Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Διαβάζω με "έκπληξη" τα διθυραμβικά λόγια απ τις φυλλάδες για τη χθεσινη εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Μάλλον άλλο παιχνίδι θα έβλεπα, δεν εξηγείται αλλιώς. Προφανέστατα οι παίχτες του Αναστασίου επέδειξαν έναν ποδοσφαιρικό εγωισμό αλλά η εμφάνιση του Παναθηναϊκού, ειδικά στην άμυνα ήταν για γέλια και για κλάματα. 

Ο Αναστασίου εγκλημάτησε κατά της ποδοσφαιρικής επιστήμης με τις αλλαγές που έκανε. Αδιανόητες αλλαγές τα έγραφα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και απλά ο Παναθηναικός δεν το πλήρωσε. Για να το πω απλά, αν ο Αναστασίου επιλέξει 11αδα με τη χώνα τον Τριανταφυλλόπουλο πίσω, με Ατζαγκούν στα χαφ στο Βέλγιο, το ερώτημα δε θα είναι αν θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός αλλά το πόσα γκολ θα δεχθεί. Γιατί αν στη θέση της Μπριζ ήταν μία σοβαρή ομάδα, τα δώρα του Τριαντα θα τα είχαν κάνει γκολ.

Εν πάση περιπτώσει, σημασία έχει ότι πληρωθήκαμε τον άσσο, που ήταν και το δυνατό μου σημείο και με cash out στο 80, όπως το έγραψα live σε facebook και twitter μιας και επιβαλλόταν αφού η άμυνα δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη. Όσον αφορά τον άσσο της Φενερ που επίσης προτάθηκε, η Φενερ παρ ότι δεν το είδα το παιχνίδι απ ότι διάβασα ήταν τυχερή που δεν έχασα κάνοντας μετριότατη εμφάνιση και δεν δικαιολογήθηκαν επ ουδενί οι μεγάλες μεταγραφές.

Πάμε στα σημερινά, όπου θα κρατήσω μόνο την έκπληξη με το Χ2 της Παρτιζάν.

146 Χ 3,15 2 3,45 (21:30)
Καταρχήν θεωρώ δυσανάλογο το σετ των αποδόσεων και αδυνατώ να καταλάβω από που προκύπτει αυτός ο φαβοριτισμός της Στεάουα. Η Στεάουα όπου κάθε άλλο παρά καλή ήταν η εικόνα της το σάββατο με την Κλουζ, ούτε στα φιλικά έπαιξε καλά ενώ στον προηγούμενο γύρο κέρδισε εκτός έδρα την Τριενστιν 0-2 και στη ρεβάνς της Ρουμανίας βρέθηκε να χάνει με το καλήμερα με το ίδιο σκορ για να ισοφαρίσει στο β ημιχρονο και στο 84 να κάνει το 3-2. Το κλίμα πάντως στην ομάδα δεν είναι καλό με τους οπαδούς να γκρινιάζουν ελέω της μη ενίσχυσης της ομάδας. Το σημερινό παιχνίδι με την Παρτιζάν είναι κεκλεισμένων των θυρών. Η Παρτιζάν απ την άλλη μέχρι στιγμής έχει δείξει σε πολύ καλή κατάσταση, πέρασε τον προηγούμενο γύρο με δύο νίκες επί της Ντίλα Γκορι ενώ στο σαββατιάτικο παιχνίδι επί της Γιαγκόντινα τις έκοψε έξι τεμάχια και είπε και ευχαριστώ. Υπάρχει πίστη για καλό αποτέλεσμα, η διαφορά των ομάδων δεν είναι τόση όσοη δείχνουν οι αποδόσεις και συνεπώς το Χ2 συνιστά ευκαιρία. Κατά την άποψή μου το σετ έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένο και συνιστά στοιχηματική ευκαιρία η κόντρα της Στεάουα.

Καλή τύχη.