Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ

Αν κάτι έχουμε να θυμόμαστε απ το μεσοβδόμαδο κουπόνι και τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, φυσικά δεν είναι άλλο απ το γκολ του Μέσι. Είναι απ τα γκολ που κάνουν την Ευρώπη να παραμιλά και την Μέρκελ να δηλώνει υποταγή. Από εκεί και πέρα το κουπόνι του ΠΣΚ είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον, είμαστε πλέον 2-3 στροφές πριν τη λήξη στα πρωταθλήματα και όπως αντιλάμβάνεστε τα πάντα είναι μετρημένα σε απόλυτο βαθμό.

129 1 1,50 (21:00)
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στη Β Γαλλίας. Η Ορλεάν μάχεται για την παραμονή και είναι οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού στο +2 απ την Αζαξιό ενώ η Νιμ έχει σωθεί και μαθηματικά και είναι παντελώς αδιάφορη. Η Ορλεάν αν θέλει να ελπίζει φυσικά σε σωτηρία δε νοείται να μην πάρει το αποψινό παιχνίδι, όσο ντεφορμέ και αν είναι. Άλλωστε στη Νιμ έχουν και σημαντικότερα πράγματα να ασχολούνται σε οικονομικό και διοικητικό επιπεδο αφού ο υποβιβασμός είναι ορατος και αναμένεται η δικαστική απόφαση. Συνεπώς, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ορλεάν να κάνει το βήμα παραμονής. Άσσος του 1,60.

164 1 1,55 (03:30)
Τελευταία αγωνιστική για την κανονική περίοδο στο Μεξικό και αρκετές ομάδες διεκδικούν την είσοδο τους στα πλέι οφ. Η Κερετάρο είναι μία απ αυτές, είναι στην 9η θέση και στο -1 απ την 8η Σάντος Λαγκούνα κ 7η την Τιχουάνα, στο -2 6η απ την Κρουζ Αζουλ και στο -3 απ την Κλαμπ Αμέρικα και την Τίγκρες. Συνεπώς όπως αντιλαμβάνεστε η Κερετάρο έχει αυξημένες πιθανότητες για είσοδο στα πλέι οφ. Νικάει σήμερα λοιπόν, την παντελώς αδιάφορη Τσιαπάς και περιμένει. Βλέπετε στο Μεξικό έχουμε το παράδοξο η τελευταία αγωνιστική να μην διεξάγεται την ίδια μέρα. Ο Ροναλντίνιο μάλλον θα ξεκινήσει βασικός για την Κερετάρο. Άσσος και εδώ στο 1,66.

Η απόδοση της δυάδας στους έξω μπουκ, είναι στο 2,70.

καλή τύχη.