Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: Η ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΟΤΑΝ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ

Η Μπάγερν χτες επικράτησε 3-2 επί της Μπαρτσελόνα, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι οι Γερμανοί ακόμα και όταν δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον, τιμούν τη φανέλα τους και δεν αφήνουν το παιχνίδι στην τύχη. Ίσως βοήθησε και λίγο η Μπαρτσελόνα που μετά το 1-2, στο β ημίχρονο κατέβασε ταχύτητα, δίνοντας στην ευκαιρία στην ομάδα του άλλοτε προπονητή της, να γυρίσει το παιχνίδι.

Όπως και να έχει όσοι ακολουθήσατε τον Μιχάλη Κοκκίνη, που στη χθεσινή πρόταση είχε ως μονό αποδεκτό τον άσσο της Μπάγερν πληρωθήκατε. Επ ευκαιρίας, να σας ενημερώσω ότι ο Μιχάλης θα είναι ξανά μας απ την επόμενη βδομάδα καθ ότι θα βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Γι αυτό και το προηγούμενο διάστημα, είχε μία μεγάλη παύση απ το site.

Όσον αφορά τα δικά μας, χτες προτάθηκε η δυάδα με Ντομζάλε και Καραμπουκ. Η Ντομζάλε πέρασε ξεκούραστα ενώ η Καραμπουκ έμεινε στο 2-2. Η Καραμπουκ που είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, πίεζε, δέχθηκε πολύ νωρίς στο β ημιχ δύο γκολ, ισοφάρισε παρά ταύτα σε 2-2 ενώ στο 95 αν ο διαιτητής μετρούσε καθαρό γκολ που πέτυχε μιας και η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και δεν υπήρχε κανένα φάουλ στον τερματοφύλακα, η Καραμπουκ θα είχε πάρει τη νίκη και εμείς θα είχαμε πληρωθεί. Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Απλά για να δείτε πως χάνονται ορισμένα σημεία. Αυτά λοιπόν όσον αφορά το χθεσινό απολογισμό.

Πρόκριση Ρεαλ 1,75 (21:45)
Σήμερα έχουμε το μεγάλο ημιτελικό όπου θα κρίνει αν θα έχουμε ισπανικό εμφύλιο στον τελικό. Ρεάλ ή Γιουβέντους θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα στον τελικό; Όπως και αν το κάνουμε η βασίλισσα είναι το φαβορί κόντρα στη Μεγάλη Κυρία. Το 2-1 του πρώτου αγώνα δίνει μεγαλύτερο πλεονέκτημα στη Ρεαλ παρά στη Γιουβέντους, υπό την έννοια ότι η Ρεαλ η οποία έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια στο Μπερναμπέου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο γκολ θα βάλει όσο καλή άμυνα και αν παίξει η Γιουβέντους ως κλασική ιταλική ομάδα. Θα είναι λάθος του Αλέγκρι να παίξει για το 0-0, η Γιουβέντους θέλει γκολ για να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Θεωρώ ότι ο Αλέγκρι θα το πάει προφανώς προσεχτικά το παιχνίδι, ο χρόνος θα κυλά υπέρ του και από εκεί και πέρα θα χτυπήσει στην κόντρα, την ευάλωτη άμυνα της Ρεαλ. Μίας Ρεαλ όπου παρεμπιπτόντως το κλίμα είναι έτοιμο να εκραγεί σε περίπτωση μη πρόκρισης, ιδιαίτερα για τον Κασίγιας το κλίμα είναι βαρύ και ασήκωτο μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Βαλένθια. Ο Αντσελότι φέρεται να έμαθε απ τα λάθη του και δεν θα τα επαναλάβει κατεβάζοντας την ομάδα με το ορθολογικό 4-3-3 αντί γι αυτό το 4-4-2 του Τορίνο, με Μπέιλ και Ρονάλντο στην κορυφή. Η Ρεαλ εκτιμώ ότι έστω και δύσκολα θα πάρει την πρόκριση. Άσσο στο 1,50 είναι ιεροσυλία να παίξει κανείς, για μένα καλύτερα να περιμένουμε στο live διότι δεν αποκλείω να βρει δίχτυα και η Γιουβέντους, άρα και το γκολ/γκολ ίσως έχει αξία. Επιστρέφει και ο Πογκμπά για την ομάδα του Αλέγκρι.

Καλή τύχη