Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΙ ΜΟΥΓΚΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ...

Επική η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του final4 και ίσως η λέξη επική να μοιάζει λίγο σε αυτό που κατάφερε ο Ολυμπιακός. Πραγματικά αξίζει ένα Respect. Προσωπικά όπως ανέβασα και το δελτίο χτες στο facebook, είδατε είχα παίξει κατάκτηση ΤΣΣΚΑ θεωρώντας ότι τρίτη σερί αποτυχία για αυτή την πληρέστατη σε όλες τις θέσεις ΤΣΣΚΑ δε θα βλέπαμε. Κακά τα ψέματα ήταν το φαβορί. Εν τέλει, ο Σπανούλης είχε διαφορετική άποψη. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Ολυμπιακό και την Κυριακή θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Πάμε στα δικά μας, όπου δεν κυλά καλά ο τελευταίος μήνας. Γινόμαστε μάρτυρες πολλαπλών εκπλήξεων. Αδιάφορες ομάδες να κόβουν ανόδους, πρωταθλήματα και πραγματικά αδυνατώ να θυμηθώ χρονιά να κυλά τόσο άσχημα στα φινάλε των πρωταθλημάτων. Φέτος έχουν μιλήσει οι μουγκοί, έχουν αναστηθεί οι νεκροί, τι άλλο μένει να δούμε;

187 1 1,60 (16:00)
Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε στη Serie B, με την Αβελίνο να θέλει νίκη ώστε να είναι στα πλέι οφ ανόδου ενώ η Τράπανι όντας στο +4 απ τη ζώνη των πλέι άουτ είναι μάλλον άνετη, παίζει και τελευταία αγωνιστική με την Προ Βερτσέλι εντός, οπότε δε νομίζω να κινδυνέψει. Η Αβελίνο εντός έδρας μετρά (11-5-4) τη στιγμή που η Τράπανι εκτός έδρας μετρά μόλις μία νίκη σε 20 παιχνίδια (!!). Κοινώς χάνει απ τα αποδυτήρια... Επίσης σήμερα η Τραπάνι θα έχει 4 σημαντικές απουσίες. Το κίνητρο είναι ξεκάθαρο, όπως ξεκάθαρη είναι και η αδυναμία της Τράπανι εκτός έδρας. Άσσος στο 1,70.

188 2 1,40 (16:00)
Η Βαρέζε έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την κατηγορία, όντας τελευταία και με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Στην τελευταία αγωνστική με την Κροτόνε, το πάλεψε αλλά και πάλι ηττήθηκε και σήμερα υποδέχεται μία Πεσκάρα που καίγεται για τη νίκη για να παραμείνει και εκείνη, όπως και η Αβελίνο στα πλέι οφ. Στους 58 βαθμούς είναι Αβελίνο, Πεσκάρα και η Λιβόρνο. Αν η Πεσκάρα που την τελευταία αγωνιστική παίζει με τη Λιβόρνο, χάσει τα πλέι οφ ανόδου απ την υποβιβασμένη Πεσκάρα, τι να σας πω; Θα έχουν αναστηθεί και οι πεθαμένοι....

209 1 1,85 (16:30)
Τρεις σερί ήττες για τη Χέρτα και πλέον έμπλεξε. Είναι μόλις στο +3 απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτίμηση μου είναι ότι δύσκολα θα κινδυνέψει έτσι όπως είναι διαμορφωμένα τα ζευγάρια σε αυτές τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αλλά σε κάθε περίπτωση σήμερα η νικη είναι αυτοσκοπός. Αν δεν κερδίσει, θα μπλέξει και την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με τη Χοφενχάιμ και δεν το λες και εύκολο παιχνίδι. Υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Φρανκφούρτη, η οποία εκτός έδρας μετρά (2-4-10). Η ομάδα του Σααφ εκτός έδρας μετρά 6 συνεχόμενες ήττες. Θεωρώ ότι η Χέρτα θα το πάρει το παιχνίδι και θα ξεμπλέξει απ τα σενάρια υποβιβασμού.

Καλή τύχη.