Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

Καλά πήγε η χθεσινή μέρα, πέρασαν τα διπλά νωρίς τόσο της Άρσεναλ όσο και της Γκρίσμπι, ξεκούραστα θα έλεγα με 5αρα και 4αρα αντίστοιχα. Λίγο έλειψε να μας βγει και η έκπληξη της Άστον Βίλα που βρέθηκε μέσα σε 5 λεπτά απ το 66 έως το 71 να έχει μειώσει σε 3-2 αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν άξιζε κάτι παραπάνω μιας και η Λίβερπουλ ήταν πολύ καλύτερη, έχοντας μερικές εκπληκτικές ευκαιρίες. Το βράδυ επίσης χάθηκε ο άσσος της Σταντάρ. Μία Σταντάρ τραγική και σίγουρα θα μείνει ως κατόρθωμα το πως αποκλείστηκε ο Παναθηναικός απ αυτή την ομάδα.

Και μιας και είπα πριν για εκπληκτικές ευκαιρίες χτες, όσοι είδατε το Ρεαλ Μάλαγα καταλάβατε τι σημαίνει να μην μπαίνει η μπάλα μέσα. Να χάνονται τα άχαστα απ τους Μαδριλένους και η μπάλα απλά να μην μπαίνει στο πλεχτό. Μιλάμε για απίθανα πράγματα. Και τα λέω όλα αυτά για να δείτε πως χάνονται μερικά σημεία, ίσως το πιο φορτωμένο σημείο της ημέρας.

Αυτα που χάνονται στη Μαδριτη απλά δε γινονται...... Χάνονται τα αχαστα #realmadrid
Posted by Betsecret.net on Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015
Στο live επίσης προτάθηκε μεταξύ άλλων, ο άσσος της Βόλφσμπουργκ. Όπου και εκεί η Βόλφσμπουργκ ήταν μονότερμα, εντάξει δε χάθηκαν τα άχαστα όπως στη Ρεαλ, αλλά χάθηκαν εκπληκτικές ευκαιρίες. Με την κορυφαία απ τον Άρνολντ στο 92. Κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση.

Α Ν Ε Π Α Ν Α Λ Η Π Τ Η ευκαιρία για τη Βόλφσμπουργκ στο 92. Την έχασε ο Άρνολντ #Wolfsburg
Posted by Betsecret.net on Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015
Αν δεν έχεις και τύχη δεν πας πουθενά. Καλές οι εκτιμήσεις, αλλά η χθεσινή μέρα έρχεται για να μας θυμίσει ότι το στοίχημα θέλει και τύχη. Αρκετά όμως φλυάρησα πάμε στα φρέσκα,
757 2 1,75 (18:30)
Στη Σουηδία απομένουν ακόμα άλλες πέντε αγωνιστικές για το φινάλε με τις Νόρκεπινγκ, Αικ Στοκχόλμης και Γκέτεμποργκ να διεκδικούν το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Και οι τρεις ομάδες έχουν από 54 βαθμούς. Οπότε όπως αντιλαμβάνεστε εδώ πέρα κάθε λάθος θα κοστίζει. Η Γκέτεμποργκ έχει εύκολο παιχνίδι τη Δευτέρα με τη Σουντσβαλ οπότε ας βάλουμε ήδη το +3. Κατά συνέπεια η πίεση πέφτει σε ΑΙΚ και Νόρκεπινγκ. Η Νόρκεπινγκ που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Σουηδία, έχοντας και την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα φιλοξενείται στην έδρα της Γκέφλε. Η Γκέφλε στη μέση της βαθμολογίας, παντελώς αδιάφορη. Θυμίζω αυτό που έχω γράψει πολλάκις, ότι άλλη η νοοτροπιά η δική μας άλλη των Σκανδιναβών. Δεν πρόκειται να χαριστεί στη Νόρκεπινγκ αλλά χαριστεί, δε χαριστεί η ανωτερότητα της Νόρκεπινγκ είναι δεδομένη. Έρχεται από 5 σερί νίκες με καλές εμφανίσεις, στο χέρι της είναι αν θα παλέψει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Η απόδοση του διπλού πέφτει παντού και πλέον κινείται σε επίπεδα ΟΠΑΠ.

891 2 1,60 (18:30)
Η Ελσίνκι κάνει τεράστια κοιλιά στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. αγνοεί την νίκη επί έξι σερί αγωνιστικές (!!) Απόρροια αυτής της κοιλιάς είναι όχι μόνο να πέσει απ την κορυφή αλλά να βρεθεί και στο -6, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές. Αντιλαμβάνεστε πλέον ότι περιθώρια για νέα γκέλα ΔΕΝ υφίστανται, αν φυσικά η Ελσίνκι θέλει να έχει ελπίδες για πρωτάθλημα και έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Κότκα είναι στην τελευταία θέση, θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια μιας και παίζει τη ζωή της αλλά όσο ντεφορμέ και αν είναι η Ελσίνκι, οφείλει να ξυπνήσει, ή τώρα ή ποτέ. Ή ταν ή επί τας..

καλή τύχη.