Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ VALUE BET

Έχοντας 2 στα 4 στις χθεσινές προτάσεις, αντιλαμβάνεστε ότι δεν τα πήγαμε καλά και δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας. Για ακόμα μία αγωνιστική στην Αγγλία έγινε της αλεπούς ο θάνατος με την Μπέρνλι να νικά μέσα στην έδρα της Χαλ, να υποβιβάζεται και μαθηματικά και μάλλον να παίρνει μαζί της και τη Χαλ στο δρόμο δίχως επιστροφή. Γενικότερα όμως δεν κύλησε καλά η μέρα. Η Στουτγάρδη στο παιχνίδι δίχως αύριο νίκησε εύκολα τη Μάιντς και μας πλήρωσε όπως και η Χόλσταιν στη Γ Γερμανίας. Πάμε στα σημερινά,

Για την τελευταία αγωνιστική της Σουπερλιγκ, επιτρέψτε μου, να μην κάνω κανένα σχόλιο ή μάλλον τα λένε όλα οι αποδόσεις... Κατά τα άλλα έλεγαν κάποιοι ότι θα γίνουμε Ζιμπάμπουε και Πακιστάν αν αποκλειστούμε απ την Ευρώπη. Δηλαδή τώρα τι είμαστε;

224 1 1,85 (18:00)
Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, Τσέλσι Λίβερπουλ. Η Τσέλσι έγινε και μαθηματικά πρωταθλήτρια στη νίκη με 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας την προηγούμενη αγωνιστική αλλά για τον Μουρίνιο αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα για το σημερινό παιχνίδι, σε ένα ντέρμπι γοήτρου. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Μουρίνιο δεν χαρίζει ούτε τον πυρετό του. Η Λίβερπουλ είναι φανερό ότι δεν τραβάει, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, ήδη στο παιχνίδι με την ΚΠΡ εμφανίστηκε ένα αεροπλανάκι πάνω απ το Ανφίλντ που έγραφε "Rongers out, Rafa in", όπως συνέβη πέρσι στο Ολντ Τράφορντ με τον Μόγιες. Αλλά να γράφει περί επιστροφή Μπενίτεθ, θα πέσει φωτιά να μας κάψει... Μια Λίβερπουλ που ζορίστηκε κόντρα στην ΚΠΡ και λυτρώθηκε στο 87 χάρη στο γκολ του Τζέραρντ, ο οποίος βέβαια προηγουμένως είχε χάσει πέναλτι. Και όταν βάζει γκολ ο αρχηγός, το Ανφιλντ, σύεται απ τις ιαχές των οπαδών της Λίβερπουλ. Θα μου προξενήσει τεράστια εντύπωση αν αυτή η άμυνα της Λίβερπουλ κρατήσει στο μηδέν τον Αζάρ και την παρέα του. Ως εκ τούτου, ο άσσος θα αποτελέσει επιλογή μου. Όχι στο 1,85 φυσικά του ΟΠΑΠ, αλλά στο 2,00+ που κυκλοφορεί έξω.

231 1 1,60 (19:00)
Αδιάφορο παιχνίδι. Η Βέροια έχει σωθεί και μαθηματικά ενώ ο Παναιτωλικός εδώ και αρκετό καιρό πετά χαρταετό. Ο Παναιτωλικός θα θέλει να ικανοποιήσει τον κόσμο του και να τελειώσει το πρωτάθλημα με μία νίκη. Μέσα στο Αγρίνιο ούτως ή άλλως ο Παναιτωλικός είναι δυνατός (9-3-4) και υποδέχεται μία Βέροια, που ναι μεν έχει σωθεί αλλά όντας μπλεγμένη άσχημα στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια, δεν αποκλείεται να μας κουνήσει μαντίλι. "Να χάσουμε με Over", τρομερή ατάκα.... Εν πάση περιπτώσει, η Βέροια πήγε στο Αγρίνιο έχοντας εκτός τους Καλτσά (30/12), Μπεν (28/10) Βεργώνη (25/2), Κάλι (16/0), Βέρτζο (23/0), Μπαργκάν (23/1) και Μπράβο (23/1) που αποχώρησε. Σημαντικές απουσίες, ούτε λίγο ούτε πολύ σήμερα απ τη Βέροια θα λείψουν 26 γκολ. Νομίζω ότι το παιχνίδι  με τον Παναιτωλικό θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και άπαντες θα περιμένουν τις εξελίξεις στα δικαστικά για τα στημένα παιχνίδια. Ο άσσος στο 1,60 φαίνεται νορμάλ. 

456 2 2,25 (22:00)
Καταρχήν το 2,25 του ΟΠΑΠ, είναι μακράν απ τις χαμηλότερες αποδόσεις για το διπλό της Σεβίλλης. Κατά μ.ο το διπλό κυκλοφορεί στο 2,62 και επ αυτού κάνουμε κουβέντα αφού αγγίζει τα όρια του Value Bet. Και εξηγούμαι. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Από τη μία Θέλτα θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της 7ης θέσης και η Σεβίλλη για να μη χάσει την επαφή της με τη Βαλένθια (η οποία απέσπασε χτες ισοπαλία στο Μπερναμπέου) και κατά συνέπεια την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σεβίλλη που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο με εμφανίσεις που σε πείθουν και ναι μεν προέρχεται απ την ήττα με 2-3 απ τη Ρεαλ σε ένα παιχνίδι όπου το φοβήθηκε παραπάνω απ όσο θα έπρεπε, ωστόσο μεσοβδόμαδα νίκησε εύκολα, 3-0 τη Φιορεντίνα και ουσιαστικά βρίσκεται με το 1,50 πόδι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η Θέλτα απ την άλλη, είναι επίσης σε καλή κατάσταση με μία μόλις ήττα σε έξι παιχνίδια, προέρρχεται απ τη γκέλα με την Αλμερία που έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην 7η θέση, ενώ εντός έδρας μετρά (7-4-6). Η Θέλτα, οκ δυσκολοκατάβλητη ομάδα είναι αλλά σήμερα έχει πέντε τιμωρημένους. Οι δύο βασικοί της επιθετικοί και πρώτοι σκόρερ ο Νολίτο και ο Λαριβέι είναι εκτός. Ο μπακ Μάγιο, ο χαφ Λόπεθ και ο στόπερ Γκαμπράλ είναι επίσης εκτός βάζοντας πολλούς πονοκεφάλους στον Μπερίσο. Αναμφίβολα μίλαμε για σημαντικότατες απουσίες. Κάτω από αυτές τις συνθήκες το διπλό της Σεβίλλης στο 2,62 είναι θεόρατο, το παίζεις και ας το χάσεις.

Καλή τύχη.