Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η PAYSAFE CARD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

Είναι πλέον και επίσημα γεγονός η Paysafe card που πριν από λίγους μήνες εξαιτίας των capital control που είχαν επιβληθεί είχε αποχωρήσει απ την Ελλάδα από σήμερα Τετάρτη είναι και πάλι διαθέσιμη σε όλα τα σημεία εκείνα που υπήρχε και πριν την αποχώρηση της. Η φημολογία απ την προηγούμενη βδομάδα έλεγε ότι πλέον είναι θέμα ημερών η επιστροφή της paysafe, κάτι που συνέβη σήμερα λοιπόν.

Πολλοί παίχτες του στοιχήματος είχαν προβληματιστεί με την αποχώρησή της, διότι πολύ απλά δεν είχαν άλλους εύκολους τρόπους κατάθεσης στις στοιχηματικές εταιρίες του διαδικτύου. Από σημερα λοιπόν αυτό το πρόβλημα αίρεται. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας: 

Η αγορά paysafecard είναι και πάλι εφικτή.

Η paysafecard είναι ξανά διαθέσιμη στην Ελλάδα. Χρησιμοποίησε την αναζήτηση σημείου πώλησης και βρες το πλησιέστερο σημείο πώλησης. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις πληρωμές σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται συνεχώς. Η εξαργύρωση είναι εφικτή, αλλά προς το παρόν περιορισμένη. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα αν δέχονται ξανά paysafecard.