Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ - ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ

Από Αύγουστο χειμώνα και από Μάρτη καλοκαίρι έλεγαν οι παλιοί... Καλό μηνά σε όλους κ ελπίζω να βρείτε χρόνο (και χρήμα) για να αποδράσετε από το κλεινών άστυ. Επί των στοιχηματικών, ψιλογεμίζει το κουπόνι αν και το κυρίως μενού ξεκινάει απ την επόμενη βδομάδα όπου θα αρχίσουμε να μετράμε πρεμιέρες των "μεγάλων" πρωταθλημάτων. Διότι ναι μεν το κουπόνι του ΟΠΑΠ είναι ογκοδέστατο αλλά ουδείς σοβαρός άνθρωπος θα παίξει Ουζουμπεκιστάν, Λευκορωσία και τοπικά πρωταθλήματα της Αυστραλίας.

271 1 1,55 (21:00)
Μπήκε με το δεξί η Οστάνδη στο πρωτάθλημα νικώντας με 3-1 την Μαλίν. Η Οστάνδη πρόκειται για ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, που απ τη στιγμή που ανέβηκε κάθε χρόνο κάνει μικρά βήματα προόδου. Ουδέποτε κινδύνεψε και σοβαρά με τον υποβιβασμό. Και φέτος εκτιμώ ότι θα έχει άνετη παραμονή και ότι άλλο προκύψει καλοδεχούμενο. Έκανε καλές μεταγραφές, όπως ο Σιριάκ και ο Ρόζεναλ. Η Βέστερλο απ την άλλη φέτος αποδυναμώθηκε και δεν αποκλείεται φέτος να μπλέξει άσχημα. Προέρχεται απ την ισοπαλία έκπληξη μέσα στη Γάνδη με 1-1 αλλά σήμερα θεωρώ ότι δύσκολα θα πάρει δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα. Άσσος λοιπόν γύρω στο 1,60-1,65 κυκλοφορεί.

215 1 3,50 Χ 3,45 (21:30)
Βόλφσμπουργκ Μπάγερν ο τελικός του Σούπερ Καπ Γερμανίας, με τη Βόλφσμπουργκ να γίνεται το αντίπαλο δέος της Μπάγερν. Μία ομάδα που ρέει το χρήμα άφθονο και όπου το χρήμα ρέει άφθονο και συνδυάζεται με προσεκτικές κινήσεις, τότε το αποτέλεσμα είναι σαν την περσινή Βόλφσμπουργκ, όπου οι Λύκοι βρέθηκαν στην 2η θέση. Οι Λύκοι και φέτος στοχεύουν ψηλά, αποκτήθηκε ο Κρόουζε ο φορ απ τη Γκλάντμπαχ για το εύκολο γκολ. Παρέμεινε και ο παιχταράς Ντε Μπρούιν παρά το ασφυχτικό πρέσινγκ της Μάντσεστερ Σιτι και όλα δείχνουν ιδανικά για τους Λύκους. Απ την άλλη η Μπάγερν παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν εντυπωσίασαν, κάθε άλλο μάλιστα και οι γκρίνιες για τον Πεπ Γκουαρντιόλα πολλαπλασιάστηκαν, ειδικά με τον αποκλεισμό δια περιπάτου απ την Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι είναι χρονιά ορόσημο για τον Πεπ αφού νέα αποτυχία θα σημάνει και το τέλος του απ τον πάγκο των Βαυαρών. Στο μεταγραφικό παζάρι πήρε τον Ντάγκλας Κόστα απ τη Σαχτάρ, καλή ποιοτική μεταγραφή όπως φυσικά και τον Αρτούρο Βιδάλ απ τη Γιουβεντους, που θα καλύψει το κενό του Σβαιστάνγκερ που πήγε στη Μάντσεστερ Γ. Το θέμα για τους Βαυαρούς είναι τι γίνεται με τους Ριμπερί και Ρομπέν που πιο πολύ καιρό είναι τραυματίες παρά παίζουν. Και σήμερα ο Ριμπερί είναι εκτός, ενώ ο Ρομπέν θα ναι στον πάγκο. Στον πάγκο αναμένεται να δούμε και τον Βιδάλ μιας και έχει 1-2 προπονήσεις με τους Βαυαρούς εκτός και αν ο Πεπ κάνει την έκπληξη και τον χρησημοποιήσει εξαρχής. Οι ομάδες του Γκουαρντιόλα σπάνια είναι έτοιμες τέτοια εποχή και αν μη τι άλλο οι αποδόσεις στην κόντρα δελεάζουν και θα μπουν στο παιχνίδι μου, με το ανάλογο ρίσκο φυσικά.

Μη ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις στο live όπου και χτες στήσαμε ένα πανηγύρι με αποκορύφωμα τη Λαβάλ στο 3,70.

Καλή τύχη.