Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Μεγάλη βραδιά χτες για τον Ολυμπιακό όπου με εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε δικαιότατα την Άρσεναλ στο Emirates κάνοντας τα κανόνια της να σιγήσουν. Ο Σίλβα πήρε και το πορτοφόλι χτες του Βενγκέρ, αφού διάβασε άριστα το παιχνίδι και έστησε τον Ολυμπιακό με τέτοιο τρόπο ώστε χτες να γραφτεί μία χρυσή σελίδα στην ιστορία των Ερυθρολεύκων. 

Στα δικά μας τώρα, καταρχήν απολογούμαι διότι λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δε μπορούσα να είμαι μαζί σας για live betting. Η Τσέλσι που αποτέλεσε και το βασικό μου σημείο για χτες έχασε 2-1 απ την Πόρτο ενώ όπως σας έγραφα και χτες ανέμενα μία βελτίωση της ομάδας του Μουρίνιο διότι άλλο πρωτάθλημα κι άλλο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε πολύ μέτρια νερά κινήθηκε η Τσέλσι, μετά το 2-1 και την είσοδο του Αζαρ στον αγωνιστικό χώρο είχε κάποιες ευκαιρίες η Τσέλσι για την ισοφάριση, είχε και δοκάρι ο Ντ. Κόστα αλλά το σκορ δεν άλλαξε και εμείς το χάσαμε.

Στα φρέσκα τώρα,

981 1 1,70 (21:45)
Καταρχήν το 1,70 του ΟΠΑΠ είναι εκτός τόπου και χρόνου αφού ο άσσος κατά μ.ο στις υπόλοιπες εταιρίες κινείται γύρω στο 1,90. Και επ αυτού και η πρόταση, διότι άλλο είναι να πληρωθείς 1,90 κι άλλο 1,70. Τι και αν η Γιουβέντους στο πρωτάθλημα δε μπορούσε να κερδίσει ούτε την Κιέβο, τι κι αν υπήρχε γκρίνια στην ομάδα, στους οπαδούς, πήγε μέσα στο Σίτι οφ Μάντσεστερ έκανε επική ανατροπή και μπήκε με το δεξί στους ομίλους της διοργάνωσης, θυμίζοντάς μας με εμφατικό τρόπο πόσο μετράει η φανέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους παρά τη νίκη στο Μάντσεστερ και την μετέπειτα νίκη επί της Τζένοα στο πρωτάθλημα, δεν έχει γιατρέψει τις πληγές της, ούτε ξαφνικά άρχισε τις καλές εμφανίσεις. Απόδειξη αυτού η εύκολη ήττα απ τη Νάπολι στο ντέρμπι του Σαββάτου. Η αλήθεια είναι, αυτό που γράφαμε στο αφιέρωμα της Ιταλίας, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ότι δηλαδή το κενό στα χαφ των Πίρλο και Βιδάλ είναι τεράστιο και δεν έχει καλυφθεί. Ηγέτη σαν τον Πίρλο προφανώς δε θα βρεις αλλά κάνε και καμία αξιόλογη μεταγραφή. Του Τέβες μπροστά με Ζάζα, Μάντουκιτς και Ντιμπαλά θα καλυφθεί μόλις δέσει η ομάδα αλλά στα χαφ το κενό είναι τεράστιο. Μπαίνουμε στον Οκτώβριο και η Γιουβέντους ακόμα εντός έδρας δεν έχει νίκη (!!) Υπάρχει πίεση πλέον στον Αλέγκρι, παρ ότι είναι αρκετά νωρίς. Παρά ταύτα θα πάω στον άσσο, η Σεβίλλη απ την άλλη παρά το καλό ρόστερ που έχει, δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, δεν πείθει με την απόδοση της οτι μπορεί να πάρει κάτι καλό στο Τορίνο. Οι Σεβιγιάνοι μπήκαν με το δεξί στους ομίλους νικώντας την Γκλάντμπαχ 3-0 σε ένα παιχνίδι όπου κέρδισαν στο β ημίχρονο τρία πέναλτι, τα δύο σε διάστημα 2 λεπτών (!!). Βέβαια μας πλήρωσαν και όπως έγραφα και τότε, η Σεβίλλη ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια πήρε τη νίκη. Σήμερα όμως στο Τορίνο, δεν τη βλέπω να μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Η Μεγάλη Κυρία και λόγω της πίεσης πλέον που υπάρχει αλλά και για να γίνει το αφεντικό στον όμιλο, είναι must win το αποψινό παιχνίδι. Ο άσσος στο 1,90.

Καλή τύχη