Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΩ...

Μετά απ το αναγκαίο διάλειμμα ξεκούρασης ενός μηνός όπου φυσικά το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μηδαμινό, όπως κάθε χρόνο από σήμερα θα είμαστε και πάλι μαζί, σε καθημερινή βάση πλέον. Καλή στοιχηματική σεζόν να έχουμε, σε δύσκολες συγκυρίες.... Σήμερα έχουμε παιχνίδια για την τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και επί της ουσίας έχω κρατήσει δύο άσσους του Παναθηναικού και της Φενέρμπαχτσε. Αμφότεροι σε πολύ καλές αποδόσεις του 2,40 κατά μ.ο

451 1 2,20 (21:00)
Καταρχήν φαβορί είναι η Μπριζ, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι αποδόσεις για πρόκριση. Ασχέτως αν και ο ίδιος ο Αλαφούζος να έστηνε την κλήρωση, διαφορετικό αντίπαλο δεν θα επέλεγε. Η κληρωτίδα χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό, κυρίως λόγω της δυναμικότητας των άλλων ομάδων. Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος στα φιλικά, με άμυνα παιδική χαρά και ότι πήγαινε στο τέρμα έγραφε. Αν μάλιστα παρατήρησε κανείς, τη διακύμανση των αποδόσεων στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά την ήττα απ το φιλικό με την Ουντινέζε στη Λεωφόρο, θα διαπίστωσε ότι απ το 2,17 που είχε ανοίξει ο άσσος ανέβηκε μέχρι και στο 2,50. Φυσιολογικό με βάση την εικόνα του Παναθηναϊκού. Βέβαια, η Κλαμπ Μπριζ δεν είναι η ομάδα μεγαθήριο, δεν τρομάζει για να το πω απλά. Και ο Παναθηναϊκός σήμερα καλείται, αφενός να κρατήσει πίσω το μηδέν και αφετέρου να πάρει την πολυπόθητη νίκη για να πάει με άλλον αέρα στο Βέλγιο. Το κλειδί για μένα είναι η άμυνα. Ο Σάντσεθ δείχνει ανέτοιμος, να δούμε πως θα αντεπεξέλθει με τον Ταυλαρίδη δίπλα του. Είναι ένα ερωτηματικό. Επίσης ο Πράνιτς που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Βέμερ στα δεξιά. Με απλά λόγια τα 3/4 της άμυνας των Πρασίνων είναι αλλαγμένα σε σχέση με πέρσι. Απ τη μέση και μπροστά υπάρχει η ποιότητα που θα βγάλει φάσεις. Η άμυνα των Βέλγων δεν είναι και το μεγάλο τους ατού. Η Μπρίζ θα χτυπήσει στην κόντρα, μπροστά είναι πολύ επικίνδυνη και θέλει προσοχή. Θεωρώ ότι έστω και δύσκολα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει τη νίκη. Επειδή όμως μιλάμε για στοίχημα, το 2,50 του άσσου που το πρόλαβα εγώ ή 2,35-2,40 που έχει υποχωρήσει πλέον, είναι απόλυτα ικανοποιητικό. Αν μου το έδιναν στο 2,00 δεν θα ασχολιόμουν στο 2,50 λέω και ευχαριστώ. Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.

454 1 2,05 (21:00)
Η Φενερμπαχτσέ έχει προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές, μεταγραφές που έχουν προκαλέσει ντόρο τόσο εντός Τουρκίας όσο και στην Ευρώπη και φυσικά απίστευτο ενθουσιασμό στους οπαδούς της και το Σουκρου Σαράτσογλου σήμερα θα πάρει φωτιά. Μιλάμε για μεταγραφές όπως του Νάνι, του Φαν Πέρσι, του Φερναντάο, του Κάιερ, του Ντε Σόουζα και φυσικά με νέο προπονητή, τον γνωστό μας Βίτορ Περέιρα. Ο Αζίζ Γιλντιριμ τίναξε την μπάνκα στον αέρα. (Ο οποίος Αζιζ, Τουρκος μεγιστάνας, έχει παντρευτεί Ελληνίδα). Φυσικά όλες αυτές οι μεταγραφές έχουν σαν στόχο μία (τουλάχιστον) αξιοπρεπή πορεία στα Ευρωπαϊκά σαλόνια στην επιστροφή της σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά την τιμωρία που της είχε επιβληθεί. Στα φιλικά έδειξε ότι είναι απόλυτα έτοιμη με 7 νίκες σε 8 παιχνίδια αλλά τα σπουδαία είναι σήμερα, για να μην πω το κλισέ "όλα τα λεφτά" κυριολεκτικά και μεταφορικά!! Απ την άλλη η Σαχταρ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, με πορείες στην Ευρώπη, με εμπειρίες και αξιόλογο ρόστερ, πλην όμως είναι αποδυναμωμένη. Έχασε μεταξύ άλλων και τον κορυφαίο Λουιζ Αντριάνο που υπέγραψε στη Μίλαν για την επόμενη 5ετια. Και εδώ ο άσσος προσφέρεται στο γενναιόδωρο 2,40. Μπορεί να είναι πιο έτοιμη η Σαχταρ μιας και το Ουκρανικό πρωτάθλημα ξεκίνησε αλλά το επίπεδο του ρόστερ της Φενέρ κάνει το 2,40 του άσσου να φαίνεται value.

Αυτά για σήμερα και φυσικά θα τα πούμε στο Live σε facebook και Twitter. Οπότε μην παραλείπετε να κάνετε Like και Follow αντίστοιχα για να ενημερώνεστε άμεσα.

Καλή τύχη.