Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΒΟΛΙΚΟ Χ, MUST WIN ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ

Τελευταία Κυριακή πριν το καλοκαίρι και προτελευταία της στοιχηματικής χρονιάς. Χτες η επιλογή στη Ντόρτμουντ δεν επαληθεύτηκε αφού για πολλοστή φορά φέτος η άμυνα έμπαζε από παντού. Δίκαια η Βόλφσμπουργκ πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου. Σήμερα το κουπόνι έχει περισσότερο ενδιαφέρον και πάμε να δουμε τι έχω κρατήσει,

360 Χ 3,25 (19:00)
*Τελευταία αγωνιστική
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Αντμίρα όντας στο +2 απ την Νέουσταντ, η οποία υποδέχεται την αδιάφορη Άλταχ, με ένα βαθμό στην έδρα της Γκρόντινγκ μένει στην κατηγορία και υποβιβάζεται ανεξαρτήτου αποτελέσματος η Νέουσταντ, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί. Εικάζω ότι η Γκρόντιγκ δε θα τα δώσει όλα και για τη νίκη, αλλά επειδή παίζει εντός έδρας, ε το Χ δε θα χαλάσει καμία απ τις δύο ομάδες και θα φύγουν αγκαλιασμένοι απ το γήπεδο. Το Χ παραδόξως είναι πολύ ψηλά ακόμα και στο 3,50-3,60. 

379 2 1,50 (19:00)
*Προτελευταία αγωνιστική 
Χαμός γίνεται στη Seguda Division τόσο για την απευθείας άνοδο όσο και για τον υποβιβασμό. Χιρόνα και Σπόρτινγκ Χιχόν παλεύουν για τη 2η θέση. Η Χιρόνα είναι στο +2 απ τη Σπόρτινγκ Χιχόν και κρατά την τύχη στα χέρια της. Σήμερα φιλοξενείται απ την αδιάφορη Μαγιόρκα, που εντός έδρας μετρά (9-4-7) και έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Η Χιρόνα έχει κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της Seguda και εδώ που έφτασαν τα πράγματα, θα είναι κρίμα να χάσει την άνοδο απ την παντελώς αδιάφορη Μαγιόρκα. Το διπλό έχει υποχωρήσει αισθητά σε επίπεδα ΟΠΑΠ. Σημείο που έχει αναφερθεί ήδη απ την Τρίτη σε Facebook και Τwitter. 

381 1 1,50 (19:00)
*Προτελευταία αγωνιστική 
Συνεχίζουμε με Seguda Division και την μάχη της παραμονής. Έχουμε και λέμε. Τενερίφη 44β., Σανταντέρ 41β., Οσασούνα 41β. (υποβ.), Ουέλβα 38β. (υποβ.), Σαμπαντέλ 37β. (υποβ.). Η Σαμπαντέλ παίζει μέσα στην έδρα της Χιχόν και πρακτικά έχει ήδη ακολουθήσει την Μπαρτσελόνα Β στη Γ Ισπανίας. Και μένει να μάθουμε ποιες δύο θα είναι οι ομάδες που επίσης θα υποβιβαστούν. Η Οσασούνα παίζει με την Ουέλβα που είναι από κάτω της ενώ η Σανταντέρ υποδέχεται την Πονφεραντίνα που λογικά έχει χάσει το τρένο των πλέι οφ ανόδου. Το παιχνίδι Οσασούνα Ουέλβα κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το παιχνίδι ο θάνατός σου η ζωή μου. Η Ουέλβα σήμερα παίζει με την πλάτη στον τοίχο, θέλει νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει. Η Ουέλβα θεωρητικά έχει και τις λιγότερες πιθανότητες γιατί πέραν απ τη δική της νίκη θέλει και μη νίκη της Σανταντέρ. Η Οσασούνα απ την άλλη που μειονεκτεί σε όλες τις ισοβαθμίες, για να ελπίζει σε παραμονή θέλει νίκη, διότι αν κερδίσει η Σανταντέρ την τελευταία αγωνιστική όλα θα έχουν κριθεί. Συνεπώς είναι must win για την Οσασούνα. Η Ουέλβα που επίσης παίζει το τελευταίο της χαρτί, είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί όπου και θα το πληρώσει. Ο άσσος έχει ανέβει γύρω στο 1,65.

398 1 1,65 (20:30)
Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι με το ένα πόδι στον γ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ όντας στην πρώτη θέση των πλέι οφ και στο +7 απ τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Αναστασίου χρειάζεται απλά μία ισοπαλία σήμερα για να σφραγίσει την πρωτιά. Ένας Παναθηναικός που έπαιξε εξαιρετική μπάλα στα πλέι οφ. Κάτι που αναμφίβολα πιστώνεται στη κίνηση του Αναστασίου να βάλει ως αμυντικό χαφ τον Κουτρουμπή και ως επιτελικό χαφ, πίσω απ τους φορ τον Νίνη. Ο Νίνης θυμίζει τον παλιό καλό Νίνη και πραγματικά κάνει παπάδες. Το 0-1 της Τούμπας της προηγούμενης αγωνιστικής μάλλον κολακεύει τον ΠΑΟΚ, που κάλλιστα θα μπορούσε να χε ηττηθεί και με μεγαλύτερο σκορ. Σήμερα ο ΠΑΟΚ πάει στη Λεωφόρο, με μία ψυχολογία στο ναδίρ και με απουσίες. Αφού εκτός είναι ο Αθανασιάδης, ο Σκόνδρας, ο Τζιώλης, ο Γκαλόσα, ο Νομπόα, ο Σαλπιγγίδης και ο Γλύκος. Εκτιμώ ότι ο Παναθηναϊκός, παρ ότι βολεύεται και με το Χ, αν παίξει όπως έχει παίξει μέχρι τώρα στα πλέι οφ, δύσκολα θα γκελάρει μέσα στη Λεωφόρο. Άλλωστε η προιστορία μιλά από μόνη της, (16-1-1) στις τελευταίες αναμετρήσεις στη Λεωφόρο. Στο 1,85 ο άσσος έξω, μόλις στο 1,65 στον ΟΠΑΠ.

157 1 2,00 (21:45)
*Τελευταία αγωνιστική
Η Λάτσιο μέσα στις τελευταίες 10 μέρες, κινδυνεύει να χύσει πλήρως την καρδάρα με το γάλα, καθώς κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Πρώτα ήρθε η ήττα απ τη Γιουβέντους στην παράταση στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, κατόπιν η ήττα απ τη Ρόμα την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα παίζει με τη Νάπολι όπου αν χάσει, θα χάσει την 3η θέση και κατά συνέπεια το Τσάμπιονς Λιγκ. Απ την άλλη εκεί όπου η 3η θέση έμοιαζε με όνειρο για τη Νάπολι εν τούτοις σήμερα με νίκη την αρπάζει απ τη Λάτσιο. Στο τελευταίο παιχνίδι του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο των Περτενοπέι με τα δημοσιεύματα να λένε πως τη θέση του θα πάρει ο Μιχαίλοβιτς. Η Νάπολι κρατά την τύχη στα χέρια της, ναι μεν η Λάτσιο πάει για δύο αποτελέσματα αλλά με ένα όμως καταρρακωμένο ηθικό. Η Νάπολι σίγουρα θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα αν κρατήσει και στα μετόπισθεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να στείλει τη Λάτσιο στο καναβάτσο. Η απόδοση του άσσου, πέφτει παντού και πλέον κυμαίνεται σε επίπεδα ΟΠΑΠ. 

Καλή τύχη.