Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ VALUE ΤΟ 2,40

Εξαιρετική μέρα η χθεσινή, όπου πλήρωσε εύκολα θα έλεγα η δυάδα του site με Γαλατασαράι διπλό και άσσο Τσέμνιστερ. Μόνο στο live δεν τα πήγαμε καλά διότι η Τσέλσι παρ ότι κατάφερε να ισοφαρίσει και άρα πιάναμε το ασιατικό -0,5 που προτάθηκε στο 0-1, δέχθηκε στα καπάκια το 1-2 και έγινε η κηδεία. Άραγε του Μουρίνιο του φταίει ακόμα η Καρνέιρο;

Εν πάση περιπτώσει, πάμε στα σημερινα, αφού πρώτα σας υπενθυμίσω να μην παραλείπετε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις προτάσεις και ειδικότερα στο live.





1354 2 2.40 (16:00)
Καταρχήν το 2,40 του ΟΠΑΠ, είναι απ τις υψηλότερες τιμές της αγοράς. Η Μπραν μπορεί να μην είναι εντυπωσιάζει με την απόδοση και τη σταθερότητα της, μετρώντας μόλις τρεις νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια ωστόσο δεν παύει να είναι το πιο βαρύ όνομα της κατηγορίας και να βρίσκεται ισόβαθμη με την Κρίστιανσουντ στην 2η προνομιούχο  θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Έχει καλό υλικό και εκτός έδρας μετρά (3-6-2). Απ την άλλη η Στρόμεν είναι στην 8η θέση, δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση και προέρχεται απ την ισοπαλία στην έδρα της Φόλο όπου πρέπει να αισθάνεται και αρκετά τυχερή. Το διπλό δε σας κρύβω ότι το περίμενα πιο χαμηλά. Και στο 2,40 που μου το δίνει ο ΟΠΑΠ το παίζω κι ας το χάσω.

122 2 1,95 (21:30)
Ο ΠΑΟΚ που μέχρι στιγμής, σε αυτά τα λίγα δείγματα γραφής που έχουμε, ο Τούντορ κάνει εξαιρετική δουλειά. Βλέπεις μία ομάδα με πλάνο που ξέρει τι επιζητά μέσα στο γήπεδο. Ο Άρνεσεν και ο Τούντορ μάλλον είναι οι καλύτερες μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά πήρε άνετη πρόκριση επί της Μίτιλαντ απ το πρώτο παιχνίδι και πήγε για τουρισμό στη Δανία. Στη πρεμιέρα βέβαια του πρωταθλήματος έμεινε στο 0-0 με τη Ξάνθη. Όπου σε σχέση με αυτό το παιχνίδι επιστρέφει ο σημαντικότατος Κάτσε στο χώρο του κέντρου ενώ ο Αθανασιάδης μάλλον παραμένει εκτός. Απ την άλλη και ο ΠΑΣ ξεκίνησε με ισοπαλία μέσα στην έδρα της Βέροια, δείχνοντας καλά στοιχεία στα μετόπισθεν, έκανε το παιχνίδι του, προηγήθηκε νωρίς για να δεχθεί την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς της πρεμιέρας με νίκη σήμερα στις Ζωσιμάδες. Προφανώς και δεν είναι εύκολο το παιχνίδι, θα δυσκολευτεί πολύ ο ΠΑΟΚ αλλά είναι στις δυνατότητές του να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα σαν κερασάκι στην τούρτα, να βάλουμε και τις πωλήσεις των Χαρίση και Κοροβέση στον ΠΑΟΚ και τα ζεστά χρήματα του Σαββίδη που μπήκαν στα ταμεία του ΠΑΣ;

743 1 1,45 (21:30)
Νομίζω τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δε βλέπω έκπληξη, οι νυχτερίδες που στην πρεμιέρα έμειναν στο 0-0 εκτός έδρας με τη Βαγιεκάνο πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, σε συνδυασμό με την πρόκριση επί της Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κάμψει την αντίσταση της πολύ μέτριας, ειδικά εκτός έδρας, Λα Κορούνια. Σημείο που μοιάζει ιδανικό για να κλείσει κάποιος μία τριάδα.

Καλή τύχη.