Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: 4 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 17,96

Δεν πήγαμε καλά χτες. Ναι μεν πέρασε το δυνατό μας σημείο ο άσσος της Μόρτον αλλά Γκιμαράες και Καλλονή όχι. Για τη μεν Καλλονή, ειδοποίησα εγκαίρως σε facebook και twitter, ανέβασα με update τη στήλη για τις περίεργες διακυμάνσεις στην απόδοση του άσσου και έγραψα ότι είναι καλύτερο να το αποφύγουμε. Όσον αφορά τη Γκιμαράες, κέρδιζε 1-0 στο ημιχ. Και κατόπιν μέσα σε σχεδόν 10 λεπτά στο β ημιχ. έμεινε με 9 παίχτες (!!!) Δέχθηκε ένα χαζό γκολ, πραγματικά χαζό, σε φάση που δεν μύριζε γκολ, από στραβοκλωτσία και αφού η μπάλα πέρασε κάτω απ τα πόδια δύο παιχτών βρέθηκε ο παίχτης της Ακαδέμικα τετ α τετ έκανε το 1-1, ε και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το στοίχημα θέλει και τύχη φίλοι μου....

Χθες βράδυ ανέβασα στο Facebook μία δυάδα από Κίνα και Ιαπωνία, μιας και τα πρωταθλήματα εκεί τελειώνουν την επόμενη βδομάδα. Οπότε τι Ευρώπη, τι Ασία η αριθμητική είναι η ίδια.

Δυάδα για αυριο νωρίς το πρωί από Ιαπωνία και Κίνα:Κίνα - Λιάνονινγκ Σενουα Σαγκάης 1 1,53Ιαπωνία - Σεντάι Γκάμπα Οσάκα 2 1,91
Posted by Betsecret.net on Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Το αίσθημα του να ξυπνάς και να βλέπεις τα χρήματα στο λογαριασμό.... άλλο πράγμα.

Ωραίο το αίσθημα να ξυπνάς κ να βλέπεις λεφτά στο λογαριασμό σου. Η δυάδα από Κίνα κ Ιαπωνία που σας έγραψα χτες το βράδυ.
Posted by Betsecret.net on Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Πάμε στα φρέσκα,

2706 2 2,05 (16:00)
Η Τότεναμ είναι η μοναδική ομάδα που τρέχει αήττητο 8 αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ μαζί με τη Λέστερ έιναι οι ομάδες που έχουν υποστεί μόλις μία ήττα. Η ομάδα του Ποκετίνο προέρχεται από την ήττα στο Βέλγιο απ την Άντερλεχτ σε ένα παιχνίδι που παρέταξε ο Αργεντίνος τεχνικός ως επι το πλέιστον βασική ομάδα, ξεκουράζοντας τρεις βασικούς. Τη στιγμή που η Τότεναμ ερχόταν και απ το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ στο δίκαιο 0-0. Η Μπόρνμουθ απ την άλλη, είναι φανερό ότι επί του παρόντος δε μπορεί να σωθεί. Είναι δικαιολογημένα το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό παρ ότι δεν είναι κακή ομάδα. Προσπαθεί να παίξει μπάλα, δεν είναι απ τις ομάδες που κλείνονται, παλεύει τα παιχνίδια αλλά για να σταθείς σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να παίξεις με σκοπιμότητα και κυρίως να μην έχεις μία άμυνα..... περάστε κόσμε. Σήμερα μάλιστα η Μπόρνμουθ θα έχει και 2-3 σημαντικές απουσίες, ο Κέιν και η παρέα του, διαδρόμος στην άμυνα της Μπόρνμουθ θα βρουν οπότε το διπλό στις τιμές που προσφέρεται (κατά μ.ο στο 2,25) έχει ενδιαφέρον και μπαίνει και αυτό στο παιχνίδι μου. Διπλό λοιπόν.

2860 2 1.70 (17:00)
Η Κόλο Κόλο μετά απ τις δύο συνεχόμενες ήττες, που έφεραν κλειδωνισμούς στην ομάδα, απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας την Ουν. Κονσεπσιόν. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό, μάλιστα μεσολάβησε και η (επικείμενη) λύση του συμβολαίου με τον φορ Σουάσο, λόγω της κόντρας του με τον Ριέρα και εξωαγωνιστικών θεμάτων. Πιθανώς να επηρεάσει ως ένα βαθμό την Κόλο Κόλο και όλα αυτά ενόψει του παιχνιδιού της επόμενης βδομάδας, στο ντέρμπι με την Ουν. Ντε Τσίλε. Φαντάζομαι ουδείς στην Κόλο Κόλο θα θέλει να σκέφτεται το ενδεχομένο να πάει η ομάδα στο ντέρμπι με τρεις συνεχόμενες ήττες. Επιστρέφει και ο Παρέδες σήμερα στην 11αδα. Φιλοξενείται απ την μέτρια Ουατσιπάτο που ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της, δέχεται εύκολα το γκολ και η Κόλο Κόλο αν παρουσιαστεί σοβαρή μπορεί να το πάρει το παιχνίδι, το διπλό είναι στο 1,70 στον ΟΠΑΠ, έξω στο 1,80

2839 goal/goal 1.60/Over 1.75 (19:00)
Αν δει κανείς τα παιχνίδια της Ρόμα φέτος θα κατανοήσει εύκολα το συγκεκριμένο σημείο. Ενδεικτικά τις τελευταίες έξι αγωνιστικές 2-0, 2-2, 1-2, 5-1, 4-2, 3-1. Όσο εύκολα οι Ρωμαίοι βρίσκουν δίχτυα άλλα τόσο δέχονται κιολας. Η Ρόμα έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της και έχει κρατήσει λευκό παθητικό μόλις μία φορά. Η Φιορεντίνα απ την άλλη και εκείνη βρίσκει δίχτυα, νομίζω ένα γκολ τουλάχιστον το έχει. Συνεπώς κρατάμε και το αμφίσκορο και το over.

2853 Χ 3,15 2 2,95 (19:30)
Από χτες παρατηρείται μία σαφή τάση, με την υποχώρηση της απόδοσης του άσσου και αντίστοιχα το διπλό πλεον ξεπερνά και το 4,00!! Ναι συμφωνώ και εγώ ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα είναι φαβορί. Αλλά απ την άλλη όμως οι αποδόσεις στο Χ2 προκαλούν. Πόσο μάλλον όταν ο ΠΑΟΚ δέχεται για πλάκα γκολ. Ο Παναθηναϊκός θα το πάει προσεχτικά το παιχνίδι, θα παίξει στην κόντρα, ξέρει τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ και αυτές θα θελήσει να εκμεταλλευτεί. Στο παιχνίδι της Τούμπας, θα φανεί κιόλας αν όντως η άμυνα του Παναθηναϊκού με την προσθήκη του Τελάντερ βελτιώθηκε ή απλά είναι συγκυριακό το αποτέλεσμα λόγω αντιπάλων. Να προσθέσουμε επίσης ότι ο ΠΑΟΚ έχει και ήδη ένα παιχνίδι παραπάνω απ τον Παναθηναϊκό όπου άφησε δυνάμεις κόντρα στη Κράσνονταρ παρά τις αλλαγές που έκανε ο Τούντορ. Πόσο μάλλον όταν σήμερα θα του λείψει και ο Κάτσε, που τρέχει για όλους στα χαφ. Για να μην μακρηγορώ, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει το γκολ και κατά συνέπεια θα φύγει με βαθμό ή βαθμούς απ την Τούμπα.

Καλή τύχη