Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....

Εξαιρετική μέρα η χθεσινή, πλήρωσε η δυάδα με Σάλκε και Σέφιλντ, ξεκούραστα με συνολική απόδοση στο 4,50+. Πέρασε και στο live η Μπουγιουκσεχιρ που προτάθηκε σε Facebook και Twitter. 

Χτες το βράδυ εκεί γύρω στις 02:00-02:30 τα ξημερώματα, μπαίνω και κοιτάζω διακυμάνσεις αποδόσεων στα Βραζιλιάνικα που ξεκινάγανε στις 03:00 και συγκεκριμένα τη Σάο Πάολο με τη Γκοιας. Βλέπω ξαφνικά τον άσσο να έχει βγάλει φτερά και να έχει τσιμπήσει προς τα πάνω. Εκεί ηχούν τα πρώτα καμπανάκια, διότι δεν υπήρχε λογική. Όλα έδειχναν Σάο Πάολο. Ξεκινά το παιχνίδι, το κοιτάζω στο live, η απόδοση στο 20 είχε φτάσει σχεδόν στο 2,00. Κάπου εκεί είπα στην παρέα μου, το παιχνίδι έχει τελειώσει πριν καν ξεκινήσει.... 0-2 στο ημίχρονο και 0-3 τελικό. Νομίζω δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι παραπάνω... ο νοών νοείτω... 

Πάμε στα σημερινά,

415 Χ 3,30 2 3,05 (18:00)
Το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Τσέλσι του Μουρίνιο. Η Σίτι εντυπωσίασε στην πρεμιέρα, πέρασε εύκολα απ την έδρα της Γουεστ Μπρομ με 0-3 και το σκορ λέει την πλήρη αλήθεια. Ντεμπούτο έκανε ο Στέρλινγκ όπου μαζί με Σίλβα και Ναβας πίσω απ τον Αγκουέρο, συνθέτουν τριάδα ικανή να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα. Απ την άλλη η Τσέλσι γκέλαρε με την Σουόνσι, μένοντας στο 2-2 και τον Μουρίνιο να ρίχνει το φταίξιμο στη γιατρίνα της ομάδας επειδή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά για να βοηθήσει τον πεσμένο στο χορτάρι Αζάρ. Άλλο που δεν ήθελαν και οι Αγγλοί και το τόσο, το έκαναν τοοοοοοσο. Εν πάση περιπτώσει, η Τσέλσι δεν ήταν καλή, δεν έχει βρει τα πατήματά της αλλά απ την άλλη ο Μουρίνιο κάτι τέτοια ντέρμπι τα προσεγγίζει με το γνωστό τρόπο του να μη χάσει. Και μέσα στην έδρα της Σίτι μετρά (5-1-10). Συνεπώς κλείνω προς το Χ. Κάπου στο 1-1.

426 2 1,90 (19:00)
Η Μερσίν λόγω απαγόρευσης των μεταγραφών που της εχουν τεθεί για οφειλές σε ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να χάσει 2-3 βασικούς παίχτες, να μην αναπληρώσει τα κενά ενώ η σημαντικότερη αλλαγή είναι αυτή στον πάγκο  όπου ο απόλυτα πετυχημένος Καλιμπάι όδευσε για την Κασίμπασα και στη θέση του η διοίκηση προσέλαβε τον Μεσουτ Μπακάλ ο οποίος δεν θεωρείται και κάτι το ιδιαίτερο. Κάπως έτσι λοιπόν προμηνύεται δύσκολη χρονιά για την Μερσίν. Απ την άλλη στη Μπεσίκτας το χρήμα ρέει άφθονο.... λόγω μεταγραφής Ντεμπα Μπα.... και έγιναν μεταγραφές που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα. Έτσι λοιπόν στον πάγκο στη θέση του Μπίλιτς ήρθε ο Γκουνιές. Αποκτήθηκε ο Μάριο Γκόμες στη θέση του Ντεμπα Μπά, ο Κουαρέσμα και ο αρχηγός της Χοφενχαιμ, ο καλός δεξιός μπακ Μπεκ, στις μεταγραφές που ξεχωρίζουν. Υπάρχουν φιλοδοξίες όπως γίνεται αντιληπτό στην ομάδα, μετά τις δύο τρίτες θέσεις της εποχής Μπίλιτς φέτος ο πήχης ανεβαίνει. Το διπλό στο 2,00-2,10 που κυκλοφορεί, λέω και ευχαριστώ.

Καλή τύχη.