Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ 5,75 ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΙΚΟ Χ ΣΤΟ 2,85 ΑΠ ΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ

Κακά τα ψέμα η στοιχηματική σεζόν έχει τελειώσει και απλά θα παίξουμε λίγες καθυστερήσεις με το Κόπα Αμέρικα. Γι αυτό όπως θα έχετε διαπιστώσει δεν ανεβάζω και στήλη με εκτιμήσεις στο site την τελευταία βδομάδα και κάπως έτσι θα πάμε μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ως είθισται δηλαδή κάθε χρόνο. Στήλη θα ανεβαίνει όταν έχω να πω κάτι, όταν δεν έχω απλά σιωπώ. Το να ανεβάσω στήλη για να πάρω λίγη επισκψημότητα παραπάνω, δεν το χω κάνει ΠΟΤΕ και ούτε πρόκειται. 

Σήμερα όμως υπάρχει ενδιαφέρον σε ένα παιχνίδι της Β Εθνικής για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν,

Ηρακλης Ψαχνών Παναιγιάλειος Χ 2,85 (17:30)
Τελευταία αγωνιστική των πλέι αουτ της Football league, με τον Παναιγιάλειο να θέλει μία ισοπαλία στα Ψαχνά για να σωθεί και μαθηματικά. Τα ψαχνά έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά. Καλλιθέα με 18β., Ερμιονίδα με 18β και Παναιγιάλειος με 20β. παλεύουν για την αποφυγή της μίας επιπλέον θέσης του υποβιβασμού. Άρα ο Παναιγιάλειος κρατά την τύχη στα χέρια του και με νίκη ή ισοπαλία μένει στην κατηγορία. Αν χάσει θέλει μη νίκη είτε της Καλλιθέας είτε της Ερμιονίδας. Η Ερμιονίδα παίζει με την τελευταία, υποβιβασμένη και αδιάφορη Επισκοπή και τη νίκη θα την πάρει. Το θέμα ότι αν κερδίζει και η Καλλιθέα, τον αδιάφορο Αχαρναικό, τότε πέφτει η Ερμιονίδα διότι στη μεταξύ τους ισοβαθμία, υστερεί. Θεωρώ ότι ο Παναιγιάλειος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα το βρεί αυτό που θέλει, ενώ κάτι ότι τα Ψαχνά δίνουν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στη Β Εθνική, κάτι ότι έχουν δείξει μία βελτίωση, δεν αποκλείεται να συμβιβαστούν στο Χ και άπαντες να φύγουν αγκαλιασμένοι.

Όσον αφορά το παιχνίδι στον τρίτο τελικό της Α1 στο μπάσκετ, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων θεωρώ ότι αποδόσεις του διπλού που κυμαίνονται στο 5,75 προκαλούν. Θα μου πείτε, ο Παναθηναικός είναι ένα επίπεδο κάτω απ τον Ολυμπιακό. Ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Υστερεί σε εναλλακτικές λύσεις ενώ με μεταγραφές τύπου Κούπερ και Μόργκαν δεν πας πουθενά. Τα έχω γράψει πολλάκις αυτά τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter. Απ την άλλη, το στοίχημα είναι απόδοση. Στο 5,75 θα παίξω διπλό και ας με πουν τρελό. Μπορεί το βράδυ να έχω ξεφτιλιστεί, αλλά δέχομαι να πάρω το ρίσκο για μία απόδοση του 5,75.

ΥΓ: Για την Εθνική τα έγραψα το πρωί στο άρθρο μου..... Αν και οι λέξεις χάνουν το νόημα τους από ένα σημείο κ ύστερα.

Καλή τύχη