Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ ΑΠ ΤΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ

Πατώσαμε χτες, αυτή είναι αλήθεια. 1 στα 4 έδειξε ο απολογισμός, επέλεξα να κάνουμε παιχνίδι με προτάσεις υψηλών αποδόσεων και δεν βγήκαν. Θεωρώ ότι παίξαμε σωστά, με βάση τα δεδομένα που είχαμε. Ίσως το μόνο λάθος να ήταν ο άσσος της Ξάνθης, διότι παρασύρθηκα απ την εικόνα του Παναθηναϊκού και δεν ζύγισα καλά ότι φετινή Ξάνθη είναι ομάδα που θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εν πάση περιπτώσει, όπως λέμε τις επιτυχίες πρέπει να λέμε και τις αποτυχίες και να μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε.

1 στα 4 σήμερα στο site. Δεν πήγαμε καλα Μετά από ένα σερί που πήγαμε τρένο σήμερα η ρέντα έγινε μερέντα. Ρισκάραμε σε υψηλές αποδ δεν βγήκαν. Όπως λέμε τις επιτυχίες να λέμε κ τις αποτυχίες.

Πάμε όμως στα σημερινά όπου σχεδόν σε κάθε χώρα έχουμε και από ένα μεγάλο ντέρμπι. Άρσεναλ Μάντσεστερ Γ, Μπάγερν Ντόρτμουντ, ΠΑΟΚ Ολυμπιακός κ.α Δε θα ασχοληθώ στοιχηματικά με τα ντέρμπι, παρ ότι το διπλό της Γιουνάιτεντ είναι σκέτη πρόκληση, αντ αυτού θα ασχοληθώ με την Σκανδιναβία όπου τα πρωταθλήματα βρίσκονται προς το τέλος τους. 

619 1 1,50 (18:30)
Για τη Νόρκεπινγκ τα γραφαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, είναι η ομάδα που παίζει μακράν την καλύτερη μπάλα στην κατηγορία, πηγαίνει τρένο, παλεύει στα ίσια το πρωτάθλημα είναι ισόβαθμη με την Γκέτεμποργκ και απομένουν αυτή και άλλες τρεις αγωνιστικές. Όπως αντιλαμβάνεστε περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν, πόσο μάλλον εντός έδρας όπου η Νόρκεπινγκ είναι πολύ δυνατή (9-2-2) και υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Χάκεν. Μία Χάκεν που πέτυχε κάποιες νίκες αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα θα είναι κρίμα για τη Νόρκεπινγκ να χύσει την καρδάρα με το γάλα. Άσσος λοιπόν.

1045 2 1,90 (16:30)
Η Οντ Γκρέλαντ μετά τη χθεσινή νίκη της Στρόμγκοτσεντ, για την ακρίβεια, την σαρωτική νίκη, δεν έχει επ ουδενί περιθώρια για απώλειες βαθμών, είναι στο -3 απ τη Στρόμγκοτσεντ και ενώ απομένουν αυτή και άλλες τέσσερις αγωνιστικές. Η Οντ Γκρέλαντ εκεί που πήγαινε από νίκη σε νίκη, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο κόλλησε στο 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική απ την Σπαρτα Σαρπσμποργκ και έχασε την 3η και προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Ευρώπη απ τη Στρόμγκοτσεντ. Παρά ταύτα, αν σήμερα περάσει απ την έδρα της παντελώς αδιάφορης Χαούγκερσουντ θα μείνει στο κόλπο και όλα είναι πιθανά. Η Χαούγκερσουντ ούτως ή αλλώς εντός έδρας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, όλες κι όλες τρεις νίκες έχει εντός και έχει μόλις δύο νίκες τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Το διπλό σε απόδοση 1,90 στον ΟΠΑΠ, εκεί κυμαίνεται και έξω εμένα μου κάνει. Τόσο το ήθελα, το έχω ήδη αγοράσει. Διπλό.

Καλή τύχη