Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΡΙΑΔΑ ME SCORER, OVER ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΣ

Μετά το break λόγω των προκριματικών των εθνικών ομάδων για το Euro 2016 επανερχόμαστε σε γνώριμους στοιχηματικούς ρυθμούς. Και κάθε Σ/Κ το κουπόνι γίνεται όλο και πιο μεγάλο, όπως θα διαπιστώσατε πλέον στο κουπόνι μπήκαν και οι χαμηλότερες της Νάσιοναλ Λιγκ στην Αγγλία κάτω δηλαδή κι απ την ερασιτεχνική κατηγορία, αυτό που θα ονομάζαμε "τοπικό" εδώ στην Ελλάδα, αν και τελείως αδόκιμη η σύγκριση. Γιατί τα ποσά που πέφτουν στη Νάσιοναλ Λιγκ θα τα ζήλευαν ακόμα και στη Σουπερλιγκ αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Χτες προτάθηκε ως δυνατό σημείο ο άσσος της Γκλάντμπαχ, αν δείτε τα γκολ που δέχθηκε η Γκλάντμπαχ θα κλαίμε όλη παρέα. Είναι όλα ένα και ένα, χορηγία της άμυνας, αυτά δεν γίνονται ούτε όταν παίζει και ο Τριανταφυλλόπουλος στον Παναθηναϊκό. Εκτός και αν τα παιδιά το χανε παίξει διπλό, εκεί θα το καταλάβω. Τι να πω; Όσοι το είδατε θα καταλάβατε τι έγινε....

Πριν περάσουμε στις σημερινές εκτιμήσεις να σας πω ότι μεσοβδόμαδα, θα ανέβει στήλη για Πολιτική, φυσικά υπό τη δική μας οπτική, στοιχηματική γωνία. Ήδη από χθες έχω ανεβάσει στο facebook το βασικό μου bet, όπου έμοιαζε με δώρο. Ήδη έχει υποχωρήσει και το line και η απόδοση. Αλλά αυτά θα τα δούμε αναλυτικά μεσοβδόμαδα.

Επ ευκαιρίας μην παραλείπετε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε άμεσα τόσο για το live όσο και για οτιδήποτε άλλο ανεβαίνει, όπως και το μακροχρόνιο bet στο Eurobasket που πλήρωσε ξεκούραστα, με την πρωτιά του ομίλου για την Εθνική μας στο 1,95.


Πάμε στα σημερινά,

586 2 1,75 (16:30)
Καταρχήν το 1,75 του ΟΠΑΠ, είναι μακράν η χαμηλότερη απόδοση της αγοράς και συνεπώς δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Η πρόταση γίνεται για το 1,90 που κατά μ.ο κυκλοφορεί το διπλό στις υπόλοιπες εταιρίες. Η Βόλφμσπουργκ μπορεί να έχασε τον παιχταρά Ντε Μπρούιν, που από μόνος ανέβαζε επίπεδο την ομάδα και πολλές φορές όπως θυμάστε από πέρσι την έπαιρνε από το χέρι όταν αυτό χρειαζόταν ωστόσο κινήθηκε άμεσα για να καλύψει το κενό του παίρνοντας τον Ντράξλερ απ τη Σάλκε και τον Ντάντε απ τη Μπάγερν για να καλύψει τα κενά στα μετόπισθεν. Θα μου πείτε ο Ντραξλερ μπορεί να ανταπεξέλθει ως ο "αντι Ντε Μπρούιν", η απάντηση μου είναι ΟΧΙ αλλά είναι παίχτης επιπέδου που σίγουρα θα βοηθήσει τους Λύκους. Από εκεί και πέρα, οι Λύκοι σήμερα φιλοξενόνται στην έδρα της Ινγκολσταντ όπου η νεοφώτιστη σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, ειδικά εκτός έδρας. Εντός κάπου κάνει νερά. Και κατά συνέπεια, θα ρισκάρω με τους Λύκους στο 1,90.

626 Anytime scorer Κρ. Ρονάλντο 1,80 (17:00) (Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ)
Ο CR7 μετά το πέρας των δύο αγωνιστικών ακόμα δεν έχει ανοίξει λογαριασμό. Πράγμα αφύσικο. Απ τη στιγμή που θα λείψει και ο Χάμες ο οποίος έκανε όργια στο παιχνίδι με τη Μπέτις στο Μπερναμπέου, νομίζω ότι ο Κριστιάνο θα πάρει τις ευκαιρίες και θα βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ούτως η άλλως η Εσπανιόλ σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές μοιάζει ιδιαίτερα ευάλωτη αμυντικά.

834 over 1.55 (17:00)
Παιχνίδι που αποτελεί τον ορισμό του over και εξηγούμαι. Καταρχήν, από πλευράς παράδοσης στα τελευταία 6 παιχνίδια μεταξύ τους στην έδρα της Μπρέχιν έχουν έρθει ισάριθμα over και μάλιστα over 3.5,4.5, 5,5, Μπαίνουν γκολ με το τσουβάλι. Ένα το κρατούμενο. Η Μπρέχιν στα ως τώρα παιχνίδια της, δέχθηκε σε όλα γκολ. Κι αν εξαιρέσει κανείς το τελευταίο σε όλα τα υπόλοιπα δέχθηκε από 2 και πάνω. Μετρά δηλαδή 4 over και 1 under. Η Φόρφαρ απ την άλλη, αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι με την Ντανφέρμλιν που οπως και να το κάνουμε έπαιζε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδι βρήκε δίχτυα, έχοντας ρίξει ήδη και δύο τεσσάρες. Υπό αυτά τα δεδομένα λοιπόν, τα πολλά γκολ είναι η προφανής επιλογή.

Καλή τύχη.