Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.... ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΙΧ-ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ 9 ΣΤΙΣ 10

Φτάσαμε αισίως και στην τελευταία ημέρα του Οκτώβρη, με το κουπόνι να είναι σε γενικές γραμμές πολύ ενδιαφέρον. Να ξεχωρίζουν αρκετά σημεία κι όλα σε καλές αποδόσεις. Προσπάθησα να τις φιλτράρω για να καταλήξω σε μια 3αδα. Πάμε να τα δούμε τα προτεινόμενα σημεία για σήμερα Σάββατο, 

Από σήμερα για Σάββατο παίζουμε 2 τη Νορκεπινγκ σε αποδ 2,75 μέσα στην έδρα της Μαλμε στην τελ αγωνιστική της Σουηδίας. Αναλυτικά στο site.
Posted by Betsecret.net on Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

1024 2 2,30 (14:00)
*Έπεσε η απόδοση απ το αρχικό 2,65
*Τελευταία αγωνιστική
Σημείο που το έχω γράψει ήδη απ την Τετάρτη στο γκρουπ του Betsecret στο Facebook για τον απλούστατο λόγο ότι θα έπεφτε η απόδοση. Όπερ και εγένετο, πλέον το διπλό κυκλοφορεί στο 2,40 ενώ έπεσε και στον ΟΠΑΠ, αναμενόμενο, στο 2,30. Τελευταία αγωνιστική στη Σουηδία και κοιτάχτε πως έχουν τα πράγματα. Η Νόρκεπινγκ ειναι πρωτοπόρος και στο +1 απ την Γκετεμποργκ που υποδέχεται την αδιάφορη Κάλμαρ, όπερ και σημαίνει ότι θα τη νικήσει. Άρα για να πάρει πρωτάθλημα η Νορκεπινγκ μετά από 24 χρόνια, πρέπει να κερδίσει μέσα στην έδρα της Μάλμε. Η Μάλμε όπου μαζί με τη Γκετεμποργκ έχουν τις πιο βαριές φανέλες στη Σουηδία. Σίγουρα αν επέλεγε ποια θα ήθελε για πρωταθλήτρια η Μάλμε, Νορκεπινγκ δαγκωτό θα έλεγε. Δε σημαίνει αυτό όμως και ότι θα κάτσει να χάσει. Το έχουμε πει πολλάκις, άλλη η Σκανδιναβική νοοτροπία άλλη η Μεσογειακή. Η Νόρκεπινγκ έχει παίξει κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Σουηδία και πραγματικά θα ναι άδικο να χύσει την καρδάρα με το γάλα, στα τελευταία 90 λεπτά. Προφανέστατα η Μάλμε εντός έδρας μόνο εύκολη υπόθεση δε θα είναι (9-4-1), το έχει αποδείξει και στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτό άλλωστε αλλά απ  την άλλη το κίνητρο για τη Νόρκεπινγκ είναι τεράστιο. Οπως τεράστιο ήταν και το 2,70 του διπλού για όσους εξ ημών προλάβαμε. Παίζω διπλό, δυνατά και ας χάσει η Νορκεπινγκ 5-0. 

1177 2 1,90 (17:00)
Η Μάντσεστερ Γ. προέρχεται απ τον αποκλεισμό με την Μίντλεσμπρο στα πέναλτι για το Λιγκ Καπ, με τον Λουις Φαν Χάαλ να κάνει 9 αλλαγές. Είμαι βέβαιος παρ ότι πρόκειται για αποκλεισμό από υποδεέστερη ομάδα, ουδόλως θα πείραξε τόσο τον Ολλανδό όσο και τους οπαδούς. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 με τη Σίτι, σε ένα παιχνίδι επιπέδου Σουπερ Λιγκ, άγευστο, δίχως φάσεις και συγκινήσεις. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας, η οποία προέρχεται από τρεις σερί ήττες, δύο για το πρωτάθλημα και μία για το Λιγκ Καπ κόντρα στη Σίτι όπου τη φιλοδώρησε με πέντε γκολ. Η ομάδα του Πάρντιου έχει πολλά κενά στα μετόπισθεν, χαρακτηριστικό αυτό είναι ότι στα 7 εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της φέτος για όλες τις διοργανώσεις στα 6 δέχθηκε γκολ (!!) Ενώ τα 3 απ τα 4 τελευταία γκολ που πέτυχε η Κρ. Πάλας ήρθαν απ την άσπρη βούλα και απ τον Καμπάιγ. Ο οποίος Καμπάιγ είναι αμφίβολος μέχρι τελευταία στιγμή. Ακόμα και αυτήν την ώρα δε μπόρεσα να διασταυρώσω αν θα παίξει. Αν δεν παίξει το κενό του στην Πάλας θα είναι δυσανπλήρωτο. Τόσο απλά. Βέβαια ακόμα και να παίξει, τιθεται το θέμα σε τι κατάσταση θα είναι. Ο Πάντσεον βασικός εξτρεμ, λογικά θα βρεθεί στην αρχική 11αδα μιας και τα ρεπορτάζ λένε ότι θα προλάβει τελικά να αναρρώσει απ τον τραυματισμό του. Από εκεί και πέρα, το διπλό για τη Γιουνάιτεντ στο 2,05 που κυκλοφορεί έξω, δε γίνεται να με αφήσει αδιάφορο.
Σας έχω το σάββατο τρομερή παράδοση σε ημίχρονο τελικό, όπου εμφανίστηκε στις 9 απ τις 10 τελευταίες ανεμετρήσεις. Με παραδόσεις ουδέποτε ασχολούμαι αλλά θα κάνω μία εξαίρεση... #Stay_tuned
Posted by Betsecret.net on Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

1312 1 1,50 (19:00)
1312 Χ Ημίχρονο/ 1 Τελικό 4,00
Το ντέρμπι του Τορίνο, με τη Μεγάλη Κυρία να έχει βέβαια πελατειακές σχέσεις με την Τορίνο όπου στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις τους, μετρά 7-2-0. Η Γιουβέντους δεν πηγαίνει καλά, υπάρχει γκρίνια στην ομάδα, η καρέκλα του Αλέγκρι αρχίζει και τρίζει. Προέρχεται απ την ήττα απ τη Σασσουόλο με 1-0 όπου η διαιτησία την αδίκησε και σε ένα βαθμό έκρινε το αποτέλεσμα, με τους παίχτες της Γιουβε να έχουν πολλά νεύρα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Γιουβέντους είναι ήδη στο -11 απ την κορυφή, περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για την ομαλή πορεία της ομάδας, διότι όσο δεν έρχονται οι νίκες η γκρίνια θα πολλαπλασιάζεται με ότι αυτό συνεπάγεται. Η Τορίνο απ την άλλη κινείται σε μέτρια επίπεδα, με μία μολις νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, εκτός έδρας εμφανίζει πολλές αδυναμίες (1-1-3) και θα μου προξενήσει τεράστια εντύπωση αν πάρει σήμερα βαθμό ή βαθμούς απ τη Γιουβέντους.

*Το ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι, προέκυψε απ την παράδοση, η οποία λέει ότι στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, οι 9 είχαν έρθει Χ στο ημίχρονο (με τις 7 στο 0-0). Στα τελευταία πέντε με γηπεδούχο τη Γιουβέντους τα 4 έληξαν με Χ ημιχ. 1 τελικό και το ένα με 1 ημιχ. 1 τελικό. Στα τόσα χρόνια που εχω το site, σπάνια επικαλούμαι την παράδοση, για την ακρίβεια σχεδόν ποτέ. Σήμερα θα κάνω μία εξαίρεση.

Καλή τύχη!!