Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ

Δεν πήγε καθόλου καλά η χθεσινή μέρα, παρ ότι ξεκίνησε καλά. Πέρασε εύκολα κ ξεκούραστα τόσο ο Πλατανιάς όσο και η Κέμι στη Β Φινλανδίας που σας το είχα γράψει ήδη απ την προηγούμενη Τρίτη, η συνέχεια έμελλε να μην είναι ανάλογη. Το δυνατό μας σημείο ο άσσος της Μαλίν βέβαια πέρασε επίσης ξεκούραστα.

Πλατανιακος ή Ρεαλ Πλατανιών ή απλά Πλατανιάς κάνει το 2-0 στο 15 κάτι μου λέει ότι θα το πληρωθουμε ξεκούραστα... Υπόψιν ο Πλατανιάς είχε βάλει 3 γκολ σε 6 αγωνιστικές και σημερα βάζει 2 σε 15λεπτά. Αυτό
Posted by Betsecret.net on Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015
Η Έλγκιν δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ στην Ιστ Στέρλινγκ που δεχόταν κατά μ.ο 2,66 γκολ ανά παιχνίδι (!!), κατόρθωμα αυτό. Η Γκέιτσχεντ συνέχισε στα άσχημα αποτελέσματα μένοντας στο 2-2 με την Ολντιργχαμ. Η Στάμαεκ κατάφερε να χάσει απ την αδιάφορη Άαλεσουντ και πλέον κινδυνεύει σοβαρά να μείνει ακόμα και εκτός Ευρώπης αν σήμερα η Βίκινγκ κερδίσει την Τρόμσο και εν συνεχεία η Βικινγκ την Στάμπαεκ την επόμενη αγωνιστική. Ενδεχομένως, να μην ήταν σωστό bet, διότι η απόδοση παρά ήταν χαμηλή και προσωπικά το έκανα δυάδα με τη Μαλίν. Αλλά ήταν λάθος bet λόγω απόδοσης δεν άξιζε να ασχοληθώ.

1421 2 1,78 (17:00)
Η καρέκλα του Φερέιρα πλέον τρίζει για τα καλά, στην Ευρώπη έχει αποτύχει πλήρως τόσο με την μη είσοδο στο Τσαμπιονς Λιγκ όσο και με την κάκιστη έναρξη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα επίσης δεν τα πηγαίνει καλά, προέρχεται από δύο σερί γκέλες. Δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε το 2-0 με το οποίο προηγήθηκε επί της Καισερίσπορ την προηγούμενη αγωνιστική. Ο πρόεδρος έκανε παρέμβαση στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Φαν Πέρσι παίρνοτας φυσικά το μέρος του Ολλανδού με τον Περέιρα εμμέσως πλην σαφώς να βάζει την ουρά στα σκέλια και δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι παίζει το κεφάλι του. Η Καισερί έχει 4 σερί ήττες χωρίς καν να πετύχει γκολ. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα, αλλά αν η Φενερ επιτέλους παίξει βάσει των δυνατοτήτων της, στο 1,85 που κυκλοφορεί το διπλό είναι αρκούντος ικανοποιητικό. Διπλό λοιπόν.

1452 1 1.85 (18:15)
O Αστέρας Τρ. δεν έχει ξεκινήσει και με τον ιδανικότερο τρόπο το πρωτάθλημα, έχοντας μόλις δύο νίκες και η διακοπή βρήκε τους Αρκάδες να μετρούν δύο σερί γκέλες στο πρωτάθλημα και μία βαριά ήττα απ τη Σάλκε με 4-0 όπου και λίγα ήταν. Άρα η διακοπή ήρθε σε καλό σημείο για τον Αστέρα. Σήμερα υποδέχεται την αποδυναμωμένη φέτος Ξάνθη, που για ακόμα μία φορά και στον Παναθηναικό δεν επέδειξε κάτι το ιδιαίτερο και μοιραία ηττήθηκε. Ναι μεν οι Ακρίτες έχουν έναν απ τους καλύτερους προπονητές στον πάγκο αλλά το ρόστερ είναι αισθητά αποδυναμωμένο. Θεωρώ ότι μέσα στην Τρίπολη δεν έχει τύχη. Άσσος.

1453 Χ 3,10 2 3,50 (18:15)
Ο Λεβαδειακός έχοντας τον Μάντζιο σε τρελά κέφια παρ ότι το ρόστερ του είναι για τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας προέρχεται από δύο σερί νίκες, η τελευταία μάλιστα με επική ανατροπή μέσα στην έδρα του Πανθρακικού. Συνολικός απολογισμός τρεις νίκες σε έξι αγωνιστικές λοιπόν για τον Κομπότη, σήμερα όμως κόντρα στον Παναιτωλικό δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός προέρχεται απ τις δύο πεντάρες κόντρα σε Πανιώνιο και Καλλονή, 5αρες που σε βάζουν σε σκέψη για το που θα πρέπει να πάρει τους βαθμούς. Μια άλλη είναι η ομάδα της παρέας για να σχηματιστεί το τρίγωνο.... ο νοών νοείτο.... Αγωνιστικά θεωρώ τον Παναιτωλικό ανώτερο ως ομάδα. Οι Αγρινιώτες έχουν πλέον στον πάγκο τον Μαντζουράκη. Εντάξει δε μπορώ να πω ότι είναι και ιδανική επιλογή, δεν ταιριάζει στο στυλ του Παναιτωλικού ο οποίος επίσης έχασε σημαντικές μονάδες σε σχέση με πέρσι. Όπως προείπα παραμένει ανώτερος απ το Λεβαδειακό. Νομίζω είναι απόλυτα λογικό να πέφτει απ την Παρασκευή το Χ και το 2. Αξίζει το ρίσκο.

Η αδιάφορη Ααλεσουντ κερδίζει 1-4 τη Στάμπαεκ που εντός έδρας μετρούσε (9-2-2). Ωραία πράγματα....Οπότε αύριο παίζουμε 2...
Posted by Betsecret.net on Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Καλή τύχη.