Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠΟ 1,50 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 6,25

Αφήνοντας στην άκρη τους περιττούς προλόγους πάμε κατ ευθείαν στα προτεινόμενα σημεία για σήμερα Σάββατο.

535 2 1,70 (17:00)
Η Λέστερ, με τον Ρανιέρι στον πάγκο θυμίζω, τρελαίνει κόσμο σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές ευρισκόμενη στην 4η θέση και ούσα η μοναδική αήττητη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ (!!!). Ποια; η Λέστερ που όλοι μας και λόγω Ρανιέρι την είχαμε για υποβιβασμό. Ομολογώ ότι αν μου λέγανε τον Αύγουστο ποια ομάδα μετά από έξι αγωνιστικές θα ήταν αήττητη, ε σίγουρα η τελευταία που θα λεγα και θα λέγατε όλοι σας ήταν η Λέστερ. Βέβαια ας μην προδικάζουμε τη συνέχεια, η εκτίμηση μου είναι ότι αργά ή γρήγορα το παραμύθι θα έχει και δράκο. Αναμένω από ένα σημείο και έπειτα η Λέστερ να αρχίσει να ξεφουσκώνει. Η Άρσεναλ απ την άλλη προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την Τσέλσι, όπου ήταν υποδεέστερη της Τσέλσι και δίκαια ηττήθηκε. Ήταν η δεύτερη ήττα για την ομάδα του Βενγκέρ μετά από εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Αμφότερες με υποχρέωσεις μεσοβδόμδα για το Λιγκ Καπ, όπου επίσης αμφότερες πήραν την πρόκριση κόντρα σε Γουεστ Χαμ και Τότεναμ Αντίστοιχα. Με την μόνη διαφορά ότι η Λέστερ χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Γουεστ Χαμ. Θέμα κούρασης δεν υφίσταται, αφού τόσο ο Ρανιέρι όσο και ο Βενγκερ ξεκούρασαν παίχτες. Το διπλό κυκλοφορεί στο 1,83 κατά μ.ο έξω και κρίνεται ως επαρκές.

542 Χ 4,10 2 6,25 (17:00)
Η έκπληξη της ημέρας. Πραγματικά δυσκολεύομαι να εξηγήσω αυτό το 1,37 της Λίβερπουλ. Μία Λίβερπουλ που είναι για λύπηση. Μία Λίβερπουλ παρ ότι με βασικούς δε μπόρεσε να κερδίσει την Καρλάιλ για το Λιγκ Καπ και χρειάστηκε τα πέναλτι για να προκριθεί. Το Ανφίλντ γκρινιάζει, η πίεση είναι πλέον αβάσταχτη και ο Ρότζερς λίγο πριν την απόλυση με τα πρώτα ονόματα για την αντικατάστασή του ήδη να έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Αντσελότι και Κλοπ προβάλλουν ως τα φαβορί. Οι παίχτες λίγο ξενερωμένοι, λίγο απογοητευμένοι απ την όλη κατάσταση και μένει ένας Φιρμίνιο, ένας Κουτίνιο να παλεύουν. Δε γίνεται ομάδα έτσι. Σήμερα θα λείψει για ακόμη μία φορά ο Μπεντέκε και ο φιρμίνιο που είναι ακόμα τραυματίες. Απ την άλλη ούτε η Βίλα έχει ξεκινήσει καλά αφού έχει 4 ήττες σε έξι παιχνίδια και για να σας είμαι ειλικρινής ήθελα μία καλύτερη ομάδα για να κοντράρω τη Λίβερπουλ αλλά θα το επιχειρήσω και με τη Βίλα που έρχεται από νίκη ψυχολογίας στο Λιγκ Καπ επί της Μπέρμπιγχαμ όπου θα της δώσει την απαιτούμενη ώθηση εν όψει του σημερινού παιχνιδιού. Και στη Βίλα ο Σέργουντ παίζει το κεφάλι του, αν δείτε και στις αποδόσεις των μπουκ τόσο ο Ρότζερς όσο και ο Σέργουντ είναι μέσα στους 4 προπονητές, που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να απομακρυνθούν απ τους πάγκους. Η Βίλα σίγουρα δεν είναι έτοιμη (αγωνιστικά) αλλά αυτή τη Λίβερπουλ μετά και το παιχνίδι απ την Καρλάιλ είχα αποφασίσει να την κοντράρω. Και αν φυσικά υπάρξει γκέλα, θεωρώ δεδομένο και την απόλυση του Ρότζερς για να τερματιστεί η αρρωστημένη κατάσταση στο Λιμάνι. Στην κόντρα λοιπόν.

888 2 1,50 (17:00)
Δε χρειάζονται και ιδιαίτερες αναλύσεις. Η Γκρίσμπι, η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ στην Κόνφερενς, προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και η διαφορά απ την πρώτη θέση έχει φτάσει ήδη στους 10 βαθμούς. Κόντρα στη Σάουθπορτ που στόχος της είναι η παραμονή και υπολείπεται αρκετά σε ποιότητα έναντι των φιλοξενουμένων, νομίζω θα επανέλθει στις νίκες. Συνεπώς κρατάμε το διπλό για να κλείσει κανείς κάποιο δελτίο. Γύρω στο 1,60 η εύλογη τιμή, λίγο χαμηλότερα στο 1,53 κυκλοφορεί.

996 1 1,53 (21:30)
Η Σταντάρ κάθε άλλο παρά καλά έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. όντας στην προτελευταία θέση με δύο νίκες σε 8 αγωνιστικές, έχοντας προλάβει να φάει μία τεσσάρα απ τη Γάνδη την προηγούμενη αγωνιστική και μία εφτάρα απ τη Μπριζ. Βέβαια η 4αρα απ τη Γάνδη είναι μαγική εικόνα. Αφενός στο α ημίχρονο η Σταντάρ ήταν πολύ καλύτερη, είχε προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 2λεπτό, πίεζε για το δεύτερο και κόντρα στη ροή του αγώνα στο 42 έγινε το 1-1, στο 45 μένει με 10 και δέχεται το 2-1. Στο 62 δέχεται το 3-1, στο 64 μένει με 9 παίχτες και στο 90 διαμορφώνεται το τελικό 4-1. Σήμερα υποδέχεται τη Λέουβεν και αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες. Η Λέουβεν και αυτή έχει μόλις δύο νίκες σε 8 αγωνιστικές. Φυσιολογικά πράγματα, για τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας την αναμένουμε.

Καλή τύχη και φυσικά όπως πάντα θα τα πούμε σε facebook και Twitter για το καθιερωμένο live betting.