Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ

Χρόνια πολλά σε όλους!! 15 Αυγούστου σήμερα, εικάζω ότι οι περισσότεροι εξ υμών θα έχετε να κάνετε σημαντικότερα πράγματα απ το να ασχοληθείτε με το στοίχημα. Ήδη η Αθήνα έχει αδειάσει, σήμερα έφυγαν και οι τελευταίοι, για μία μικρή απόδραση απ τη δύσκολη καθημερινότητα. 

Στα δικά μας τώρα, το κουπόνι είναι αρκετά δύσκολο. Θέλει προσοχή γιατί είμαστε ακόμα στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων και δεν έχουμε σαφή εικόνα των ομάδων. Έτσι λοιπόν κράτησα μία δυάδα για σήμερα,

346 2 2,15 (16:30)
Πρεμιέρα με ντέρμπι για τη Μπουντεσλίγκα, Βέρντερ Σάλκε να αναμετρούνται στο Βέζερ Στάντιουμ. Η Βέρντερ και φέτος δεν αλλάζει φιλοσοφία, με τον Ρόμπερτ Ντουτ στον πάγκο, προερχόμενος απ τις ακαδημίες, συνεχίζοντας το πλάνο με την προώθηση πιτσιρικάδων κάτι που πέρσι του βγήκε και η Βέρντερ πάλεψε για μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Μεταγραφικά έχασε δύο βασικούς παίχτες, τον πρώτο σκορερ της Ντι Σάντο και τον φορ Ζελκε. Μπήκε ζεστό χρήμα στα ταμεία, περί τα 10 εκατ. ευρώ. Πήρε παίχτες για να καλύψει τα κενά, με τον Γιόχανσον απ την Αλκμάαρ να ξεχωρίζει. Απ την άλλη η Σάλκε όπως αναμενόταν έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Ντι Ματέο, ο οποίος δεν μπόρεσε εκ του αποτελέσματος να περάσει τη φιλοσοφία που ήθελε στην ομάδα, βασικά δεν ταίριαζε ο τρόπος παιχνιδιού που είχε επιλέξει ο ίδιος να εφαρμόσει με αποτέλεσμα να μείνει η Σάλκε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Στη θέση του η διοίκηση προσέλαβε τον Μπραιτενράιτερ πρώην τεχνικό της Πάντεμπορν, επιτυχημένο μεν, αφού ανέβασε την Πάντεμπορν και πάλεψε μέχρι τέλους την παραμονή αλλά παντελώς άπειρο. Μεταγραφικά η Σάλκε πήρε τον Ντι Σάντο απ τη Βέρντερ που θα είναι δίδυμο μπροστά με τον Χούντελααρ, πήρε επίσης τον εξαιρετικό ταλαντούχο χαφ Γκαις απ την Μάιντζ ενώ έχει πλέον υγιή και τον Ντράξλερ. Η παραδοση λέει 0-2-7. Το διπλό κυκλοφορεί ακόμα και στο 2,35. Μου κάνει, μιλάμε για πρεμιέρα, αλλά αξίζει το ρίσκο.

372 1 1,85 (17:00)
Η Σέφιλντ παρ ότι θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο έχοντας το πληρέστερο ρόστερ της κατηγορίας εν τούτοις στα δύο πρώτα παιχνίδια κάθε παρά έχει εντυπωσιάσει..Και στο τελευταίο παιχνίδι στο Λιγκ Καπ κόντρα στην υποδεέστερη Μόρκαμ επιβλήθηκε με 1-0 με γκολ στα χασομέρια. Υπάρχει πίεση στον Άκτινς με το καλημέρα. Απ την άλλη η Τσέστερφιλντ θεωρείται απ τις ομάδες που θα κινηθούν στην μέση της κατηγορίας, έχει χάσει και κάποια βασικά της στελέχη σε σχέση με πέρσι. Προέρχεται απ την ήττα στην παράταση με 3-1 απ την Καρλάιλ. Φυσικά και δεν αποτελεί εύκολη λεία για τη Σέφιλντ όπου θα πρέπει να αποδείξει στο χορτάρι τον φαβοριτισμό της και θεωρώ έστω με μισό μηδέν θα το πάρει το παιχνίδι.

Καλή τύχη.