταν η καλύτερη επιλογή. Η Φιορεντίνα προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, από Νάπολι και Ρόμα ενώ ενδιάμεσα έχασε και στο Europa League, απ τη Λεχ Πόζναν. Δεν είναι ότι έπαιξε άσχημα, με τη Ρόμα ήταν αρκετά καλή, θα το διαπιστώσει κανείς μόνο και μόνο απ τα στατιστικά του αγώνα, δέχθηκε όμως τα δύο γκολ νωρίς και την πήρε από κάτω. Μάλιστα και οι οπαδοί της στο Αρτέμιο Φράνκι αναγνωρίζοντας ότι έπαιξαν καλά τους χειροκρότησαν στο τέλος του παιχνιδιού. Ο Πάουλο Σόουζα κάνει πολύ καλή δουλειά. Απ την άλλη η Βερόνα δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, μετρά (0-5-4), το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό και εδώ είναι που κολλάει αυτο που λέει ο λαός μας, ήταν στραβό το κλίμα, το φαγε και ο γάιδαρος. Διότι σαν να μην έφτανε η κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, η γκρίνια ήρθαν να προστεθούν και σημαντικές απουσίες. Αφου εκτός για το σημερινό παιχνίδι ειναι ο Πατσίνι με τον Χαλφέντερσον πλαισιώνοντας τους Λουκα Τόνι, Βιβιάνι, Ράμουλο, Φάρες και Αλμπερτάτσι. Η απόδοση του διπλού πέφτει παντού, έπεσε και στον ΟΠΑΠ ενώ στην Ασία το Line έχει μεταβληθεί απ το -0,5 στο -0,75 για τους Βιόλα.

Καλή τύχη