Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ, ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ANYTIME SCORER

Δεν τα πήγαμε καλά χτες καθ ότι το βασικό μου ποντάρισμα με το διπλό της Τσέλσι δεν επαληθεύτηκε, με την Τσέλσι να μένει στο 0-0 παρ ότι καλύτερη απ τη Ντιναμό Κιέβου, πιέσε για το γκολ και στο τέλος συμβιβάστηκε με το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία τεράστια νίκη μέσα στο Ζαγκρεμπ, για να σας είμαι ειλικρινής δεν το πίστευα, ήταν και πολύ τυχερός σε 2-3 φάσεις, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που τον φέρνει αγκαλιά με τη δεύτερη θέση. Προτάθηκε επίσης δυάδα με anytime scorer Αμπουμπακάρ και Νειμάρ, ο πρώτος έβαλε γκολ ο δεύτερος δύο ασίστ ενώ τέλος ο φίλος και συνεργάτης μου Μιχάλης Κοκκίνης με ραβασάκι που μου έστειλε λίγο πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, πήγε με δυάδα over Λεβερκούζεν Ρομα και άσσο Άρσεναλ, (το οποίο εκ παραδρομής το πέρασα ως Χ για να με διορθώσει ευτυχώς νωρίς ότι μου το δωσε άσσο) και όσοι ακολουθήσατε πληρωθήκατε και μάλιστα καλά.

Δύο επιλογές απ τον Κοκκίνη Μ. για σήμερα: Arsenal-Bayern 1 sto 3,75 kai to Leverkouzen-Roma Over 2,5 sto 1,72!!!Kalh epitixia!!
Posted by Betsecret.net on Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015
Πάμε στα σημερινά.

1849 2 1,75 (21:45)
Οι ουραγοί του α ομίλου αναμετρώνται, σε ένα παιχνίδι που ο νικητής θα είναι αυτός που θα πάρει ενδεχομένως το πάνω χέρι για την 3η θέση διότι οι δύο πρώτες είναι ήδη κλεισμένες από Παρί και Ρεάλ. Η Σαχτάρ παρ ότι έχει αποδυναμωθεί φέτος, θεωρώ ότι ποιοτικά είναι αν μη τι άλλο ένα σκαλί πιο πάνω απ τους Σουηδούς. Σίγουρα δεν είναι η Σαχτάρ των περασμένων ετών αλλά έστω και έτσι, δεν παύει να έχει παίχτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι σε καλή κατάσταση, όπως και η Μάλμε που ζει για αυτά τα παιχνίδια μιας και στο πρωτάθλημα που τελειώνει σε 20 ημέρες δεν έχει κάποιο στόχο. Στα τελευταία 10 παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μετρά 7 νίκες, δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο καθώς ξέρει ότι αν σήμερα χάσει και με δεδομένο ότι ακολουθεί το παιχνίδι στην Ουκρανία λέει πρακτικά αντίο στην 3η θέση. Παρά ταύτα θα πάω στο διπλό γιατί όπως προείπα θεωρώ καλύτερους τους Ουκρανούς.

Anytime Scorer Teixeira 2,95
Καθ ότι πάμε με διπλό Σαχτάρ, το 2,95 για έναν παίχτη που σκοράρει κατά ρυπάς, μου φαίνεται λίγο μεγάλο. Και συνεπώς για μονό αποδεκτό θα μπει στο παιχνίδι μου. Ελπίζω βέβαια να μην έχουμε ανάλογο σκηνικό με τον Νειμάρ, ο οποίος έβαλε 4 με τη Βαγιεκάνο και χτες απλά μοίραζε τις ασίστ στον Ράκιτιτς για να βάζει τα γκολ.

1851 goal/goal 1.55 (21:45)Δεν χρειάζεται να πω και κάτι το ιδιαίτερο για το αποψινό ντέρμπι της ημέρας του α ομίλου, στο Παρίσι, νομίζω είναι απ τα παιχνίδια που λες ότι ξεκινάει από 1-1. Η ποιότητα τόσο της Παρί όσο και της Ρεαλ απ τη μέση και μπροστά είναι αδιαμφισβήτητη και ταυτόχρονα η φερεγγυότητα στα μετόπισθεν μόνο ως δεδομένη δεν θεωρείται. Η λογική λέει ότι θα έχουμε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με ελαφρώς υπεροχή της Παρί. Το αμφίσκορο καλή επιλογή.

Καλή τύχη