Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΣΤΟ 4,50 ΤΟ DRAW NO BET ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Αρκετά καλά κύλησε η χθεσινή μέρα της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ όπου σχεδόν όλα τα σημεία πέρασαν με μόνη εξαίρεση την Ατλέτικο Μ. που ηττήθηκε μέσα στο Καλντέρον απ τη Μπενφίκα με 2-1. Στα δικά μας πέρασε, εύκολα ο άσσος της Γιουβέντους που ήταν και το βασικό μου σημείο ενώ στο live κατά τα γνωστά, πάλι όσοι ακολούθησαν πληρώθηκαν με το επόμενο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι.


Τροφή για σκέψη από σήμερα για αυριο στο 4,50. Θα τα πούμε αναλυτικά και στο site. Καλό βράδυ σε όλους.
Posted by Betsecret.net on Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015
Σήμερα συνεχίζουμε με Europa League.

791 2 1.69 (20:00)
Η Φιορεντίνα έπεσε θύμα έκπληξης την πρώτη αγωνιστική των ομίλων όπου και ηττήθηκε εντός έδρας απ τη Βασιλεία. Βέβαια εμείς την πληρωθήκαμε την έκπληξη αλλά δεν παύει να ήταν έκπληξη. Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα προέρχεται από τεράστια νίκη μέσα στο Μιλάνο με 1-4 παρακαλώ, όπου έκανε κυριολεκτικά ότι ήθελα στον αγωνιστικό χώρο. Η άμυνα της Ιντερ θύμιζε παιδική χαρά και κάθε κατεβασιά ήταν και γκολ. Πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση για τους Βιόλα. Η Φιορεντίνα επειδή ακριβώς ηττήθηκε μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι και επειδή ο όμιλος δεν είναι τόσο εύκολος σήμερα καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η Μπελενένσες πέραν του ότι υπολείπεται σαφώς σε ποιότητα είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων όπου παίζει πάντα για το Χ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχει 7 Χ στα 11 τελευταία ευρωπαικά παιχνίδια. Η Φιορεντίνα όμως θεωρώ ότι θα βρει δίχτυα και συνεπώς το διπλό αποτελεί την επιλογή μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι απ τα Popular bet της ημέρας πάντως....

Μην ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να μη χάνετε ανάρτηση και ιδιαίτερα τις εκτιμήσεις στο live όπου έχουμε σχεδόν το απόλυτο καθέ φορά στήνοντας πανηγύρι.

824 1 5,75 Χ 4,24 (22:05)
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται απ τη μεγάλη ανατροπή μέσα στο Περιστέρι με 2-1 με τον Μπερμπάτοφ να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα, έχει ανεβασμένη ψυχολογία με τον Τούντορ να δείχνει ότι κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά. Μετά από χρόνια βλέπω έναν ΠΑΟΚ που να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, να έχει πλάνο και σίγα σιγά να αποκτά νοοτροπία νικητή κάτι που βέβαια μένει να φανεί σε βάθος χρόνου. Σήμερα πάντως ετοιμάζεται για μία μεγάλη βραδιά κόντρα στη Ντόρτμουντ, η οποία πηγαίνει με σπασμένα φρένα απ την αρχή της σεζόν. 11 διαδοχικές νίκες και δύο ισοπαλίες ο έως τώρα απολογισμός της Ντόρτμουντ με ουκ ολίγες ανατροπές αλλά το σάββατο την πάτησε με τη Ντάρμσταντ καθ ότι ισοφαρίστηκε στα χασομέρια. Την κυριακή η Ντόρτμουντ έχει το μεγάλο ντέρμπι με την Μπάγερν. Για αυτό και ο Τούχεκ αποφάσισε να αφήσει στη Γερμανία, πέντε βασικούς. Το κεντρικό αμυνικό δίδυμο με Παπασταθόπουλο και Χιουμελς. Το δίδυμο στα χαφ με Γκουντογκάν και Καγκάβα ενώ άφησε στη Γερμανία και τον Ομπαμπεγιανγκ. Μιλάμε για κομβικής σημασίας απουσίες. Ειναι φανερό το είπε εμμέσως πλην σαφώς και και ο Τούχεκ ότι πρωτίστως μας ενδιαφέρει το παιχνίδι με τη Μπάγερν η οποία έχει κάνει το απόλυτο και αν κερδίσει την Κυριακή αποκτά ήδη με το καλημέρα ένα σημαντικότατο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τον παράγοντα έδρα, που η Τούμπα θα ειναι καυτή, ε νομίζω ότι οι αποδόσεις που κυκλοφορεί το Draw No bet στο 4,50 είναι πρόκληση, για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ. Παίρνω το ρίσκο, κοντράρω μία ομάδα που πάει τρένο αλλά η απόδοση μου καλύπτει το ρίσκο.

Καλή τύχη.