Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΒΟΡΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ LIVE

Ξεκινώντας απ τα του Σαββατοκύριακου μιας και δεν ανέβασα στήλη το προηγούμενο διήμερο με μία λέξη θα μπορούσα να πω ότι κάναμε παπάδες. Πέρασαν τα πάντα στο live, στο site οι προτάσεις άγγιξαν το 90%, μόνο το Χ του Αννόβερο και το 2 της Αουε χάθηκαν ενώ πέρασαν και κάποιες προτάσεις που προτάθηκαν ήδη απ την προηγούμενη τετάρτη. Έτσι έπρεπε να ήταν όλα τα Σ/Κ που τελειώνουν τα πρωταθλήματα και όχι όπως τα προηγούμενα όπου γινόταν σφαγή ειδικά στην Αγγλία είχε γίνει της αλεπούς ο θάνατός.

Όλα αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν και πάμε στο σήμερα. Προφανώς στο κουπόνι δύο παιχνίδια ξεχωρίζουν, ειδικότερα για μας. Το πρώτο φυσικά δεν είναι άλλο απ τον τελικό του Europa League και το δεύτερο είναι το ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός, όπου αν ο Παναθηναϊκός περάσει απ την Τούμπα, ακόμα και Χ να φέρει, τέλος η υπόθεση πρωτιά και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στοιχηματικά μιλώντας, η Σεβίλλη είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτόν τον τελικό δικαιωματικά με βάση την όλη πορεία της μέσα στη χρονιά. Αυτός ο τελικός είναι το καλύτερο επιστέγασμα. Ωστόσο το διπλό στο 1,60, ξενίζει. Ναι μεν θεωρώ ότι η ανωτερότητα της Σεβίλλης θα φανεί στο γήπεδο και εν τέλει θα είναι εκείνη που θα σηκώσει την κούπα εν τούτοις όμως θεωρώ μικρό το 1,60 του διπλού ή ακόμα το οριακό 1,70 που έχει ανέβει. Ως εκ τούτου, θα το αφήσω για το live, να ανέβει λίγο για να το χτυπήσουμε σε μία αξιοπρεπή απόδοση, όπως συνηθίζουμε. 

Στο παιχνίδι της Τούμπας, βλέπω τις αρχικές αποδόσεις στο Χ2 και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Το διπλό να φτάνει στο 4,00?? Για ποιο λόγο; Ένας Παναθηναϊκός που παίζει μακράν την καλύτερη μπάλα, σε κάτι που έχει συντελέσει φυσικά η παρουσία του Νίνη, ο οποίος δείχνει αναγεννημένος. Ενώ και ο Κουτρουμπής ως αμυντικό χαφ είναι εξαιρετικός. Απ την άλλη βλέπεις και έναν ΠΑΟΚ που απλά δε μπορεί. Δεν πείθει σε καμία περίπτωση και για να γίνει ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικός χρειάζεται μεταγραφές ουσίας. Με παίχτες τύπου Τζιόλη κ. Σαββίδη δεν πας πουθενά. Ούτε με τον συμπαθή κ. Γεωργιάδη στον πάγκο. Με τον Αστέρα πάντως έκανε φάσεις και το 0-0 μάλλον τονα αδικεί. Σήμερα ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη και μόνο νίκη. Οι μπουκ διόρθωσαν άμεσα το σετ και έριξαν το διπλό στο 3,40. Αν ήμουν μπουκ θα το έβγαζα κοντά στο 3,10. Πρώτο σημείο για μένα είναι το Χ. Νομίζω με το Χ δε θα χαλαστεί ο Παναθηναϊκός. Χ2 λοιπόν.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live σε facebook και Twitter.