Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ 2,30


Πολύ καλά πήγε και η χθεσινή μέρα όπου θα μπορούσε να πάει εξαιρετικά αν μας έβγαινε και ο άσσος του ΠΑΟΚ και πληρωνόμασταν το 4,50 του Draw no bet. Βέβαια η επιλογή του να πάω στο 1DNB αποδείχθηκε σωστή δεδομένου ότι η έκπληξη μπορεί να μην έγινε αλλά τουλάχιστον δεν χάσαμε κιόλας και πήραμε το κεφάλαιο μας πίσω. Ενώ το δυνατό μου σημείο με το διπλό της Φιορεντίνα πέρασε ξεκούραστα. Το 0-4 ίσως και να κολακεύει τους γηπεδούχους, η Φιορεντίνα ήταν εξαιρετική ενώ σκόραρε μετά από 511 ημέρες και ο Ρόσι.

0-4η Φιορεντίνα, εντάξει είπαμε δυνατό σημείο ημέρας αλλά όταν το γραφα δεν πίστευα οτι θα το καθαριζε τόσο μα τόσο ευκολα.

Posted by Betsecret.net on Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Στο live για ακόμα μία φορά πήγαμε εξαιρετικά, πληρωθήκαμε το 2,30 στο επόμενο γκολ της Μπεσίκτας ενώ πήρα το ρίσκο να κυνηγήσω το επόμενο γκολ για Μαρσέιγ ενώ έμεναν 10 λεπτά σε αποδ 2,85 και η Μαρσέιγ εν τέλει το φαγε στο 84. Συμβαίνουν και αυτά. 

Γκοοοοοοοολ η Μπεσίκτας.... εντάξει στο live απλά δε χάνουμε.... ωραιότατο το 2,30.... Όσοι ακολουθήσατε για πληρωθείτε ακόμη μία φορά....
Posted by Betsecret.net on Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Έχοντας μπροστά μας ένα Σαβ/κο όπου  από χτες το χαρακτήρισα δύσκολο, ιδιαίτερα το Σάββατο θα πρόσθετα μιας και την Κυριακή όλο και κάτι υπάρχει, θέλει λίγο προσοχή. Παραδόξως σήμερα Παρασκευή ανεβάζω στήλη για να ασχοληθούμε με ένα και μόνο σημείο, που προκύπτει απ το ρεπορτάζ κατά βάση.

732 2 2,12 (21:45)
Και πάνω που η Ρόδεραμ έδειξε να αρχίζει σιγά σιγά να ανεβάζει στροφές, με δύο κολλητές νίκες, οι πρώτες της στο πρωτάθλημα η διοίκηση απέλυσε τον Στιβ Εβανς. Τον "γουρουνομούρη" τεχνικό οποίος την ανέβασε κατηγορίες, μπορεί να ήταν ιδιόρρυθμος είχε ένα στυλ που μόνο απαρατήρητο δεν πέρναγε.Υπήρξε μία συνάντηση με τον πρόεδρο και μετά η λύση της συνεργασίας. Όπως και να έχει εκτιμώ ότι αυτή η κίνηση θα φέρει διαφορετικά αποτελέσματα. Ενδεχομένως να επηρεάσει ως ένα βαθμό και τους παίχτες. Σήμερα η Ρόδεραμ υποδέχεται την Μπέρνλι που μετά από ένα σερί νικών προέρχεται από δύο συνεχόμενες γκέλες και θα επιδιώξει την επιστροφή της στις νίκες. Η Μπέρνλι είναι απ τις καλύτερες ομάδες στην φετινή Τσάμπιονσιπ, απ τα δυνατά χαρτιά για την άνοδο. Το διπλό κυκλοφορεί στο 2,30 και δεν θα πω όχι.

Καλή τύχη