Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΙΤΑΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

Σε κυπελλικό το μεσοβδόμαδο κουπόνι η εμβόλιμη αγωνιστική σε Serie A και Serie B, σίγουρα κλέβει την παράσταση. Και εκεί θα επικεντρωθώ σήμερα.

580 1 1,65 (21:30)
Η Τσεζένα μετά το ισόπαλο 1-1 με την Σαλεντιτάνα εκτός έδρας, βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Κροτόνε και Κάλιαρι. Εντός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή όπου έχει και το απόλυτο με 4 νίκες σε 4 παιχνίδια και 5 στα 5 αν υπολογίσουμε και το παιχνίδι κυπέλλου με τη Λέτσε. Η Τσεζένα είναι απ τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο, δεν πιστεύω ότι θα πάρει την απευθείας άνοδο, μία θέση όμως στα πλέι οφ εκτιμώ ότι θα την πάρει. Απ την άλλη η Κόμο βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, με μία μόλις νίκη σε 9 αγωνιστικές και επί της ουσίας επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που την ήθελαν να είναι φαβορί για τον υποβιβασμό. Όπως ανέβηκε έτσι και θα πέσει. Αξιοσημείωτο, είναι επίσης ότι διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Ο άσσος στο 1,65 στον ΟΠΑΠ, γυρω στο 1,70-1,75 είναι ικανοποιητικός.

Κλείνουμε για σήμερα στο live με over 1.5 στο Παλέρμο Ιντερ σε αποδ. 2,85. Το παιχνιδι ειναι 0-0 στο 51.

615 2 1,70 (21:45)
Η Ιντερ ενώ ξεκίνησε φουριόζα τη χρονιά και πήγαινε τρένο τις πρώτες αγωνιστικές, πλέον μετράει 4 παιχνίδια χωρίς νίκη και πιο συγκεκριμένα 1 ήττα και τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Τελευταία αυτή του Σαββάτου στο Παλέρμο, όπου μας πλήρωσε πολύ καλά στο live, προηγήθηκε με γκολ του Πέρισιτς για να ισοφαρίστει έξι λεπτά αργότερα. Γενικά ήταν καλή εμφάνιση της Ιντερ σε γενικές γραμμές, εχει βέβαια θέμα διότι δε βρίσκει το εύκολο γκολ και αυτό της στοιχίζει. Έβγαλε και ένα δύσκολο πρόγραμμα και κόντρα στην Μπολόνια η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος. Άλλωστε το Νταλ' Αρα είναι το εξοχικό της, (0-2-7) μετρά στα τελευταία 9 παιχνίδια εκεί. Η Μπολόνια πέτυχε σημαντική νίκη επί της Κάρπι εκτός έδρας, πήρε βαθιά ανάσα για τη συνέχεια, προφανώς και δεν ανακουφίζεται αφού είναι κάτω απ τη διαχωριστική γραμμή αλλά σήμερα δε νομίζω ότι έχει τύχη για κάτι καλό. Διπλό λοιπόν.